|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Natalia ale cicho siedziałaś. Szkoda, że się nie udało
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
inutil - co u Ciebie? jak Juluś?
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ponad 4 tyg w tych tygodniach jeździłam do szkoły, do Ikea ( 80 km 1 str + impreza urodzinowa u sis ) zakupy w Czechach , sesja ślubna znajomych 6h na świeżym powietrzu ( gdzie mąż rzucał hasła - nazbieraj mi liści hm... szkoda... ale dla mnie za dużo stresu ( bez lutki a nawet kwasu foliowego
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
bede bic!!!! w razie W podeslalabym Ci lutke szybko, ale za nie lykanie kwasu bede bezwzglednie przekladac przez kolano. przeczulonam ![]()
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
idę do męża bo zazdrosny
dobrej nocki a tu dla Was mój hrabia szczypior z sesji jesiennej i filmik z dziś
Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2012-11-07 o 15:37 |
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lutkę mam w domu.... historia się nie powtórzy bo wracam do npr ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Melduję się, nie mam czasu na wizaż ale często o Was myślę buziaki i pozdrowionka ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
|
#1208 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Monia, to w takim razie dołączam się do podziwiania Ciebie. Odwaliłam kilkaset godzin pańszczyzny na praktykach studenckich w szpitalach i wiem, że to nie jest łatwa robota.
Cytat:
W takim razie życzę powodzenia w szukaniu pracy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co tam? Idę jeździć. Ledwo na oczy widzę z niewyspania, także niechybnie zląduję eLką na jakimś drzewie tudzież lampie... ![]() Miłego dnia! |
|||||
|
|
|
|
#1209 |
|
Konto usunięte
|
Cześć,
Ja po śniadanku i kawce, zaraz ogarniam mieszkanie i lecę ![]() Miłego! Medi trzymam kciuki za jazdy
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-07 o 07:03 |
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Też witam się z poranną kawką w pracy :/
oby ten dzień był lepszy od wczorajszego... i przedwczorajszego... pozdrawiam |
|
|
|
|
#1211 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To widze ze nasze Maluchy z waga ida leb w leb ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie paskudna pogoda, leje deszcze, zaraz wskakuje z lutka do lozka
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
Przepraszam że się nie udzielałam w ciągu ostatnich dni, ale naprawdę nie miałam czasu. Doczytałam już wszystko, ale nie cytowałam bo i tak moje odpowiedzi byłby już nie do tematu ![]() Generalnie z tego co pamiętam to chciałam napisać, że: Panika gratki za kolejną udaną wizytę! A czy to będzie synek czy córeczka to tak jak piszesz jeszcze się okaże najważniejsze że będzie miało kochającą rodzinę!Kathe gratuluję z całego serca! Trzeba wierzyć że będzie dobrze! idź do lekarza to może dostaniesz jakieś "wspomagacze" no i pewnie L4 jeśli zechcesz. Co do do Twojego tż no cóż.. życie. Mimo że jest Ci ciężko to musisz się wziąć w garść i być silną babeczką dla swojego maleństwa! Mega o nic się nie obwiniaj! Synuś jest już dużo, a Ty prowadząc teraz leżący tryb życia "kanapowego leniwca" na pewno wytrzymasz jeszcze co najmniej te 6 tygodni! Przytulam ![]() Zeberko z czasem będzie łatwiej i Tobie i Kasieńce Koccurku jak się czujesz dzisiaj? przeszły Ci te dziwne objawy? byłaś u lekarza? Perse ja z kolei mam bzika na punkcie "wyłączyłam czy nie wyłączyłam żelazka" przed wyjściem z domu oraz jak palę w piecu i potem wychodzę to kilka razy sprawdzam czy wszystkie popielniki itp. są szczelnie zamknięte - paranoja moja własna . ODPOWIADAM na pytania dot. akcji mikołajkowej: Lista pytań: 1. ulubione kolory: czarny, granat, brąz, beż (ale raczej ciemniejsze odcienie) 2. nielubiane kolory: wszystkie jaskrawe, jasne, nie znoszę motywów zwierzęcych 3. zainteresowania: lubię gotowanie, jazdę na rowerze i książki z poradami wszelakimi ![]() 4. czy lubisz biżuternie i jesli tak to jaką? lubię zwłaszcza kolczyki i długie korale - noszę różną biżu i póki co brak jakiegokolwiek uczulenia. 5. jakich używasz kosmetyków (lakiery, błyszczyki, kredki): paznokcie tylko na bezbarwny lub jasne beże i róże, błyszczyk też neutralny, paletki cieni do powiek w odcieniach beżu i brązu ![]() 6. Jaki masz rozmiar stopy, dłoni, palców : stopa 37/38, dłoń uniwersalna. Cytat:
Miłej i bezstresowej jazdy ! I miłego dnia dla Was wszystkich! Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-11-07 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#1213 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=amilcia;37462855] A ja się chwalę, byłam na zebraniu u Meli w p-lu. Pani ogłosiła, że Mela najlepsza w grupie z testu dojrzałości szkolnej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie dostałam się wczoraj do lekarza Nie wiem czy jest sens pić ziółka i mierzyć tempke jak wiem po tych wynikach że owu nie będzie![]() Jestem już tak zdołowana i zniechęcona że nie wiem skąd brac siłe
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||||||
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Inutil zapomniałam Ci odpisać odnośnie orzechów, dla mnie takie sobie one są, brakuje mi zapachu prania i mam wrażenie, że ono jest tylko odświeżone, a nie wyprane
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesc lachony foliczek, wsuwac az milo. zaszkodzic nie zaszkodzi... ![]() ![]() trzeba walczyc. trudno. zycie to nie walka, "to je bitwa"!!!!!!
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Pani i tu sie nie zgodze.. ja dostałam ostatnio wysypku własnie po foliku...
Chyba za duzo tabsów biore Nie pisze za wiele bo kiepsko sie czuje...nie wiem czy bardziej źle psychicznie czy fizycznie... śpie na siedzaco znowu..pogoda mnie wykończy! |
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesc trza i juz. bez zgody/nie zgody
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie wiem ale jak odstwiałam folik to przeszła wysypka...ale miałam 2 dni przerwy. Od dziś spróbuje jescfolik w innym czasie niz reszte leków. Zgadzam sie jednak co do jedzenia foliku... |
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, ja znów jak po ogień... Właśnie dostałam objawienia, że chce mi się longera z KFC i już nie podoba mi się wizja zjedzenia owsianki z bananami :/ Ehh, zycie!
Gdzie ewel się podziewa? Haaalo, ewel! Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owsianka dobra jest . Mam pyszy przepis na placuszki owsiane 22 d.c. jeszcze 4 dni i testuje... |
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za testowanie, bo może ta senność i Twoje samopoczucie mają poważne podstawy
|
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co zaraz musze sobie przypomniec jak to sie robi: Miksujesz płatki owsiane. Dodajesz jajko, ciutke wody, troche miodu, cynamon, Mieszasz wszystko. Robi sie papeczka. Nakładasz na patelnie bez tłuszczu i smażysz. Na wierzch troche jogurtu i owocki...mniam... Nie wiem ale jestem rozjechana strasznie- zwłaszcza emocjonalnie - jednak stawiam na dupka... |
|
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy możesz iść do lekarza skoro wczoraj się nie dostałaś? Przytulam najmocniej jak potrafię ![]() Cytat:
![]() Kocurku czyli teścik będzie w święto niepodległości? może to jakiś mały patriota daje o sobie już znać? ale i się nie nakręcamy
|
||
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
jestem talibem w kwestii kwasu foliowego. moge isc na krucjate. (jasne, ze nie kazda kobieta zazywa a rodzi zdrowe dziecko, ale miec swiadomosc, ze mozna miec wplyw i nie korzystac - dla mnie czysta glupota)
moze innej firmy? ![]() (obalilam te teorie, ale ona uparcie wierzy, ze chrapka na McD to dziewczynka) ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- zuch!!!!!
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale slodziak! do schrupania Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nic, może to bliźniaki... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba też spróbuję tych placków owsiankowych. Brzmi smacznie. Aaa, znacie się na patelniach? kupiliśmy taką http://www.agito.pl/tefal-patelnia-g...27-526187.html da się na niej bez tłuszczy smażyć? (tż sobie taką wymyślił, bo koniecznie chciał głęboką - nie wiem po co ) to kupiliśmy
|
|
|
|
|
#1229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-07 o 11:28 |
||||
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz taką ceramiczną, super sprawa ![]() Cytat:
![]() Ja tam nie wierzę w te zachcianki mnie w poprzedniej ciąży też ciągnęło, zresztą teraz też ale nie jem. A wcześniej była dziewczynka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

jestem z niej dumna 

ale często o Was myślę
buziaki i pozdrowionka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A ja byłam w koszuli nocnej i obudziłam TŻa, żeby po szybko założył spodnie i po to leciał
To, że on mnie za to nie zabił, traktuję jako dzisiejszy cud 

i się nie nakręcamy 
) to kupiliśmy