Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 15:45   #1009
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
My tez juz uznalismy ze kupimy,ja chce bo chce od poczatku maluszka przyzwyczajac do butelki i przynajmniej raz dziennie karmic butelka,zebym nie musiala wychodzac do znajomych wyciagac "cyca" przy ludziach,czy moc isc spokojnie na zakupy,a nie jak w zegarku leciec szybko i wracac bo przeciez w markecie nie wyciagne "cyca" i nie bede karmic miedzy regalami.
A Tz widzi plusy dla siebie,bo ktoregos dnia stwierdzil ze nawet nie moze sie nacieszyc moim wiekszym biustem,bo teraz stekam ze boli,a pozniej bede karmic wiec jak bedzie chcial sie "pobawic" bo bede krzyczec ze mleko leci i tez nie moze,wiec przed "zabawami" bede sobie odciagac
Myślisz, że to Twoja ostateczna decyzja? Nie chcę Cię nawracać, absolutnie. Tak tylko przeczytałam i nasunęła mi się myśl, że jeżeli jedynymi argumentami są te wyżej wymienione, to może szkoda zabierać maluchowi tej intymności i czułości z mamą? U znajomych przecież możesz przejść do innego pomieszczenia, a w galerii coraz więcej pokoi przeznaczonych dla mam z maluszkami. Z obserwacji jeszcze wiem, że jak poda się dzidziusiowi butelkę, to później trudno jest go karmić piersią, bo człowiek to leniwa istotka, więc czemu ma się męczyć i ciąąąągąć tego cyca, jak z butli złapie i leci.

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
omg .... ja sama powinnam zrzucić przynajmniej 10 kilo, ale to co zobaczyłam w tej reklamie ... w życiu nie założyłabym obcisłych bluzeczek przy tych fałdkach

też przepraszam, musiałam ;P
Precz z chudymi modelkami! Nie będziemy sucharami!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora