2012-11-09, 18:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez Sola1
o matko
A kokos nie urośnie ?
Ja mam ochraniacz pod prześcieradło też z Ikei - w ogóle moje całe łóżko jest Ikeiowskie - prześcieradło, śpiworek do spania, ochraniacz pod prześcieradło, łóżko, materac. 
|
No ona mi tak mówiła że ta gryka, to ziarno jest :| i że może zakiełkować Jednak chyba zaryzykuję, bo te z lateksem to 2x droższe są podobno. Myślę że podejmę ryzyko uprawy gryki w domu.
Cytat:
Napisane przez peperonik
jagna gratuluje zakupu wózka, pokaaa
|
a niech ci.. przekonałaś mnie  w załączniku (po raz n-ty )
Cytat:
Napisane przez dyltharra
Oj, Kochana... Ona dziecko i cala nasza 'zabawe' ma gleboko w dupci - to jedna z tych, ktore uwazaja, ze faceta wzielam na dziecko i teraz czaje sie na jego 'majatek' itd... I guzik ja interesuje, jak sie czuje ja czy dziecko.
To bardziej kontrola porzadku w mieszkaniu i mojego 'panoszenia sie'.
|
O matko nie lubię takich bab. I żebyś nie wiadomo co zrobiła i tak będzie źle. Wredny babsztyl!!
Cytat:
Napisane przez Gabi2
Gorzej...sprzedał komuś z laptopem i mnie tak zostawił i pojechał do Gdańska...juz go op&€@/€4!
A żebym sobie podladowala to inny leży pod łóżkiem które musiałabym podnieść 
Mam 12% baterii i trzymam na specjalna okazje 
Materac kupiłam gryka kokos pianka
Peperoniku tez prasuje wszystko co mam..nie wiem po co w sumie, ale chyba zapakuje to w torbę i za te pól roku nie wiem znowu chyba nie będę prala...
Uff skończyłam a teraz muszę ogarnąć układanie w szafce ale to chyba juz jutro
|
Ja wyprałam tylko to, co mam przygotowane na wiek 0-3, reszta kurzy się w pudle na strychu Coraz gorzej ze mną  
Cytat:
Napisane przez rosllinka
Jeeeeej... Ja mam na to ochotę od kilku dni  i z lodem  kupiłam sobie limonkę i dodaję do wody i tak za mną chodzi ten drink że szok  
|
Kupiłam sobie kiedyś w knajpie wersję bezalkoholową właśnie, ale to marny substytut był 
Może na urodziny zaszaleję i się napiję, czyli w czerwcu Jeden drink, na 30te urodziny, w trakcie karmienia......... Źle ze mną że już o tym myślę
|
|
|