2012-11-10, 19:40
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
mój mały znowu ma czkawke,nie ma dnia żeby nie czkał... Was też to tak męczy jak mnie? 
|
Moja Mała ma ze 3-4 razy dziennie. I takie dziwne uczucie, ja mam zawsze ochotę się podrapać po tych czkawkach 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37537310]Madam Agula dawno temu się obraziła i przeszła do grudniówek [/QUOTE]
Agula była z końca lutego i chwilkę była na marcówkach, ale chyba teraz już w ogóle nigdzie się nie udziela. O ile dobrze pamiętam to do grudniówek się Swarowska przeniosła 
Cytat:
Napisane przez hope01
na rozstępy smaruje sie BD z rossmana, ale nie raz mi się nie chciało i nie robiłam tego regularnie, podejrzewam że dlatego - moja wina. Za to na brzuchu ani jednego. A najlepiej bo moja ciotka wiecznie powtarza żeby się szczypać, to rozstępów nie będzie 
|
Aż mnie boli jak sobie pomyślałam o tym szczypaniu U mnie na razie spokój z rozstępami, czasem się smaruję tylko, ale bardzo rzadko bo nie mogę znaleźć żadnego balsamu bezzapachowego.
Co do wyprawki to ubranka mam prawie wszystkie (brakuje mi zimowej czapeczki i niedrapek), w przyszłym tygodniu powinniśmy mieć łóżeczko, zostaje cała reszta, ale powoli będę to ogarniać. Musimy jeszcze zrobić drobny remont i wtedy zacznę kupować całą resztę Najgorzej oczywiście z wózkiem 
Za mną ostatnio ciągle drożdżówki i ciasta z makiem chodzą i Mama kupiła mi taki przepyszny makowiec No i "niedługo" Wigilia i makówki
|
|
|