Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-10, 10:16   #1741
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cześć kochane ja zaraz śmigam robić sałatkę jarzynowa ale chyba najpierw coś wrzuce na żołądek po raz kolejny
Mały mnie wczoraj tak w dzień wymęczył że na siku obudziłam się tylko raz. Dziś narazie jest spokojny ale pewnie do czasu.

A później to chyba planuje znalezienie miejsca na kolejne ubranka małego. Muszę to jakoś ogarnąć bo moje pedantyczne myślenie mnie zamęczy. W tygodniu przepiorę jeszcze kilka rzeczy i zacznę prasować i układać już tak na stałe.

Poza tym muszę kupić jeszcze kilka drobiazgów i będę miała wszystko. Ten miesiąc będzie mizerniejszy bo wymieniamy okno. 700zł nie nasze a jeszcze chciałam tapetę na jedną ścianę walnać tam gdzie będzie łóżeczko i nasze łóżko. I ogólnie jakoś już doprowadzić ten pokój do porządku tak żeby wszystko było już gotowe jak mały będzie z nami.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:21   #1742
bokeh
Zakorzenienie

Macie jakiś pomysł na obiad?, nie wiem na co mam ochote

myślicie że blender nada się do zrobienia papki ziemniaczanej na placki ziemniaczane ??? czy zepsują mi sie te ostrza

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-11-10 o 10:28
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:26   #1743
maluchna30
Zadomowienie

Hej!!! Niby ładny, słoneczny dzień, a mnie się oczęta kleją do spania. Muszę być jednak twarda, bo kupę sprzątania mam, więc lecę i pewnie wieczorkiem dopiero do was zajrzę. Buzia...
Stary 2012-11-10, 10:26   #1744
hope01
Zakorzenienie

na rozstępy smaruje sie BD z rossmana, ale nie raz mi się nie chciało i nie robiłam tego regularnie, podejrzewam że dlatego - moja wina. Za to na brzuchu ani jednego. A najlepiej bo moja ciotka wiecznie powtarza żeby się szczypać, to rozstępów nie będzie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 10:28   #1745
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ja dziś robię to: http://www.poezja-smaku.pl/schab-po-cygansku/
do tego pieczone ziemniaczki z przyprawami i surówka z kapusty pekińskiej

kurcze, tak czytam, że już duże przygotowania robicie itd...ja mam termin na 10.02, w sumie mam już ubranek trochę, ale nie wyprane, mam wybrany wózek i łóżeczko, ale nie wiem czy już prać wszystko, zamawiać kolejne przydatne rzeczy....
nie chce za wcześnie, może dlatego, że co chwila nam się coś w tej ciąży przytrafia...
kiedy zaczęłyście pranie, dokupowanie itd ????

póki co moja mała wstaje pewnie ok. 5 rano i nasuwa mamusię...przekręca się i robi różne cuda w brzuchu...a ja zbieram się w przyszłym tygodniu na test glukozy...
Stary 2012-11-10, 10:33   #1746
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

myślicie że blender nada się do zrobienia papki ziemniaczanej na placki ziemniaczane ??? czy zepsują mi sie te ostrza
Chyba szkoda tych ostrzy i ziemniaczki mogą zrobić się aż za bardzo papkowate

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 10:36   #1747
ilkas
BAN stały

Cytat:
a wiesz, że oni nawaleni jak messeschmity to sie dali "wystylizować" ja tylko rano patrze na ta koszule i myślałam że mnie szlag trafi, dobrze że to nie była żadna ode mnie tylko jakaś jego co se kiedyś kupił bo chyba bym udusiła i ją i jego
No ja Ci się wcale nie dziwię, bo ja bym się mega wkurzyła

ewadylewska
Ja też mam termin na 10.02
Co do prania to jeszcze nie robiłam i póki co nie zamierzam. Boję się, że się napiorę, naprasuję a potem w szafce mi się to zakurzy czy cuś Prała będę chyba zaraz na początku stycznia, albo na koniec grudnia - zobaczymy Co do kupowania, oprócz ciuszków mam łóżeczko i do niego jakieś pierdółki typu różek, pościel, materac, ochraniacz itd. Powoli wszystko gromadzę ze względów finansowych. Jak tak w każdym miesiącu się kupuje coś to mniej odczuwamy po kieszeni. Tym bardziej, że grudzień przed nami, święta..prezenty..więc kolejne wydatki

Co do obiadu to dzisiaj robimy to http://kuchnialidla.pl/#/okrasa,20.html Marynowany schab z mozarellą. Już kiedyś to robiliśmy i nam mega smakowało.
A na deser wzięło mnie na muffinki http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
Muszę w końcu upiec bo ostatnio mi wyszedł zakalec jak robiłam z jabłkami Wszystko wylądowało w koszu.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 10:45   #1748
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
ja dziś robię to: http://www.poezja-smaku.pl/schab-po-cygansku/
do tego pieczone ziemniaczki z przyprawami i surówka z kapusty pekińskiej

kurcze, tak czytam, że już duże przygotowania robicie itd...ja mam termin na 10.02, w sumie mam już ubranek trochę, ale nie wyprane, mam wybrany wózek i łóżeczko, ale nie wiem czy już prać wszystko, zamawiać kolejne przydatne rzeczy....
nie chce za wcześnie, może dlatego, że co chwila nam się coś w tej ciąży przytrafia...
kiedy zaczęłyście pranie, dokupowanie itd ????

póki co moja mała wstaje pewnie ok. 5 rano i nasuwa mamusię...przekręca się i robi różne cuda w brzuchu...a ja zbieram się w przyszłym tygodniu na test glukozy...
Ja pierwsze pranie robiłam w sierpniu ale to dlatego że dostałam mase ubranek które gdzieś musiałam schować a przecież brudnych nie będę chować do szafki. Skoro termin masz na luty to spokojnie koniec grudnia początek stycznia możesz to poprać. A kupowanie rzeczy no to chyba każda z nas stara się wszystko mniej więcej rozkladać na miesiące żeby nie było szoku cenowego na raz

bokeh- moja mama na placki ziemiaczane ściera ziemniaki tylko na tarce jarzynowej ale fakt do tego trzeba mieć siłę ja robiłam to dwa razy w życiu i dziękuję za takie wyczyny

mój mały znowu ma czkawke,nie ma dnia żeby nie czkał... Was też to tak męczy jak mnie?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-11-10, 10:48   #1749
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
ewadylewska
Ja też mam termin na 10.02
Co do prania to jeszcze nie robiłam i póki co nie zamierzam. Boję się, że się napiorę, naprasuję a potem w szafce mi się to zakurzy czy cuś Prała będę chyba zaraz na początku stycznia, albo na koniec grudnia - zobaczymy Co do kupowania, oprócz ciuszków mam łóżeczko i do niego jakieś pierdółki typu różek, pościel, materac, ochraniacz itd. Powoli wszystko gromadzę ze względów finansowych. Jak tak w każdym miesiącu się kupuje coś to mniej odczuwamy po kieszeni. Tym bardziej, że grudzień przed nami, święta..prezenty..więc kolejne wydatki
o to fajnie, że mamy w tym samym dniu termin
robiłaś już glukozę? ja się wybieram w poniedziałek pewnie :P

no właśnie upiorę i się zakurzą...masz rację, grudzień, wydatki, a później już styczeń w sumie i tak naprawdę nasze maleństwa mogą już chcieć zawitać na świecie
wózek mamy wybrany, wystarczy kliknąć w necie kup i już,ale to rodzice mają nam kupić...
Stary 2012-11-10, 10:59   #1750
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ja pierwsze pranie robiłam w sierpniu ale to dlatego że dostałam mase ubranek które gdzieś musiałam schować a przecież brudnych nie będę chować do szafki. Skoro termin masz na luty to spokojnie koniec grudnia początek stycznia możesz to poprać. A kupowanie rzeczy no to chyba każda z nas stara się wszystko mniej więcej rozkladać na miesiące żeby nie było szoku cenowego na raz

bokeh- moja mama na placki ziemiaczane ściera ziemniaki tylko na tarce jarzynowej ale fakt do tego trzeba mieć siłę ja robiłam to dwa razy w życiu i dziękuję za takie wyczyny

mój mały znowu ma czkawke,nie ma dnia żeby nie czkał... Was też to tak męczy jak mnie?

mój dziadek też tak trze ale znając moje talenty skończyłabym z poobdzieranymi kostkami palców

a rodzice mieli taką maszynke ręczną do mielenia z takimi wymiennymi okrągłymi tarkami o różnych oczkach ale potem dużo mycia było...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:

no właśnie upiorę i się zakurzą...masz rację, grudzień, wydatki, a później już styczeń w sumie i tak naprawdę nasze maleństwa mogą już chcieć zawitać na świecie
wózek mamy wybrany, wystarczy kliknąć w necie kup i już,ale to rodzice mają nam kupić...
a jaki?
Stary 2012-11-10, 11:00   #1751
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
mój dziadek też tak trze ale znając moje talenty skończyłabym z poobdzieranymi kostkami palców

a rodzice mieli taką maszynke ręczną do mielenia z takimi wymiennymi okrągłymi tarkami o różnych oczkach ale potem dużo mycia było...
Oj to prawda że na palce trzeba uważać ja po tych wyczynach z tarka i ziemniakami wyglądałam jak kaskader więcej krwi się polało jak było ziemniaków w misce nooo ale ja to jestem wybitny przykład niezdarstwa
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-11-10, 11:04   #1752
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Oj to prawda że na palce trzeba uważać ja po tych wyczynach z tarka i ziemniakami wyglądałam jak kaskader więcej krwi się polało jak było ziemniaków w misce nooo ale ja to jestem wybitny przykład niezdarstwa
Fajnie się to robi w elektrycznej maszynce do mięsa jak ktoś ma, tam są takie różne wymienne ostrza, wrzucasz kartofelka i wyskakuje już ta masa na placki, 5 min roboty i zmywania tez nie dużo

Włosomaniaczka

Stary 2012-11-10, 11:05   #1753
ilkas
BAN stały

Cytat:

Z OM miałam termin na 13.02, ale potem na usg wyszło 10.02 i już tak było za każdym razem
Glukozy jeszcze nie robiłam. Obiecałam sobie, że zrobię właśnie w przyszłym tygodniu Póki co odkładałam to jak mogłam A jaką Ci lekarza zlecił dawkę? 50 czy 75? i ile kłuć? 2?3? Bo u mnie w laboratorium widzę, że są różne opcje i lekarz ma zdecydować na skierowaniu. Tylko, że mi lekarz ostatnio o glukozie nic nie powiedział, a ja zapomniałam zapytać

Co do wózka to widzę, że mamy identyczną sytuację Też już wybraliśmy (no jeszcze spieramy się o kolor ) i rodzice się zadeklarowali, że kupią
A jaki wybraliście?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:13   #1754
ewadylewska
Zadomowienie

glukozę mam zrobić 75g, ale ile kłuć to mi lekarz też nie powiedział...zobaczę co powiedzą w przychodni, najwyżej zadzwonię do mojej lekarki i dopytam...
a wózek mamy wybrany Jedo Bartatina classic, 4w1, gondola, spacerówka, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix, baza family fix, cena zestawu ok. 2200 pln...
Stary 2012-11-10, 11:21   #1755
s i l v e r
Zakorzenienie

Kochane ja tez nie wiem jak z tym becikowym
Wogóle nie będzie??? Myślałam że tylko jakieś zmiany weszły.
Stary 2012-11-10, 11:22   #1756
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Hej dziewczyny, normalnie szok, teraz dopiero patrzę jak ten czas szybko leci i jak długo mnie nie było na forum... Wchodzę sobie a tu raz, że już kolejna VI część, a dwa ze już w tej części 60 stron. Oj no to obawiam się, że nie nadrobię.
Stary 2012-11-10, 11:30   #1757
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, normalnie szok, teraz dopiero patrzę jak ten czas szybko leci i jak długo mnie nie było na forum... Wchodzę sobie a tu raz, że już kolejna VI część, a dwa ze już w tej części 60 stron. Oj no to obawiam się, że nie nadrobię.

Ależ ja dzisiaj o Tobie myślałam intensywnie. Witaj kochana!!! Gdzie byłaś jak Cię nie było???

Lecę do teściowej na placka po węgiersku.
Stary 2012-11-10, 11:41   #1758
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie gdzie byłaś jak cię nie było?

A co z MADAMAGULA się dzieje? Ma z nią ktoś kontakt?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-11-10, 11:42   #1759
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dziewczyny, becikowe bedzie, tylko czesc z nas z racji 'zbyt wysokich przychodow' go nie dostanie. I w tym momencie sobie tak marudzimy, ze ani tego marnego tysiaca nie dostaniemy, ani sie nie zalapiemy na roczny macierzynski.

Ja tam jestem wsciekla od wczoraj, wozek mi wyslali oczywiscie na zly adres, sklep w ktorym kupowalam pracuje od pn do pt i nie da Sie dodzwonic do nikogo, kto moglby to zmienic. Cale szczescie mam potwierdznie ze wysylalam formularz dostawy wiec jak zle dostarcza do sami beda ten wozek odzyskiwac.
Juz wczesniej mialam taka sytuacje i co? Ojciec sie zadeklarowal ze przywiezie paczke i od tamtej pory glucha cisza - pal szesc iles sztuk ubranek, ale jak wozka nie odzyskam?
Na dodatek jeszcze nie dostalam wyplaty - do 5go termin maja, ehe, akurat.
Powiem wam, ze nie mam juz sily plakac, normalnie bym sie nie przejela ale teraz najmniejsza rzecz a ja ide do sypialni klade sie na lozku i placze, placze, placze

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-11-10 o 11:44
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 11:43   #1760
ewadylewska
Zadomowienie

a czy ktoś kupił jakieś łóżeczko tapczanik, z szufladą, w wymiarach 70x140?? bo szukam i szukam...aha, no i cena tak do 360 pln...
Stary 2012-11-10, 11:59   #1761
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie gdzie byłaś jak cię nie było?

A co z MADAMAGULA się dzieje? Ma z nią ktoś kontakt?
Madam Agula dawno temu się obraziła i przeszła do grudniówek
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:04   #1762
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie to nie przeszkadza też ma często, nie codziennie, ale kilka razy w tygodniu, dla mnie to takie smyrające uczucie w ogóle każdy ruch małego mnie cieszy- chyba, ze tak jak kiedys wykopuje mi żebra (ustawiony już główką w dół) albo boksuje jajniki- łał wtedy to wyłam z bólu... ale niech mały cwiczy koordynacje ruchową

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Fajnie się to robi w elektrycznej maszynce do mięsa jak ktoś ma, tam są takie różne wymienne ostrza, wrzucasz kartofelka i wyskakuje już ta masa na placki, 5 min roboty i zmywania tez nie dużo
ooooooooooo wlasnie ja tak robię, tylko nie zmieniam koncówek i jade jak na mielone też dobre
a moja mama trze znowu na tarce na najgrubszych oczkach

zakupy bazarowe mi sie udały na lux upolowałam wreszcie koc do sypianlni na lóżko który wprost idelanie pasuje mi kolorami a całe all przeszukałam i nic nie było..... takze jestem happy
teraz powoli sprzątam dom, po jednym pokoju- bo przeciez muszę odpocząc, odkurzacz też
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:14   #1763
mala_19kw
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37537310]Madam Agula dawno temu się obraziła i przeszła do grudniówek [/QUOTE]

Na nas się obrazić?! Za co? Przecież my takie dobre kobiety jesteśmy
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-11-10, 12:19   #1764
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Ja już zaczęłam 33 tydzień, także już na prawdę nie wiele zostało. Czuję się coraz bardziej niezdarna i odczuwam różne dolegliwości. W nocy mam kłopoty ze spaniem, a raczej po prostu nie śpię. Przekręcam się na różne strony. W pasie już 88 cm. Lista rzeczy do kupienia w zasadzie została zrealizowana. Ostatnio dotarł wózek i jeszcze jedna pościel z przescieradłami na zmianę. Tak to wszystko chyba już mamy.

Widzę, że przewijała się temat kosmetyków. Ja postawiłam na bambino i Hipp. W ogóle to myślę, że na początek im mniej tym lepiej. Do prania mam Jelpa, ale jeszcze czekam z wielkim praniem ubranek i pościeli. Myślę, że na początku grudnia.
A tak w ogóle to dziewczyny, które mają terminy na początek stycznia, pakujecie już torby do szpitali??? Ja jeszcze nie pakowałam, ale chyba zrobię to w krótce, u mnie bardzo prawdopodobna jest końcówka grudnia.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

czy Wy też czujecie czasami ze brzuch macie taki napęczniały, twardy???
Ja też mam czasem taki twardy brzuch i to w różnych sytuacjach, ale nie trwa to długo.

Cytat:

U mnie na obiad dzisiaj barszcz czerwony z ziemniakami i gołąbki.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
na rozstępy smaruje sie BD z rossmana, ale nie raz mi się nie chciało i nie robiłam tego regularnie, podejrzewam że dlatego - moja wina. Za to na brzuchu ani jednego. A najlepiej bo moja ciotka wiecznie powtarza żeby się szczypać, to rozstępów nie będzie
Ja też do smarowania używam BD z Rossmana. Rozstępów nie mam, ale nie wiem czy to kwestia kremu, bo raczej nie używałam go regularnie.

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Ależ ja dzisiaj o Tobie myślałam intensywnie. Witaj kochana!!! Gdzie byłaś jak Cię nie było???

Miło to słyszeć, a raczej czytać Po prostu dopadło mnie choróbsko i że tak powiem byłam totalnie rozłożona. Chyba ten nagły atak zimy mnie tak rozwalił, bo to mniej więcej wtedy się zaczęło co śniegi i nagłe zimno było, potem ciągłe zmiany pogody noi tak się doprawiłam. Oj i długo się leczyłam. Także nie miałam na nic siły.
Teraz się już podreperowałam, także zdrowotnie wróciłam na formy.
Stary 2012-11-10, 12:20   #1765
mala_19kw
Zakorzenienie

Sylwietta- mnie ogólnie też każdy ruch cieszy ale jak są odstępy między nimi to jakoś tak lepiej to znoszę. A jak czka tak z 5 minut pod rzad to jest to dla mnie naprawdę meczące. Nie odbieram tego jako laskotania tylko... No właśnie nawet nie umiem tego ubrać w słowa uczucie jakby mi zegarek cykał w brzuchu

Gratuluje ci udanych zakupmy
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-11-10, 12:45   #1766
litllesweetangel
Lurker ;)

Dzis lasagne szpinakowa

Taka nerwowa chodze przez te su**ke byla TZ. Bedzie sprawa w sadze o widzenia z jego synkiem... Takie numery nam odwalila, ze palam niepohamowana checia mordu... Brzucho boli ostatnio czesto, mala pewnie tez sie denerwuje plus kolezanki strasza przedwczesnym porodem

Wczoraj bylismy na zakupach, w Carrefourze kupilam 3- pack bodziakow za 10 zl i slicznego pajaca z Myszka Minnie za 15.
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 12:52   #1767
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz Kochanienka tak to nieładnie nas zaniedbałaś

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37537310]Madam Agula dawno temu się obraziła i przeszła do grudniówek [/QUOTE]

dziwne to to było, z racji że była najbardziej rozentuzjazmowaną spośród nas tu forum, tu klub, tu mail i boom

Cytat:
Na nas się obrazić?! Za co? Przecież my takie dobre kobiety jesteśmy
no chyba nie dla wszystkich

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-10, 13:13   #1768
Debrah
Zakorzenienie

Cześć

Bokeh: zobacz koniecznie aspelund na żywo, ja tą serię znam, miałam w jednym mieszkaniu z tego szafę, komodę i stolik pod TV - trochę "papierowe" - są ładniejsze w ikea. Trochę widać, że to jednak płyta. Aczkolwiek służyly mi 3 lata, i kupiłam jak musiałam coś postawić w mieszkaniu
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 13:15   #1769
Ewik86
Zakorzenienie

Hej brzuchatki Wpadłam na chwilę zobaczyć o czym piszecie. Wcześniej posprzątałam, a niedługo jadę do mamy na obiadek wreszcie dzień bez garów

Cytat:
Ja to nie wiem jak Wy rozpoznajecie, że dziecko ma czkawkę Mi do tej pory jakoś się to nie udało.

Od kilku dni mała tak mi siedzi pod żebrami po prawej stronie, że strasznie mi niewygodnie jest siedzieć. Nie mogę w ogóle się zgarbić, bo taki dyskomfort czuję

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 13:44   #1770
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to dziewczyny, które mają terminy na początek stycznia, pakujecie już torby do szpitali??? Ja jeszcze nie pakowałam, ale chyba zrobię to w krótce, u mnie bardzo prawdopodobna jest końcówka grudnia.
Hej hej basia
ja ostatnio wyczytalam w opisie 32 tyg ze to najwyzszy czas spakowac torbe
ja dla synusia mam tylko ubranka i szczotke z grzebykiem z biedronki. to moja cala wyprawka nawet torby nie mam. ale obiecuje sobie ze w przyszłym tyg troche sie ograne z zakupami kosmetyczno-higienicznymi bo az wstyd
ja tez mam przeczucie na koniec grudnia...
Cytat:
moze nie tyle meczy co jakos specjalnie przyjemne to dla mnie nie jest. 100 razy wole jak mi sie przelewa w brzuchu a ta czkawka to takie pykanie moj tez ma czesto czkaweke, nawet 3 razy dziennie.
ale mnie zgaga meczy... musze cos wszamać, najlepiej obiad
Cytat:
a wózek mamy wybrany Jedo Bartatina classic, 4w1, gondola, spacerówka, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix, baza family fix, cena zestawu ok. 2200 pln...
no ewcia, powiem ci ze taki zestaw za taka kase to naprawde okazja! przynajmniej nie musisz szukac fotelikow itd, masz wszystko razem. Oby tylko ci sie dobrze jezdziło, a raczej Dzidzi

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Lecę do teściowej na placka po węgiersku.
Litosci kobieto!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości