Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 13:59   #2693
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, poczytalam ostatnia strone jedynie bo nie jestem w stanie nadrobic reszty.

u nas ogolnie dobrze, mala ma jakies krostki na posladkach i nie wiem od czego to moze byc. czy to odparzenia czy moze cos jej nie sluzy moze husteczki pampres sensitiv?

bylam u lakarza po recepte na szczepienie i lekarka powiedziala zeby smarowac macsia linomag. to jest tluste a te wszytskie kremy z cynkiem maja zadanie wysuszenia. smaruje tym linomagiem ale nie wiem czy to cos pomaga. uzywala z was ktoras.?

jakie szczepionki wybieracie ? ja wzielam 6w1 i ona jest podawana od 7 skonczonego tygodnia. jak dzieci na nie reguja? naopiszcie cos.

macie jakies doswiadczenie z wzierniniakiem? nie wiem jak to sie dokladnie nazywa. takie cos wystaje z pempuszka. podobno sie to wypala u chirurga. mamy smarowac spirytusem i zobaczymy czy bedzie trzeba cos z tym robic. na sama mysl o tym zabiegu mam lzy w oczach.
linomag jest bardzo dobry, my smarujemy nim od poczatku i mala ani razu nie miala odparzen.

my tez szczepilismy 6w1, i normalnie po 6 tyg, pierwsze slysze ze po 7

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

kochane mam pytanko apropo witaminy D. Małą na początku dostała D+K ale ,że dokarmiamy to dostawała do ubiegłego tygodnia samo D. Jednak od poniedziałku daję jej te łączone D+K, bo same kapsułki D się skończyły. Czy nadmiar K może jej zaszkodzic? Bo kurcze całe opakowanie mam tych D+K :/

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

poczytałam sobie właśnie o płaczu niemowlaka przez sen i wychodzi na to, że mała doznała wielu przeżyć ciekawe... czyżby wczorajsza wizyta teściów
angel moim zaniem nie powinnas podawac. samo to ze juz przestala i teraz nagle znowu wracasz, takie skakanie nie jest dobre. ale zapytaj poloznej/lekarza.

my dzis na spacerku 3 godz, taka piekna pogoda zeby cala taka jesien byla
spotkalam na spacerze dwie babki z wozkiem i tak 15 stopni, slonce swieci, moja Giulia w samym kombinezonie sobie lezy, a dzieci tych babek...jedno kombinezon i pod kocem i jeszcze z ta nakrywka na wozek, a drugie kombinezon i do tego gruby zimowy spiwor co te matki zrobia jak przyjedzie zima i mroz skafander jakis na wozek założą czy co
i tez powala mnie jak dziecku wypadnie smoczek na ziemie a tu rodzic bierze go oblizuje i daje dziecku

strasznie wam wspolczuje przezyc z maluszkami, tego placzu i patrzenia jak sie mecza biedactwa kochane!

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora