Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 14:26   #1874
katrina_s
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Właśnie ja się boję, że zamszowe mogą się szybko zniszczyć. A mi zawsze się przytrafi jakaś przygoda, po której mam jakieś uszkodzenie w butach. Ostatnio prawie spadłam ze schodów jak wychodziłam z pracy, na szczęście przytrzymałam się poręczy i tylko odbiłam od ściany.
Co prawda ciemno było i to pewnie dlatego, przynajmniej dobrze, że nikt nie widział
Przez tydzień mi siniaki z kolan nie chciały zejść

mila, czy to te botki?
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1352629450919
w sumie byłyby idealne dla mnie tylko ten zamsz Powiedz mi, czy one nie są wąskie w palcach? Ja mam szeroką stopę

A pro po butów, czy jeździcie samochodem w butach na obcasie czy tylko zmieniacie ?
Latem często zmieniam, zimą jeżdzę w butach na obcasie, bo o tej porze roku zmienianie jest bardziej uciążliwe. Wyjątkiem są buty na grubszej platformie czy niebotycznej szpili oraz takie, które zwyczajnie mogą się zniszczyć podczas prowadzenia samochodu.
Na dłuższe trasy oczywiście preferuję płaskie podeszwy

Mam skórzane botki z Mango z zeszłego sezonu i one są wąskie z palcach, ogólnie mam wrażenie że buty z Mango są dość "ciasne"mimo że wcale dużej ani szerokiej stopy nie mam, więc lepiej zmierz

Skoro jesteśmy w temacie obuwia.. macie doświadczenia z kozakami z Venezii? Będę wdzięczna za opinie