|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda ciemno było i to pewnie dlatego, przynajmniej dobrze, że nikt nie widział ![]() Przez tydzień mi siniaki z kolan nie chciały zejść mila, czy to te botki? http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1352629450919 w sumie byłyby idealne dla mnie tylko ten zamsz Powiedz mi, czy one nie są wąskie w palcach? Ja mam szeroką stopęA pro po butów, czy jeździcie samochodem w butach na obcasie czy tylko zmieniacie ? Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2012-11-11 o 11:32 |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mam nawet problem z biker boots, których podeszwa jest trochę grubsza.
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dłuższe trasy, czyli z godzinka jazdy to jednak zmieniam buty, bo faktycznie mogą się niszczyć |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na początku strasznie się wkurzałam na ten zamsz, bo szybko się brudził, a wiadomo, jak trudno wyczyścic ten materiał, zeby nie zniszczyć przy okazji buta. Mialam spray Bama do impregnacji koloru, a buty i tak nie wyglądały na tak czarne jak bym chciala, ciągle powstawały jakieś przejaśnienia, szczególnie po czyszczeniu. Ale jakieś trzy tygodnie temu kupilam czarny spray z kiwi i jestem nim zachwycona- buty są chyba w lepszym stanie, niż w momencie kupienia Jeśli się zabrudzą, delikatnie przecieram suchą ściereczką i jest ok, a kiedy złapał mnie deszcz, kropelki dosłownie zostały na wierzchu buta, nic nie wsiąknęło |
|
|
|
|
#1870 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale na nodze super, zarówno do spódnicy jak i spodniTo było coś w ten deseń, bardzo podobny model tylko ze skóry i ocieplany wewnątrz: http://www.snobka.pl/artykul/botki-hego-s-11047 Cytat:
więc nigdy nie dotykam piętą podłogi, grubych platform nie noszę, więc czuję spód, że tak powiem.Znalazłam idealny odcień czerwieni w lakierze do paznokci - mocna, soczysta, ciepła, bez różowych akcentów - gdyby komuś była potrzebna - collistar, nr 13. Z utwardzaczem z Paese (LadyI Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2012-11-11 o 13:47 |
|||
|
|
|
#1871 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
no czasem 36, zależnie od fasonu ![]() Ja mam jedne kozaki na obcasie, w których mogę prowadzić i to wyłącznie swój samochód, ale nie toleruję prowadzenia na obcasach, jeżdżę ostro, szybko nie wyobrażam sobie sytuacja że jakiś parchaty dziad w kapeluszu mi wjedzie znienacka przed maskę z prędkością 2 km/h, jak jadę lewym pasem z prędkością 100km/h... Jak zahamować, celować stopą w hamulec, żeby obcas się w dywaniku nie zablokował, but chronić żeby się obcas nie złamał ale za to w dupę komuś wjechać? Nie, obcasy nie są do prowadzenia samochodu, moim zdaniem jest to zbyt niebezpieczne i nie mam szacunku do kobiet prowadzących w niebotycznych szpilach, zwłaszcza bogate niunie w SUVach, kretynka przez obcas nie zahamuje i rozmaże moją Toyotę po połowie ulicy. Dlatego ja jeżdżę w płaskim obuwiu i zmieniam potem na obcasy
|
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie wstaw zdjęcie jak już będziesz miała ombre , sama się nad nim zastanawiam jednak boję się, że końcówki zaczną mi się sypać ![]() Cytat:
.Mam tak samo , ja w obcasach nie mam w ogóle wyczucia
|
|
#1873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że nie mieszkasz w Łodzi czy Wrocławiu. Ach i przypominam, że to wątek z klasą. Hamuj, nomen omen, z określeniami. Ja jeżdżę w każdych butach. Kiedyś zmieniałam, teraz juz nawet martensy na platformie są ok Zmieniam wtedy, kiedy mam np. jasne buciki, jednak od wycieraczki potrafią się nieźle zniszczyć piętki
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na dłuższe trasy oczywiście preferuję płaskie podeszwy ![]() Mam skórzane botki z Mango z zeszłego sezonu i one są wąskie z palcach, ogólnie mam wrażenie że buty z Mango są dość "ciasne"mimo że wcale dużej ani szerokiej stopy nie mam, więc lepiej zmierz Skoro jesteśmy w temacie obuwia.. macie doświadczenia z kozakami z Venezii? Będę wdzięczna za opinie
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek ma nieprzypadkowo w nazwie słowo "klasa". Jestem na tym punkcie wyczulona i moim zamierzeniem było stworzenie na Wizażu wątku wyróżniającego się wysokim poziomem. Bardzo proszę o uszanowanie tego zamiaru. |
|
|
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak wspomniała wankaw - do wymiany nadaja się jedynie fleki ( po kilku sezonach). Ze skórą nic się nie dzieje, oficerki służą kilka dobrych sezonów. Jestem zadowolona. Dodam jedynie,że swoje również kupiłam na wyprzedaży za śmieszną cenę. Warto w tym czasie odwiedzać ten sklep.
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37555802]ja mam pozytywne
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz [/QUOTE]a w venezii to nie jest czasem tak, że oni mają buty od różnych dostawcow? bo parę razy zauważyłam u nich buty bez loga tylko z jakąś inną nazwą, ściągają je z włoch i znaczą swoim logo
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37555802]ja mam pozytywne
![]() w tym roku będzie ich trzeci sezon, tylko fleki są do wymiany, buty w stanie praktycznie idealnym, czarne klasyczne kozaki bez udziwnień. kupiłam je za ok. 300-320zł przecenione z prawie 600zł, więc tym bardziej jestem zadowolona, ale spotkałam się na wizażu z bardzo negatywnymi opiniami na temat tej marki i może po prostu trafiłam na dobry egzemplarz [/QUOTE]Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może sie przekonam w końcu do niej ![]() Cytat:
najwygodniej mi w balerinach ale obcasów nie wykluczam, chociaż nie robię tego często, a tylko jak musze, bo niszczą się obcasy no i w kozach jeżdżę![]() Chyba że buty mają platformę z przodu ( nawet pół centymetra, chociaż z grubszymi i tak nie mam), bo kompletnie nie czuje wtedy pedałów ![]() Moje przedwczorajsze przymiarki baskinki Może moje zdjęcie ją komuś obrzydzi
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety, ale wyglądasz w niej bardzo ładnie . Tylko trzeba dól odprasować ![]() Cieszę się, że spodobał się mój utwardzacz . Uwielbiam ten efekt hybrydy ![]() A ja lubię jeździć w obcasach, ale szkoda mi pięt w butach .Co sądzicie o beretach ? Bo ostatnio sobie kupiłam
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam niedawno ciekawy blog: http://www.fashionpainteddreams.com/
Podoba mi się 90% tego, co pokazuje, pokrywa się to z moim gustem Poza tym dawno nie widziałam tak zadbanej kobiety - piękna cera, włosy, zawsze idealny manicure i pedicure
|
#1885 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Nie mówię, że nie zamierzam. Po prostu od pewnego czasu doświadczam ciągłych strat przez między innymi wyżej wspomniane osoby i moja cierpliwość i wyrozumiałość dla nich się kończy (jak dla mojej sąsiadki, która z rozmachem walnęła swoimi drzwiami w mój świeżo wypolerowany samochód, a na moją uwagę zareagowała awanturą, obrazą takimi, że połowa bloku się zainteresowała cyrkiem), tudzież pan taksówkarz, który szarpnął za moją klamkę, tak że mi ją urwał- 350zł w Toyocie. Nie pracuję obecnie, studiuję, dla mnie to duże wydatki i nie chcę wszystkich oszczędności wepchnąć w coś, co do czasu nie było konieczne. Ostatnio dziewczę w obcasikach mi przerysowało samochód, który ledwo co wrócił z warsztatu, tylko głupią minę zrobiła i uciekła. Nie wierzę w Wasze opanowanie w takiej sytuacji (chyba że miałybyście swój samochód w poważaniu, w co wątpię, bo stan samochodu też pokazuje nasze zadbanie ).
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalizujesz.
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Kociaak, widzę, że nie rozumiesz tego co piszę: chciałabym żeby tego typu słownictwo nie pojawiało się na tym wątku niezależnie od powodu. Tylko tyle i aż tyle. Na przyszłość proszę o nie psucie atmosfery - rażąco wyglądają takie posty skonfrontowane z tytułem wątku . Twoje wyjaśnienia nie są mi potrzebne, po prostu nie używaj tego typu słów.
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1889 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem absolutnie zakochana w Twojej fryzurce
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Zachęcam do zakupu, bo to moim zdaniem ciekawa alternatywa za przystępną cenę
Chciałam klasyczne ray bany,ale po raz kolejny (miałam przeciwsłoneczne) przekonałam się, że ten model jest raczej nie dla mnie. Mam za drobną twarz. Zamówiłam takie lekko kocie. Jak tylko je nałożyłam wiedziałam, że to "moje" okulary
w ryłko widziałam ładne, ale były właśnie wyższe, takie za kostki. Ja mam krótkie nogi i źle wyglądam w takich założonych do sukienki/spódnicy. W ogóle to nie podobam się sobie w spódnicy i kozakach/botkach a tak bym chciała zimą nosić sukienki
Powiedz mi, czy one nie są wąskie w palcach? Ja mam szeroką stopę

Po co tak blokować pieniądze