Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 21:49   #544
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Dzięki Gaabbii za info odnosnie materaca poczytam sobie o nim, widzę, że mozna skomponowac swój własny

Co do poscieli, to też mam z tej firmy z Pyrzowic i włąsnie nie jestem zadowolona z tej mojej serii, ale może masz lepsiejszą i wygodniej sie spi.

Tobie Maya też dziękuję

Słyszałam jeszcze dobre opinie o materacach SELENE, ale ceny podobno zwalają z nóg...

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Hej!
U nas dalej chorowicie, choć wreszcie wydaje się, że chłopakom się poprawia. Dobra wiadomość jest taka, że znalazłam wreszcie świetnego pediatrę Byliśmy pół godziny na wizycie z obydwoma chłopakam i byłam zachwycona sposobem badania, dociekliwością pytań. Diagnoza i sposób leczenia też wreszcie jakoś kupy się trzymają. W tej poprzedniej przychodni już nie zdzierżyłam, jak Maksowi trzeci z rzędu antybiotyk chciała lekarka przepisać, w dodatku z grupy antybiotyków tej samej, co pierwszy, który mu nie pomógł, a w dodatku bolał go po nim brzuch I szukałam czegoś na gwałt. Oczywiście przepisałam już chłopaków. Niestety to przychodnia w centrum, nie u mnie na osiedlu, trzeba będzie tam jeździć, ale trudno, zawsze można pojechać taksówką, gdyby był jakiś problem z samochodem, a zdrowie dzieci najważniejsze!
Najważniejszy news z dzisiaj to Kajko jadł pierwszą marchewkę Uszy mu się trzęsły jak tralala! Chyba z drugim dzieckiem też nie będę miała problemów z jedzeniem
I jeszcze szaleństwo na czworakach nam się zaczęło (zdjęcie w załączeniu, trochę niewykadrowane i rozmazane, ale udało się udokumentować!) Od wczoraj Kaj unosi się już wiele razy na dzień, najłatwiej mu na łóżku lub na śliskiej podłodze i kiwa się do przodu i do tyłu....
Super że chłopakom już lepiej i że macie dobrego lekarza !!
Brawo za postępy! Zuch chłopak

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
I tort bezowy
Zjadłabym...