Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 12:24   #2020
alliw
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dzien dobry

melduje sie po kilku dniach nieobecnosci jak pisalam we wtorek bylam w szpitalu, no i zostalam tez wtedy przyjeta, wrocilam wczoraj do domu
o to dobrze, że już w domku

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Wchodzę sobie na FB, a tam elaborat od szefowej, że nie powinnam życia prywatnego opisywać na forum publicznym, że nie powinnam pisać, że gdzieś wychodzę gdy jestem na L4, bo ktoś doniesie itd. itd. Chyba usunę ją ze znajomych, bo nie mam chęci na jej komentarze.
o rany, nawiedzona ta kobieta, usuń z listy jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jakiś gościu ma przewagę już 150 pkt i ciągle mu rosną, nie wiem jak on to robi, ale ma już 700 buuuuuu
jak dziś głosowałam po 11tej to miałaś 670

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ja zawsze chcialam miec starszego brata ( mam starsza siostrę ) bo wiecie do barat moga przyjsc ''fajni'' koledzy
ja mam starszą siostrę i brata, i faktycznie do brata przychodzili fajni koledzy siostra starsza o 9 lat, gdy byłam brzdącem to wiadomo, była przepaść między nami, ale od kilkunastu lat mamy świetny kontakt

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
"mamo obiecasz mi ,że mi też urosną takie duże i piękne piersi ?"
cudowna ona jest

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Hej kochane...

Powiedzcie proszę- jak z Waszym spaniem? Ja od paru dni kompletnie nie potrafię spać, budzę się w nocy, a kręgosłup, to mi chyba wkrótce odpadnie. Mąż wczoraj zrobił mi masaż Trochę pomógł, ale dziś to samo...
Ja się budzę nad ranem (ok 4-5) i nie mogę zasnąć, staram się spać na lewym boku, ale po dłuższym czasie strasznie mi niewygodnie i się walam z boku na bok. Poważnie zastanawiam się nad ta poduszką dla ciężarnych

A gdzie ty te kilogramy ulokowałaś, bo na zdjęciu w ogóle nie widać

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
A ja dziś jadę na wycieczkę ze szkoły rodzenia na PORODÓWKE ciekawe czy uda się wejśc...

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
a ja wpadlam na 'szatanski' pomysl
otoz ost czasu moje licealne koleznki zaczely sie rozmanzac w tempie ekspersowym 85'% z nich ma chlopcow w rozym wieku od 2latek do miesiaca. i do tych starszych napisalam meila na fejsie ze jakby mialy jakies ubranka to ja chetnie odkupie lecz po nowym roku, bo musze czekac na dodatkowa kase z pracy i ciekawa jestem czy jakas odpowie.

jak nie to sie nie zalamie bo znajac moja mame jak przyjedzie to 2 torby beda same dla dziecka hahah

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
jestem juz w domu. w nagrode zahaczyłam o maka i wsunęłam wieśmaca i fryty
należało ci się ale mi smaka narobiłaś na shitmaca

oliwka__ nie smutaj tak, będziecie mieć cudowną księżniczkę ciuszki piękne

No dobra, pochwalę się moim brzuchem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20121109060.jpg (63,0 KB, 50 załadowań)