|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
nom też prawda
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Podgórze. ja też planuję jeden ! ![]() Cytat:
Ooo miasto z pomnikiem wielkiej cipki ![]() http://www.google.pl/imgres?q=rzesz%...&tx=702&ty=283
![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o kąpanie to na początku w pokoju będziemy a potem dopiero w wannie bo łazienka troche za chłodna jest, a że narazie pokój małego będzie na dole to myśle że nawygodniej mi bedzie przy kosmetykach.
Ta wanienka anatomiczna dla mnie jest super, a dziecko można kąpać w niej od początku czy potem jak będzie troche większe ??? I napewno kupie ze stojakiem. Jeżeli chodzi o przewijak to ja będe miała 2 duże komody więc czy na łóżeczku czy na komodzie ...zobacze gdzie bedzie wygodniej. Chociaż nie ukrywam że marzy mi się mieszkac na górze juz jak dzidzia bedzie z nami ale chyba nie zdażymy dokończyć poddasza ![]() Strippi: +3 głosy ![]() Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2012-11-11 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witamy ![]() Cytat:
![]() ale raczej nie mam problemu żeby się nie móc wysikać, jak już dolecę to ulga ![]() Cytat:
![]() oby było już tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() to chyba za ten link w podpisie ![]() ale głosy oddałam i ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() świr to ona jest, i śledzi twoje życie co ją obchodzi co ty robisz po za pracą, każdy ma prawo do wolnego spędzania czasu jak chce a nie ona ci będzie dyktować co jest dobre a co nie ![]() Witajcie kochane ![]() Wczoraj byłam u dwulatka na urodzinkach, wróciłam taka pełna że myślałam że pęknę ![]() Co do wanienki to ja mam taką zwykła i raczej nie będę kupować innej, a gdzie będziemy kąpać to jeszcze nie wiem ![]() i coś chciałam jeszcze napisać ale zapomniałam ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj z powodu tej "powodzi " warsztacie nigdzie nie wyszliśmy , kuba zaprosił sobie kolegę do domu a ninka się nudzi i z tej nudy kombinuje ... upiera się ,że braciszek z brzuszka będzie antosiem ale.... fajnie było by mieć też siostrzyczkę ,więc wpadła na pomysł ,że jak będę miała taaaki brzuszek (i przyniosła dla zobrazowania tematu tą ogromną piłkę na której się skacze... ![]() męczy mnie o buty i każe obiecać ,że jak dorośnie to jej dam choć jedną parę na obcasach argumentując" ale mamusiu one są takie cudowne ,prześliczne wprost stworzone dla mnie" ![]() popłakuje ,że jest jeszcze taaaka mała a przecież ona chce być już duża,ja jej na to ,że urośnie ..no i fajnie być małą, ona na to"...i nic nie potrafić?" (wywnioskowała to z przegranej z kubą w pleya) "mamo obiecasz mi ,że mi też urosną takie duże i piękne piersi ?" ![]() " moja hipoteza jest taka: jak nie zjem obiadu to więcej czekoladek wejdzie do mojego brzucha" ![]() psociła się kubie i nie chciała przestać ,mówię ,że jeśli go natychmiast nie przeprosi to skończy się to jakąś karą ,ona na to " to zależy jaką karą się to skończy -może przeprosiny nie będą tego warte?" ![]() ninka ma 3,5 roku ...
![]() |
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki skoro prosimy o głosy to ja was też poproszę o 5 dla moje siostrzenicy której zależy na wygranej oddajcie po głosiku
Na króliczka http://www.miniminiplus.pl/konkurs/s...8286/najnowsze I psiaka http://www.miniminiplus.pl/konkurs/s...8285/najnowsze Dziękuje w imieniu siostrzenicy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
witam, nie wiem pewnie słabo się dałam zapamietać..
Jestem już w 17 tygodniu końcówka, wiemy już, że to chłopczyk. Ma już 13,8 cm. Nie udzielałam się za często, w ostatnim czasie pochlonely mnie przygotowania do slubu i powrot po urlopie do pracy, ktory jest koszmarem, w ostatnim tygodniu 4 dni stresu przez 2 osoby,ehh jutro musze spokojnie podejsc do sprawy. Tak czytam o waszych bólach w pachwinie, mnie również dopadają dziś już słabiej. Ogólnie mam anemię, biorę żelazo i miałam wg badania z 23.10, żemam infejcję w moczu, poweselu 20.10 mialam chyba zapalenie bo bolalo mnie i na sikanie zbieralo. Biore zelazo, pije zuravit (lekarz pozwolil) i herbate żurawinową. Dziś na buzi zauważyłam pękające naczynko ![]() ![]() Możecie mnie dodać na listę mamusiek?? ![]() Mam pytanie o surowe mięso, z tą toksoplazmozą to chodzi o fakt kontaktów z mięsem.. np przy obiadku nie moge miec stycznosci, nie podpytalam dokladnie lekarza. DZis robilam karkowke i nalozylam rekawiczki hehe.. miałam to badanie i wyszlo mi, ze mialam kiedys kontakt a teraz ze OK. Oświeci mnie ktoś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Czarny flamaster ale wścibka babka.. ale nie denerwuj się tacy ludzie są i będą najlepiej omijać albo nie mieć w znajomych ![]() Nestelle dzieci są cudowne. Mój kuzyn powiedział do mnie ostatnio, że jak będe miała chłopca to on nauczy go ' bicia się i wszytskich sztuk walki, a i jeszcze jak owijać dziewczyny, poprawił się mówiąc omotywać' hihi 4 latki są też ok... ale dużo mówią. Ten kuzyn to stwierdził, że jak będzie miał siostrę to zamieni się ze mną i bedzie miał brata.. ![]()
![]() |
#1931 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziś po prostu ze strachu to zrobiłam, mój 1 raz. Bałam się, że to może ogólnie styczności z surowym nie można mieć, ale ze mnie głupek...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1933 | |
Wtajemniczenie
|
jak to do czego? Na biwak pod namiot
![]() Ja idę jednak w kołderkę - wydaje mi się to bardziej.... naturalne ![]() Cytat:
![]() ![]() Uf... ale powolny dzień. Chcę już jutra, przed 9 mam badanie i chcę zobaczyć maluszka. Od 3 dni coś się uspokoił i nie szaleje po brzuchu i jakoś niespokojna przez to jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie nie za podpis, tylko za link co dodałam w poście :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do listy mamuś to mogę dodać, ale nieaktywne mamy są z niej usuwane ![]() dane wg 1 strony wyślij mi na pw ![]() Nie musisz robić mięsa w rękawiczkach. Ja jak robię mielone to próbuję i nic mi nie jest ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Strippi +3 głosy ![]()
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-11-11 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do rękawiczek -to mnie rozwaliłaś ..... ![]() ![]() co do kuzyna to .... dobre ![]() moje dzieci są na etapie małżeństwa ze sobą- no bardziej z inicjatywy niny... kuba to jej "książę i rycerz " .... ![]() Cytat:
![]() no ja też wolę kołdre co do wizyty to ![]() coś dla nas ![]() http://demotywatory.pl/3964253/Od-se...chudnie-mowili
![]() |
![]() |
#1937 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
'' no sisotra to czego dzis sie bedziemy uczyc ![]() ja wrocilam z pracy wympompowana na MAX'a znowu ruch byl duzy dzis. ale w koncu siostra zrobial obiecana saltke z pekinskiej kurczaka pomidorka i takie tam nie wiem co jeszcze - ale opiedrykalam caly talerz i zastawiam sie nad dokladka ![]() yhmm co do wcześniejszej rozmowy jak uda mi sie w -norge upolowac anatomiczna to ja kupie, a jak nie bede musiala polegac na zwyklej lecz takze planuje kupic stojaczek. ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, tak czytam i szukam po necie...
Na starych zasadach to ile my będziemy miały macierzyńskiego?? Nie czasem 20 + 6 tygodni?? Wszędzie tylko te nowe zasady :/ To mnie facet w błąd wprowadził :/ "Kosiniak-Kamysz mówił, że od 1 września 2013 r. półroczny urlop macierzyński (20 tygodni podstawowych i sześć tygodni dodatkowych) będzie można wydłużyć o kolejne 26 tygodni." Jedna tylko +4 ![]()
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-11-11 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
jakiś gościu ma przewagę już 150 pkt i ciągle mu rosną, nie wiem jak on to robi, ale ma już 700 buuuuuu
![]() |
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
naspisalam ost mamie na NK ze cos maly sie opirdziela i nie kopie za bardzo
i oto odpowiedz mojej szanownejj mamusi ''Zaś co do ruchu Emilka to rzeczywiście nie zabardz mu to idzie jak zresztą jego mamusi i dziadkowi....no oboje tak lubią spacery,że aż hej'' ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ja zawsze chcialam miec starszego brata ( mam starsza siostrę ) bo wiecie do barat moga przyjsc ''fajni'' koledzy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś nie czułam do wieczora ruchów i zaczęłam się martwić, a teraz Michałek tak wariuje, że aż miło
![]()
![]() |
![]() |
#1944 | ||
Wtajemniczenie
|
o ja dopiero teraz zerknęłam
![]() ![]() eluśka87 co do rad co kupić, to raczej nikt Ci wszystkiego w jednym poście nie powie, ale na bieżąco o wszystkim sobie gadamy, plus można zerknąć do starszych części naszych rozmów i bardzo wiele tematów już zostało omówione, mamy tu nasze doświadczone Mamy Ekspertki które nam radzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1945 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
23.11.2010 ![]() 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine ![]() Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-11-11 o 18:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za informacje
![]() z moim udzielaniem sie to jest tak, ze poki praca to czasu na neta nie ma wiec pomysle i jak cos wysle dane, ale i tak bede wpadac tu ![]() ![]() Co do ruchow to chyba musze jeszcze poczekac ![]() Mamy parę typów na imię.. ale jedno nam odpada bo nazwisko z nim tak sobie brzmi, zobaczymy... Idę na kolację i do męża, bo caly dzien nie bylo go. Milej niedzieli ![]() P.s.: na wizazu jest gdzies lista zakupow dla ciezarnych, noworodka itd itp, pierwsze najpotrzeniejsze rzeczy, ktore nalezy kompletowac??? ![]()
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
szok nie, nie wiem skąd on bierze tyle ludzi
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moja ninka będzie miała za to fajnie.... - brat starszy i młodszy.... ![]() co do aktywności Twojego malucha to może faktycznie być rodzinne i rośnie antyspacerowicz... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Witam, u mnie z brzuchem dzis lepiej, czuje małego jakby wyzej, ale juz sie stresuje rpzed wtorkowa wizytą... Byliśmy z Tżtem na super pysznym i niezdrowym obiedzie (frytki+gyros+surówki) i ledwo sie tocze tak sie najadłam...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.