2012-11-12, 14:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez vil84
oj Biedna  ale jak Cię wypuścili, to znaczy, że wszystko wraca do normy. jak długo masz leżeć? czy do odwołania?
|
Mam leżeć do odwiołania. A wypuścili mnie bardziej z tego powodu, że brakuje łóżek a u mnie to największe zagrożenie minęło - w końcu leżeć i brać dupka mogę też w domu a dziewczyny do porodu leżą na korytarzu
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Candace dbaj o Was 
|

Cytat:
Napisane przez Aaś
ja mam w piątek to usg z przeziernością karkowa i trochę się boję. nie wiem czego...
|
Wszystkie boimy się tak samo - także to normalne
Cytat:
Napisane przez Atena564
Jutro mam usg, to które robi się między 11-13 tyg więc proszę trzymać mocno k  ciuki  
Napisze jak było, i jak tam z maleństwem 
Buźki 
|

Cytat:
Napisane przez humpback
candace zdrówka dla was
zbieram się powoli, pewnie wrócę dopiero w czwartek 
|

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
jaka diagnoza lekarzy? co sie dzieje? krwiaka miałaś i się wchłonął? czy łożysko?
|
Łożysko delikatnie się odklejało niestety
Cytat:
Napisane przez nuna2
ech dzidzia teraz najważniejsza
|

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Leż i odpoczywaj  Fasola najważniejsza
Złaziłam się ponad 3,5 godziny. To już nie dla mnie 
|

Ja bym z chęcią połaziła
Cytat:
Napisane przez cloche
candance, bakcyli z moczu pozbędziecie się przy pomocy odpowiednich antybiotyków. potem zapobiegawczo sok żurawinowy, nie taki słodzony, tylko bezpośredni, najlepiej z apteki. albo co tam lekarz poleci - na pewno zna temat, bo to bardzo częste  no i oszczędzaj się, co za cholerne krwawienia no...
|
Wynik posiewu mam mieć w czwartek i wtedy od razu dostanę antybiotyk...

Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa. Czuję się naprawdę fatalnie tzn. fataknie psychicznie bo od początku mam pod górkę A myślalam, że jak się wymioty uspokoją to zacznę się tą ciążą cieszyć...I nie da się .. póki co...
14sty tydzień i takie "atrakcje".. A niby po 12stym można odetchnąć..
Ale tyle ile się nasłuchałam od dziewczyn w szpitalu to wymiękłam - jedna zaczęła krwawić w 22 tyg.. maaasaakraaa
|