2012-11-12, 20:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ale sie dzis rozpisalyscie odkąd mnie nie było 
Cytat:
Napisane przez Ifwka
Dziewczyny a nie boicie się że wody wam odejdą jak będziecie spać np (nie wiem czy tak może być nie znam się) i co wtedy... materac zaciapany?? czy te podkłady kupić i sobie na łózko kłaść do spania??
|
jakos sie tego w ogole nie balam nie wiem jak wielka jest liczba kobiet ktorym odchodza wody bez wczesniejszych skurczy albo innych oznak pewnie tez nie mala, ja akurat przed odejsciem wód mialam dobrych pare godzin skurcze 
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Witam 
Ja dziś miałam wizytę (32 tc), wszystko w jak najlepszym porządku, Igorek waży 1870 g 
Wklejam zdjęcie mojego grubaska  Tylko to określenie mi się nasuwa jak porównam zdjęcie z 22 tc i z dzisiaj. A zresztą same zobacznie oba zdjęcia i sobie porównajcie. Grubasek prawda? Heheh  Pierwsze oczywiście z dzisiaj a ta chudzinka to z 22 tc.
|
ale urosl i jaki sliczny 
Cytat:
Napisane przez bokeh
pokaże Wam zdjęcia brzucholka :P no i chyba Ifka pytała o kolor ściany, jeszcze jest lekko różowy bo bez niestety nie zkarył różu ale nie ma świńskiego prosiaczkowego
Poza tym u mnie remontu cd, i już mam dość, szczerze dość....
|
slicznie wygladasz i brzuszek piekny 
Cytat:
Napisane przez Lenova
Tak rozmaiwacie o tych kosmetykach i mam pytanie.
Podczas zmiany pieluszki to mam dziecku pupę za kazdym razem czymś smarować ? i czym tak właściwie? moze byc oliwka ?
|
ja smarowalam po kazym przewijaniu, zreszta dziecko strasznie czesto kupke robi i czesto sie robia odparzenia wiec raczej wskazane jest smarowanie....
Oliwki akurat nie uzywalam, pozniej na ciemieniuche a takto praktycznie nie, natomiast ja lubialam bardzo puder uzywac a teraz do smarowania na pupe sama jeszcze nie wiem co kupic