![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Hej. Była u mnie znajoma z która nie widziałyśmy się dłuuuugo. Więc cały dzień mnie nie było. Zaraz sobie zrobie frytki
![]() ![]() ![]()
#2192 |
Zakorzenienie
|
Ja po ginekologu jade na pizze z siostra i mezem
![]()
#2193 |
Wtajemniczenie
|
zaraz się skończę... raz mi ciepło, raz zimno i katarzysko straszne mnie męczy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4479760 Bardzo duży wybór i przesyłka gratis od 250 zł, ja zamawiałam z koleżanką więc opłacało się. Czy wszystko ok dam znać za kilka dni jak dojdzie wszystko ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Jeszcze jak szukacie koszulek bez wzorów to znalazłam takie: http://allegro.pl/koszula-nocna-marg...757300277.html ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Zmierzyłam się w brzuszku -97 cm, skoczyło mi 3 cm w tydzień!!! Ciekawe jak z wagą hmmm
![]() |
#2195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Nie było mnie od wczoraj, jakoś nie miałam ochoty siedzieć na necie.
Byłam dziś w jednym sklepie z nadzieją, że znajdę tańszy stanik na moje cycory. Niestety ![]() ![]() Illusion śliczny synek! |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567079]Tak, ale to jeszcze nie cukrzyca a jedynie nietolerancja laktozy, dlatego nic z tym nie robię.
Ale ospa a różyczka to 2 różne wirusy. [/QUOTE] no wlasnie a ja nie wiedzialam co to czy ospa. odra czy rozyczka Cytat:
![]() ja dzis zrobilam nalesniki i chyba ide spac, u lekarza tez oczywiscie nikt mnie ni eprzepuscil a jedna baba prawie mni estratowala aby mnie wyprzedzic i zajac szybciej kolejke ahhhh te buraki Ja zawsze przepuszczalam kobiety w ciazy, bo zawsze wydawalo mi sie ze z brzuszkiem to im ciezko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37567079]Jaciepier, ale te baby w przychodniach potrafią być niedouczone
![]() No właśnie, mi się tez tak wydaje że po wypiciu glukozy nie można się ruszać z miejsca. Ja tylko do wc musiałam isc, ale nigdzie mi nie pozwoliły chodzić a mieszkam też 3 min drogi od przychodni. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak nie miałam zamiaru codziennie więc może taki byłby fajny? Cytat:
Mój znajomy miał kiedyś BMW coś tam 7 paliło po mieście chyba z 20l ale środek marzenie ![]() Także ja jestem na tak dla BMW z tym że wiaodmo nie za kupowaniem najgorszego modelu pordzewiałego byle by mieć bmw pokaże Wam zdjęcia brzucholka :P no i chyba Ifka pytała o kolor ściany, jeszcze jest lekko różowy bo bez niestety nie zkarył różu ale nie ma świńskiego prosiaczkowego ![]() Poza tym u mnie remontu cd, i już mam dość, szczerze dość....
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem po wizycie teściowej i mamy, dobrze że moja mam się zdecydowała przyjechać z nią bo bym zwariowała ... Oczywiśće komentarze że nie dbam o jej syneczka, że on przepracowany a ja nic nie robię, tylko on nade mną skacze, że brzuch to ja mam jeszcze taki malutki i dziwne że mi tak ciężko, i że brzuch mnie boli dlatego że się mało ruszam i powinnam więcej chodzić i ćwiczyć... Poszlismy potem do sklepu i jak wracalismy to złapał mnie skurcz w brzuchu strasznie mi stwardniał więc stwierdziła że to też od braku ruchu... ![]() A mama mi przywiozła świeżutki serniczek mniam mniam Tak rozmaiwacie o tych kosmetykach i mam pytanie. Podczas zmiany pieluszki to mam dziecku pupę za kazdym razem czymś smarować ? i czym tak właściwie? moze byc oliwka ? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2205 | |
Rozeznanie
|
Bokeh jak ty ślicznie wyglądasz. Jesteś taka szczuplutka i brzuszek taki zgrabniutki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego, że raczej bardzo rzadko uczulają. Dlatego ja parafiny nie traktuję jak trucizny.
Do tyłeczka to oliwka raczej się nie nadaje. Niektórzy używają sudocrem, linomag itp. Musisz znaleźć coś dla siebie. Albo babcina metoda mąka ziemniaczana ![]() Teściową się nie przejmuj. Ja tak mówię, a pewnie z moimi nerwami na wierzchu bym wybuchła i powiedziała jej co o tym myślę. Albo mąż by powiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Illusion śliczny grubasek, ciekawe ile moja mała waży a wizyta dopiero 3.12 ![]() Cytat:
Cytat:
To prawda dużo babcinych sposobów jest dobrych. A ja oliwkę polecam choć fakt może zapychać, ale nie codzień. Smarować maluszka np co 3 dni tak jako warstwę ochronną skóry. A co parafiny, to tu mam mieszane uczucia owszem może uczulać jak np, jest używana często, ale z drugiej strony jestem po kosmetologi i wiele zabiegów na ciało dla suchej skóry robi się na preparatach w których jest parafina. Są też specjalne zabiegi na dłonie i stopy gdzie macza się dłonie i stopy w kąpieli parafinowej i wiele kobiet z tego korzysta. A te wszystkie emolienty dla dzieci, np.oilatum to też ciekła parafina także nie uważam że ona jest taka zła
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach! ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do parafiny jeszcze, to nie jest ona trucizną przecież. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-12 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do pupy to mi bardziej chodziło właśnie o ogolne smarowanie, bo ten sudocrem to chyba tylko na odparzenia i zaczerwienienia , a tak po kazdej zmianie piluszki to niczym nie smarowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Niemowlaczek praktycznie kilka - kilkanaście razy na dobę robi kupkę i raczej trzeba smarować bo odparzenia będą. Nie twierdzę że sudocrem to najlepszy wybór na początek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na tym etapie ciąży już nie można mieć małego brzucha. Każdy jest duży i ciężki. A co do kremików na pupcię, to ja kupię takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hutzcreme.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...hutzcreme.html . Będę stosować na zmianę. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-12 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wreszcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Ewa: no to mamy podobny problem z tym cukrem...
Bohek: wyglądasz ślicznie! O sweter też się zapytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bokeh mnie też bardzo zainteresował Twoj sweter ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-11-12 o 18:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Uważasz za stereotyp - spoko, ale nie trzeba rozwijać tematu i negować tego, że którejś z dziewczyn zwyczajnie takie auta się podobają. Jeśli dużo pali, co można niektórym modelom BMW przyznać, to skoro ktoś ma pieniądze na zakup takiego samochodu, wiadome jest, że będąc osobą odpowiedzialną, ma też pieniądze na jego utrzymanie. Jakbym chciała Ci dogryźć to bym Ci teraz powiedziała, że Laguna to królowa lawet ![]() Buzia ![]() A teraz dziopencje powiedźcie mi, bo tak myślę ile mój berbeć waży... Jak patrzyłam na wagę z USG 3D z sierpnia, czyli 21 tc niecały, to mam takie zapisy: EFW (Hadlock AC,FL,HC, BPD) 397 g EFW2 (Shepard AC, BPD) 237g to w końcu co jest co ![]() Kupiliśmy dziś pieluchy tetrowe w realu... I tak nie zamawiam już raczej nic na allegro, więc bardziej się opłacało, niż na sztuki, gdzie nie znalazłam taniej niż 2.50 - 3,50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mówicie o tym że inni uważają że wykorzystujecie lub przesadzacie, u mnie tez tak jest tyle że z tż, to że nie umiem mu kucać żeby trzymać listwe która przywierca lub siedze przed kompem, to zapewne od siedzenia przed kompem twardnieje mi brzuch... Ogólnie wszystko co powiem co mi sie dzieje to przesadzam bo jego mama i siostra tak nie miały a siostra to nosiła tyyyle rzeczy ciągle... heh własnie się o to pokłóciliśmy, ciekawe czy jak mu powiem że rodze to powie że to moja wina bo za dużo siedze. Przykro mi po prostu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.