Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 20:12   #3457
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
eeee to ten piec musiał być wielkości pokoju a tych swieczek chyba 3 tony zeby taki efekt był ... ja już roznymi rzeczami probowalam rozpalac i takiego efektu nigdy nie było
bo to tylko moja bratowa taka utalentowana ale widziałam na własne oczy, normalnie chyba chciała sylwestra sobie zrobić

Wiadomość od AnnyEf:
"Zostalam w szpitalu bylam na KTG, w trakcie badania Mala przestala się ruszac i w zapisie prawie nie było widac bicia serca. W trakcie badania okazalo się, że mala jest tak wyprezona, że już wiadac glowke (z czarnymi wlosietami ). No ale przeciez nie odeszly mi wody, a było podejrzenie, że pecherz plodowy już pekl. Pytanie jak moglam tego nie zauwazyc? Jedyna opcja: jak bralam prysznic, no ale brzmi to dziwnie."

" Rozpoczelo się przygotowanie do porodu. Wlew, prysznic itd, polozyli mnie na porodowce, dostalam oksytocyne. I znow pod KTG. zapis na poczatku wygladal tak jak ten wczesniejszy: brak ruchow i bicia serca. Już się szykowali do cesarki. I nagle wszystko się zatrzymalo. Serce bije normalnie. Mala się rusza - mniej, ale się rusza. Wiec moja proba porodu się zakonczyla w tym miejscu. Leze teraz na sali, mam lekkie skurcze i pobolewania, szyjka na 1,5cm i nie zanosi się na rodzenie. Co to było? Nawet lekarze się zastanawiaja... W kazdym razie, czekam aż mala ze mnie wyskoczy"

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-11-12 o 20:16
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora