Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 08:23   #2163
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witam się po śniadanku. Miałam taką ochotę na jajecznicę, od początku ciąży nie jadłam - zrobiłam naprawdę MOCNO ŚCIĘTĄ .

Co do pieluch, jako pierworódka nie mam pojęcia Z jednej strony wolałabym wielorazówki, ale zobaczymy jak to "wyjdzie w praniu" - dosłownie i w przenośni . Spóbować spróbuję, najwyżej jak się nie sprawdzą to przecierpię, albo przerzucę się na pampersiaki.
Chusta - fajna sprawa, ale dla mnie mogłoby być to niewygodne, więc nosił by Tż

Dziś mam wizytę kontrolną o 16:00, w ogóle się nie stresowałam od ostatniego spotkania. Wyniki były dobre, a ja mam pozytywne podejście i nie chce się niczym zamartwiać. Ale na wszelki wypadek 3majcie kciuki, one są zbawienne . Idę pośpiewać, posprzątać i wypielęgnować się, żeby dziecko nie miało zamulonej, zapuszczonej i smutnej mamuśki

Miłego dnia kochane!
Trzymam kciuki za wizyte! Bedzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
dziś kończę 12 tydzień
A Jutro na badania genetyczne- zaczynam mieć stresa
Brawa za ukończony 12 tydzieńNo i nie stresuj się

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Trzymam za wizytę. Koniecznie zdaj relację!

U nas dzisiaj koniec 10 tyg.

Ostatnio miałam w głowie tysiąc negatywnych myśli, bo się czułam paskudnie, ale nie tak samo jak do tej pory. Do tego miałam głupi sen. A jakby było mało, to chyba mojej cyce zmalały przez noc. Mdłości jakby mniejsze.
Staram się odpychać te złe myśli i dlatego też nie pędzę do lekarza. Poczekam na wizytę. Co prawda jeszcze 3 tygodnie, ale wytrzymam. Co ma być to będzie.
Staram się dbać o siebie jak najlepiej, więc chyba będzie dobrze, nie?
Odganiaj te myśli od siebie jak najdalej! Wszystko MUSI być dobrze, a objawy nie muszą męczyć całą ciąże

Witam się i ja z herbatką. Ze śniadaniem nie mogę się zebrać coś:/
Na dzisiaj zaplanowałam mężulowi mycie okien,a mamy co tu myć...no ale zawsze jak myłam to niech teraz się chłopina wykaże
Na obiad ogórkowa

Miłego dnia,odezwę się później!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000

Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2012-11-13 o 08:25
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora