2012-11-13, 08:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
Witam się po śniadanku. Miałam taką ochotę na jajecznicę, od początku ciąży nie jadłam - zrobiłam naprawdę MOCNO ŚCIĘTĄ  .
Co do pieluch, jako pierworódka nie mam pojęcia  Z jednej strony wolałabym wielorazówki, ale zobaczymy jak to "wyjdzie w praniu" - dosłownie i w przenośni  . Spóbować spróbuję, najwyżej jak się nie sprawdzą to przecierpię, albo przerzucę się na pampersiaki.
Chusta - fajna sprawa, ale dla mnie mogłoby być to niewygodne, więc nosił by Tż
Dziś mam wizytę kontrolną o 16:00, w ogóle się nie stresowałam od ostatniego spotkania. Wyniki były dobre, a ja mam pozytywne podejście i nie chce się niczym zamartwiać. Ale na wszelki wypadek 3majcie kciuki, one są zbawienne  . Idę pośpiewać, posprzątać i wypielęgnować się, żeby dziecko nie miało zamulonej, zapuszczonej i smutnej mamuśki 
Miłego dnia kochane! 
|
Trzymam kciuki za wizyte! Bedzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
dziś kończę 12 tydzień 
A Jutro na badania genetyczne- zaczynam mieć stresa 
|
Brawa za ukończony 12 tydzień No i nie stresuj się
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Trzymam  za wizytę. Koniecznie zdaj relację!
U nas dzisiaj koniec 10 tyg.
Ostatnio miałam w głowie tysiąc negatywnych myśli, bo się czułam paskudnie, ale nie tak samo jak do tej pory. Do tego miałam głupi sen. A jakby było mało, to chyba mojej cyce zmalały przez noc. Mdłości jakby mniejsze.
Staram się odpychać te złe myśli i dlatego też nie pędzę do lekarza. Poczekam na wizytę. Co prawda jeszcze 3 tygodnie, ale wytrzymam. Co ma być to będzie. Staram się dbać o siebie jak najlepiej, więc chyba będzie dobrze, nie? 
|
Odganiaj te myśli od siebie jak najdalej! Wszystko MUSI być dobrze, a objawy nie muszą męczyć całą ciąże
Witam się i ja z herbatką. Ze śniadaniem nie mogę się zebrać coś:/
Na dzisiaj zaplanowałam mężulowi mycie okien,a mamy co tu myć...no ale zawsze jak myłam to niech teraz się chłopina wykaże
Na obiad ogórkowa
Miłego dnia,odezwę się później!
min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 
Minuty MAJ: 1005 min/1000
Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2012-11-13 o 08:25
|
|
|