Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpierw zostawił, potem szuka kontaktu... co zrobić.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 15:14   #14
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Konto usunięte

Dot.: Najpierw zostawił, potem szuka kontaktu... co zrobić.

Cytat:
Napisane przez melon02 Pokaż wiadomość
Powiedział, że zawsze będzie się interesować co się ze mną dzieje, bo ma prawo po 2 latach i to nie powinno być dla mnie dziwne, ale jest?
Jest bardzo dziwne. Gdybyście po tych 2 latach rozstali się po przyjacielsku i bez negatywnych emocji - ot obojgu sie uczucie wypaliło, to mialby może i jakies tam prawo, ale na pewno nie w formie wchodzenia na czyjś prywatny profil.

I będzie miał prawo do czegokolwiek wyłacznie wtedy, gdy mu sama je przyznasz. Jeśli sobie nie życzysz, to jasno to egzekwuj. I jak Ci xvxaniaxvx radzi - zmień hasło. I w ogóle wszedzie pozmieniaj, gdzie masz takei same lub on je zna. Nie rozumiem jego postawy roszczeniowej. Bo ja rozumiem, że spędziliście razem dwa lata - powstała między wami więź emocjonalna - (jest na pewno Ci trudno w obecnej sytuacji) - i pewnie jest Ci nadal bliski - ale nie daje mu to prawa kontrolowania (bo to już jest kontrolowanie) Ciebie. Co innego, gdy zapyta raz na jakiś czas co u Ciebie słychać (i to jest uprzejme zainteresowanie), a co innego, gdy wypytuje innych i przegląda Twoją prywatną korespondencję (co wg mnie już przekracza pewne granice normalnego zainteresowania, szczególnie to drugie).
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując