2012-11-14, 20:28
|
#1433
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-10
Lokalizacja: Gdańsk
Wiadomości: 8 812
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
Napisane przez Claris
Daj przepis  ))
|
Szpinak w liściach poddusić na patelni, na sporej ilości masła. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem (ja daję ten granulowany) i sokiem z cytryny. Dodać gorgonzolę (cały trójkąt - ja daję ten z Biedry), jak się rozpuści dodać śmietanę (ok. pół małego opakowania; jeśli masz dużo szpinaku, a gorgonzola jest dla Ciebie zbyt intensywna to daj całe ). Dodaj pół łyżeczki musztardy, wymieszaj i duś na małym ogniu ok 10-15 minut. Ja podaje z makaronem penne
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
Cytat:
Napisane przez peach_passion
w końcu się wyżyjesz 
|
już się wczoraj wyżyłam
|
|
|