Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-15, 13:59   #3040
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co dziś szykujecie na obiad? Brakuje mi inspiracji...

Nuna, zazdroszczę Ci placuszków, ale smażonego nie mogę
U mnie dzisiaj rybka,ziemniaczki i surówka z kiszonej kapustki

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Heh Maluszek to jest moj maly cud,na ktory bardzo dlugo oczekiwalam.
I dam mu/jej to czego nie dali mi moi rodzice.
A rodzenstwo napewno ma sie dobrze,i napewno jest kochane,jest u ludzi ktorzy nie mogli miec swoich dzieci wiec wierze ze kochaja ich najmocniej jak tylko potrafia
Inna faktycznie życie Cię nie oszczędziło,ale cieszę się,że miałaś tak cudowną babcię,która poświęciła się Tobie i dała Ci wiele miłości

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
A to badanie na cukrzycę ciążową to rzeczywiście do przyjemnych nie należy. W zależności jak lekarz zaleci pije się 50ml lub 75 ml tego płynu, ja piłam 75 ml i samo wypicie nie było problemem, ale potem bardzo słabo mi było, myślałam że zemdleję, a to trzeba 2 godziny siedzieć i co godzinę sprawdzją poziom cukru.
Wydaje mi się, że to badanie jest obowiązkowe
Badanie to jest obowiązkowe.Ja je miałam w obu ciążach poprzednich i za każdym razem kierował mnie na nie gin.

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
a nie lepiej żeby dół miało ze szczebelek a nie z płyty pilśniowej bo ponoć materac nie " oddycha" tak gdzies przeczytalam ale też sie nad tym łóżeczkiem zatrzymałam jak oglądalam katalog

no własnie lekarz też tak powiedział że ożne anomalia wychodzą a potem dzieci rodza się zdrowe ale to zawsze jakaś niepewność i niepokój
Trzymam kciuki mocno,aby na kolejnym badaniu się okazało,że jednak wszystko jest dobrze!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora