2012-11-15, 13:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Dziewczyny, co dziś szykujecie na obiad? Brakuje mi inspiracji...
Nuna, zazdroszczę Ci placuszków, ale smażonego nie mogę 
|
U mnie dzisiaj rybka,ziemniaczki i surówka z kiszonej kapustki
Cytat:
Napisane przez Inna_Uk
Heh Maluszek to jest moj maly cud,na ktory bardzo dlugo oczekiwalam.
I dam mu/jej to czego nie dali mi moi rodzice.
A rodzenstwo napewno ma sie dobrze,i napewno jest kochane,jest u ludzi ktorzy nie mogli miec swoich dzieci wiec wierze ze kochaja ich najmocniej jak tylko potrafia 
|
Inna faktycznie życie Cię nie oszczędziło,ale cieszę się,że miałaś tak cudowną babcię,która poświęciła się Tobie i dała Ci wiele miłości
Cytat:
Napisane przez Katate
A to badanie na cukrzycę ciążową to rzeczywiście do przyjemnych nie należy. W zależności jak lekarz zaleci pije się 50ml lub 75 ml tego płynu, ja piłam 75 ml i samo wypicie nie było problemem, ale potem bardzo słabo mi było, myślałam że zemdleję, a to trzeba 2 godziny siedzieć i co godzinę sprawdzją poziom cukru.
Wydaje mi się, że to badanie jest obowiązkowe 
|
Badanie to jest obowiązkowe.Ja je miałam w obu ciążach poprzednich i za każdym razem kierował mnie na nie gin.
Cytat:
Napisane przez becik_4
a nie lepiej żeby dół miało ze szczebelek a nie z płyty pilśniowej bo ponoć materac nie " oddycha" tak gdzies przeczytalam ale też sie nad tym łóżeczkiem zatrzymałam jak oglądalam katalog
no własnie lekarz też tak powiedział że ożne anomalia wychodzą a potem dzieci rodza się zdrowe ale to zawsze jakaś niepewność i niepokój
|
Trzymam kciuki mocno,aby na kolejnym badaniu się okazało,że jednak wszystko jest dobrze!
min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 
Minuty MAJ: 1005 min/1000
|
|
|