Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-15, 20:43   #98
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Zamiast uczyć się na egzamin z matmy, czytam Was, żeby choć jeden wątek rozpakowywania mieć na bieżąco
Wygońcie mnie, bo będzie ogólnowątkowa zbiórka na warunek
Ja też mogę się dorzucić

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

ja poszłam i mam teraz taką wysprzątaną kuchnię, że szok. Jeszcze podłogi do umycia, ale to już jutro
Ja tak samo wysprzątałam kuchnię i została mi tylko podłoga

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Z kwestii dzidziusiowych to ja też dzisiaj po wizycie. Mam zrobić badania na posiew moczu czy jak to tam się nazywa, bo się pani moje wyniki nie podobają. Wizyta za dwa tygodnie. Poza tym mam sobie mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie bo mam ciut podwyższone i jak coś mam lecieć na wizytę wcześniej. Paciorkowca mi jeszcze nie pobrała. Na usg mnie zapisuje dopiero na po 10.12 i że generalnie najmniejszego dzidziusia nie będę miała. A położna mówiła, żebym się nie bała bo raczej dzidzia będzie nie większa niż 3,5kg. I weź tu wierz komukolwiek a do tego podłączyła mnie do ktg bo tętno dzidzi jej się nie podobało ale wsio git. Generalnie jestem załamana bo po wizycie u położnej taka byłam nastawiona na rozpakowanie z początkiem grudnia, optymistka a po dniu dzisiejszym wraca moje pierwotne przeświadczenie, że mi się wszystko zamknie na sto spustów i przenoszę. W związku z tym wpieprzyłam pizzę i eklerkę i chyba zaraz padnę

Idę nadrabiać.
Z tego co pisały dziewczyny to ja chyba zawierzyłabym raczej położnej One chyba bardziej mają do tego oko.

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
No i gdzie ta Dana Jak będzie pisać tą relację w takim tempie jak się za rodzenie brała, to możemy się spodziewać pod koniec grudnia
No właśnie gdzie ta Dana? Majka już zjadła całego piernika
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora