2012-11-16, 10:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez Gabi2
Kegla kegla hmm nie znam człowieka  nie no czasami ćwicze, ale chyba za mało...myślicie ze wejdę w dade 1? Dzisiaj idę do knajpy z mężem i tam sie posikac nie chce 
|

Chyba podkłady będą lepsze, ale nie wiem czy to będzie sexy wyglądać jak założysz coś bardziej obcisłego 
Cytat:
Napisane przez halwaya
Morning dziewczynki
Pierwsza nocka za nami i powiem wam, że jest różnica - w szpitalu mała grzecznie spała i płakała tylko jak coś było nie tak (pusty brzuszek, pełna pielucha).. a w domu - może z nadmiaru wrażeń wieczorem mała tak płakała, że już nie wiedzieliśmy co robić.. do tego kicha, więc może podziębiona.. nie wiem.. najgorsza frustracja, że chcesz pomóc i nie wiesz jak..
Eh, jak było w brzuchu to człowiek martwił się o ruchy itp.. teraz zmartwienia się jeszcze bardziej namnażają - czy wsytarczająco je, czy zawartość pieluszki jest ok, czemu tak dziwnie oddycha, czemu płacze.. eh..
Idę się zebrać, bo ma przyjść położna.. trzeba tu ogarnąć..
Odezwę się później.. trzymajcie się ciepło
Jakby któraś rodziła to proszę o info od razu na FB
Trzymajcie się
Przyjdzie położna dzisiaj to się wypytamy, bo obsługi noworodka nie mamy załączonego 
|
To trzymam kciuki, żebyście opanowali maluszka 
Cytat:
Napisane przez judkama
no ale wiesz ze termin masz przynajmniej mniej wiecej dobrze policzony 
|
W sumie masz rację - jakiś pozytyw trzeba wyciągnąć z tego 
Cytat:
Napisane przez judkama
ja sie juz dzis rano podjaralam
patrze na wkladce malutka jak łepek od szpilki kropla krwi 
czyli co moze sie rozwarcie robi 
brzuch jak na okres caly mnie pobolewal
potem sie podcieram jakis glut sluzowy jest, to moze czop zaczyna odchodzic
poskakalam na pilce lyklam wiesiolka i czuje takie uczucie parcia dziwne i co i kuuuupa  dosłownie
tak sie podjaralam a teraz juz nic mnie nie boli 
|
Trzymam kciuki, zaczyna się weekend 
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
Ja też ostatnio miałam wrażenie, że mi się obniżył. A do tego zaczęły mnie okropnie bolec plecy więc wydedukowałam, że środek ciężkości mi się jakoś przesunął i że mi się musi nie wydawać, że mi brzuch opadł. A że jedno i drugie do niczego nie prowadzą to mam to w nosie, o!
|
Ja czuję większy nacisk na pęcherz i częściej latam w ciągu dnia do toalety.
Ale tak jak piszesz to wszystko o kant d... rozbić. Jak będą mi odchodzić wody lub zaczną się skurcze, ewentualnie będzie jakieś plamienie to będę się tym przejmować.
|
|
|