Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-16, 14:41   #771
Timii
Rozeznanie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Tym razem widzę, to Ty o mnie pamiętasz

Dziękujemy za wszystkie półroczkowe życzenia!
Od nas też moc zdrowia i wszystkiego najnajnaj... dla Martusi i Szymonka!

Jestem, Kochane! Czytam Was, nie Sapkowskiego ale teściowa zrobiła nam niespodziankę, przyjechała z Anglii i była u nas dwa dni i jeszcze mój brat od wczoraj przez cały weekend jest.
Do tego mam zmartwienie z Kajem, zwymiotował mleko - Bebiko... Trzymam je już w domu na jakieś awaryjne moje wyjścia, jak nie dam rady odciągnąć. Wcześniej dostał je już ze 3 razy, między 60 a 90 ml wypijał. Teściowa chciała, żebyśmy ja i tż wyszli sobie we dwójkę, więc jak już się z Kajem pół dnia pobawiła, zapoznali się, to nakarmiła go na próbę butlą, wypił ze smakiem120 ml i jeszcze poprawiliśmy piersią, bo jakiś niezadowolony był. Potem był czas na marchewkę i za nic nie chciał jej wziąć do buzi, choć w poprzednie dni się na nią rzucał i w ogóle trochę nieswojo się zachowywał, aż wreszcie zwymiotował to mleko I nie wiem, co robić Jakieś mleko chcę awaryjnie mieć, bo z odciąganiem różnie mam i w żłobku też pewnie będzie mm dostawał, tylko teraz kwesia jakie... Czy próbować jeszcze raz z tym Bebikiem (w końcu wypił je kilka razy i było dobrze, a teraz zwymiotował), czy od razu do śmieci z nim i kupić inne? Czy uważacie, że Bebiko jest tak samo dobre jak i inne mleka? Ciekawe, że jest tańsze od innych, a pozostałe są w mniej więcej porównywalnych cenach
Pamiętam, że któraś dziewczynka u nas też wymiotowała po Bebiku. moniczka, czy to nie Twoja Hania przypadkiem? A jak nie, to kto to był i co było dalej?
moniczka, jak napisałaś, że Hania nie chciała zupki, to od razu oczywiście pomyślałam, że może ma jakieś problemy brzuszkowe i dlatego nie chciała Takie maluszki nieraz zadziwiająco potrafią wyczuć instynktownie, co dla nich dobre.
kism ja na mm sie nie znam ale skoro wczesniej pil i bylo ok to sprobowalabym jeszcze raz po troszku i zobaczyla co bedzie sie dzialo
Timii jest offline Zgłoś do moderatora