Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-19, 10:24   #4129
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
A u mnie,heh ja od 16 roku zycia mieszkalam praktycznie sama,badz z partnerem,no i na studiach na stancji,ale ludzie z ktorymi mieszkam teraz to jest jakas porazka,nie wiem czy to z wiekiem sie zmienia,czy jak,ale obiecuje sobie ze jak juz pojdziemy na swoje,to juz nigdy wiecej nie zamieszkam z nikim obcym,NEVER!!!
ja też od 16 roku życia mieszkałam sama, znaczy bez rodziców. Głównie przez to, że trenowałam i musiałabym dojeżdżać do szkoły i na treningi..

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Niby tak ale u mnie w domu nie ma warunkow.
A u nich sa. Niby dobrze sie z nimi dogaduje ale wiem ze bylabym pod obserwacja.. Jeszcze moze glupie to co napisze ale z poczatku Tomka rodzice niby w zartach ale powiedzieli ze mam im oddac dziecko ze oni sie zajma czy adoptuja jakos tak.. Niby zart ale ja sie boje ze moze faktycznie chcieliby mi odebrac malego? Nie potrafie wyczuc po tych wszystkich scenach czy to jest z serca czy jakis podstep..
Żartujesz??? tak Ci powiedzieli ? a to świiiinie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no.. mam wieści.
praca 200h miesięcznie i mu się bardzo podoba..
napalił się jak szczerbaty na suchary
kilku chętnych na dwa miejsca..

będą oddzwaniać...

musi się udać w końcu..

a ja jeszcze 10godzin w pracy juz mi się nie chce..
no to super. Oby go wybrali
a kiedy Twój Tż się dowie czy to on dostał tę pracę?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora