Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLV
Wątek: Scent Bar XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-20, 18:38   #3372
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Ja znowu mam od kilku dni po kilka koszmarów w nocy.Dzisiaj "tylko" dwa,ale długie jak komedia romantyczna
Ja miewam wyłącznie koszmary, wolę nie pamiętać co mi się śniło

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
wyglądasz lepiej niż bardzo dobrze

mój chuop tez gotów podjąć wyzwanie - żadna z moich koleżanek nie robi tego sama - tylko fryzjerzy no i boją się, Mam się boi no a chuop staje na wysokości zadania

no Karrki brakuje tak w ogóle - brak wielu bywalców co ich powsysało

Mój chuop też się bał, ale nie miał wyjścia, koleżanka, która miała mnie farbować dała a ja już nie mogłam na siebie patrzeć, fryzjerzy na widok moich włosów wymieniali jakieś chore kwoty a ja byłam na etapie szukania pracy. Puściłam mu filmiki z jutuba i dawaj. Jego stres podkręcał niedawno obejrzany przez nas odcinek Darii, w którym Daria miała zrobić koleżance włosy w tygrysie pręgi
No ale jak się trochę nawachał farby to mu stres przeszedł

No brakuje...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

też tak mam zawsze jak jestem zmęczona i niewyspana to sobie wyobrażam że dzień spędzony w łóżku to byłoby coś fajnego, a jak mam okazję to zaraz wstaję
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
O to to, nawet jak jestem chora to nie daję rady, muszę wstać, umyć się uczesać, ubrać, od leżenia czuję się jeszcze gorzej
Ja dziś poszłam do pracy na nogach pierwszy raz od ponad 3,5 miesiąca już prawie zapomniałam drogi do pracy no i dałam radę, jestem miszcz, będę mogła już chyba chodzić (wprawdzie 2 razy dłużej niż zwykle mi to zajmuje ale niech i tak będzie, byle się samodzielnie przemieszczac )
:szampan:

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a propos doopy,to szukając przepisów na ciasta trafiłam na jakimś forum na taki wierszyk w podpisie:
Oda do c*pki
O c*pko słodsza od lizaka, lizana przez Prusa, Balzaka. Czemu nie wyrosłaś na łokciu lub brodzie, lecz koło d**y w tym największym smrodzie.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora