|
|
#3331 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLV
![]() Cytat:
2. wcale a wcale nie ma za co przepraszać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3333 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
znad kubka po kawie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w przestronnych salonach ![]() ale nie w mieszkaniu z racji tego, że klasy są 12-13 osobowe, to jest zwyczaj, że zaprasza się wszystkich ![]() mam tydzień na wymyślenie czegoś i brak weny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja mam viledowego plaskatego od lat i jest ok [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37701870]Łacz dys jest boska [/QUOTE] nie spełnia warunków a to już nie wystarczy się nie czesać? ![]() Wy tu o kozach, a ja zakupiłam wczoraj kozieradkę (2 op od razu) ![]() ale zamierzam przetestować tylko zewnętrznie
|
|
#3334 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-11-20 o 11:01 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Czy ktos mial moze flaszki Fragile edp 50ml i moze mi powiedziec jak u niej ze sprawnoscia psikacza jest?Z mojej nie moge nic wypsikac trzymając ją jedna ręką, a dwoma tez musze sie napompowac zeby cos wyleciało. Nie wiem czy tak ma byc czy z atomizerem jest cos nie tak? Gdyby to byla zwykla flaszka to bym powiedziała na 100% ze cos z nim nie tak, ale ta jest dosc nietypowa...
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#3336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad czyjej wątroby? Śledziona mi się przypomina
|
|
#3337 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A może wyglądam okropnie? ale chyba ktoś by mi powiedział?Cytat:
Co do tajników fryzjerstwa - brakuje Karkki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37713362]Co tam słychować? Lepiej niż wczoraj?[/QUOTE] O, gratuluję tego co na awatarze ![]() Są coraz lepsze ![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może to był wstęp
![]() Cytat:
Wyjęłaś se? ![]() Cytat:
W przeciągu najbliższych lat będzie ![]() ![]() Czasu chociaż z 3 h dodatkowe do doby (nie będę zachłanna ), a pieniędzy ech... ![]() A co masz na zbyciu? ![]() Witajcie ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Luszek tatuuszek co Ty masz tam napisane w końcu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie otwierałam -tylko opakowanie z lalkami obwąchiwałyśmy ![]() kupiłam jeszcze len mielony, naturalny sok żurawinowy, olej kokosowy, herbatkę z bratka, skrzypu i pokrzywy i naturalną przyprawę do kawy może coś z zestawu pomoże ![]() Cytat:
tzn 7-12 zarezerwowany, ale na później nie mam jeszcze planów- chętnie oddam ![]() 2. a cuś wpadło i nie wiem jeszcze na co przeznaczyć
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-20 o 13:52 |
||
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym nie miała takiego problemu, tzn. raczej taki co najbardziej potrzebne jest w danej chwili To może sobie coś kup Perfum żadnych Ci się nie chce?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
|
Cytat:
Moja siostra potrafi przewalać się po łóżku cały dzień, co mnie niezmiennie zadziwia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37712896]
Musi być lepiej ![]() bardzo fajneNiestety tak ![]() Cytat:
![]() Rejcz co chcesz za Brit?
|
|
#3346 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
za to jak już się obudzę, to już
|
|
#3347 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i krokietów
Cytat:
![]() Cytat:
Można, ale funkcja Power Flower robi hipisa w mgnieniu oka ![]() Pamiętam tę zagadkę ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37720133]Musiałęm wyprowadzić kothę na spacera [/quote]Dobrze, że nie pchły tresować do zawodów gminnych Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3348 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3349 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę wieczorem zarobić kolejne krwiaki na siłowni, w pracy mi współczują
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziefczyny, a co one, te kozie radki, robią zewnętrznie? To mają być zmielone nasiona czy całe, czy liście może?
|
||
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kozieradka to roślinka
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o stosowaniu zewnętrznym do dziś nie słyszałam
|
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3355 |
|
To ja :)
|
No, mocno do dupy... Ketonal w dawce 300 dopiero pomógł
Boli nadal, ale da się siedzieć bez trzymania. Jutro idę tam po pomoc. Wczoraj pomogli, pomogą i jutro, tylko już więcej nic na ambicję nie moge robić i jak boli, odpuszczać. I żadnych skrętoskłonów. Czyli jakieś 20% ćwiczeń mi odpada ![]() Nadal jestem tępa z programowania Dziś tylko jedno zadanie mi się udało przed grupą zrobić, ale przy kolejnych znów się zawieszałam...---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Szatą!! Avek wymiata. Wróć -wydrapuje
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Szatą, Jeśli olejujesz kłaki, to mnie sporo baby hair wyszło przy wcieraniu w skalp oleju z dodatkiem olejków eterycznych: rozmaryn, tymianek,ylang-ylang, uzupełniająco: cedr, lawenda, jałowiec, paczula. Mogą być 2-3 z nich, ważny jest systematyczny masaż skalpu (można ciepaćką
). Z olejów bazowych do takiego masażu polecam sezamowy, musztardowy, one pobudzają krążenie, ale może być każdy dokłaczny.Nie piszę tu o amlach i innych tego typu, bo nie używałam, zresztą, każdy je zna ![]() Btw. eteryczne z jałowca, rozmarynu i paczuli zmieszane z oliwką (no i masaż) zwalczają cellulita ![]() Btw. 2Dobrą inwestycją na ww. problemy i na skołatane nerwy i przemęczenie jest Promix po wyczerpującej pracy (w doz-ie bywa) - to mieszanka olejków z geranium, lawendy, melisy i jałowca. Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-20 o 17:29 |
|
|
|
#3357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie wypadały,ale teraz nie zapeszając nie wypadają ale używam ogrom maseczek ![]() Za to na pewno zimą będą się elektryzowały,bo zawsze mi to robią ![]() Za to muszę rozjaśnić,ale ja nie potrafię sama rozjaśniać tylko moja kumpelka fryzjerka musi mi to zrobić ale planuję już do świąt dojechać,bo całe szczęście dobrane jest tak,żeby odrost nie był widoczny.Ale podciąć końcówki muszę
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chuop tez gotów podjąć wyzwanie - żadna z moich koleżanek nie robi tego sama - tylko fryzjerzy no i boją się, Mam się boi no a chuop staje na wysokości zadania no Karrki brakuje tak w ogóle - brak wielu bywalców co ich powsysało ![]() Cytat:
mówicie że można od tego wyłądnieć ? edit: doczytałam - idę się nachlać spełniam wszystkie wskazania edit zwai: nie pijam kozieradki ino żyworódkę - dlatemu nie pięknieję i wszystko jasne piszę PW - nie poznałam Cię przez avka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-20 o 17:31 |
||
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze jak jestem zmęczona i niewyspana to sobie wyobrażam że dzień spędzony w łóżku to byłoby coś fajnego, a jak mam okazję to zaraz wstaję ![]() Ja dziś poszłam do pracy na nogach pierwszy raz od ponad 3,5 miesiąca już prawie zapomniałam drogi do pracy )
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

No, chyba ,że jakis bardzo muszniasty mus.
Tak oto kaleka się wybrała na jogę. Się zastanawiam, czy jutro też iść... Ale chyba nie dam rady na 7, bo muszę do roboty podskoczyć jeszcze... W sensie przed szkoleniem

spełniam wszystkie wskazania