2012-11-22, 12:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
Napisane przez jagnna
Jest akcja:
Byłam na KTG i lekarz mi kazał przyjąć się dziś na oddział  Wyszły mi skurcze co 3-4 minuty i "z takimi wynikami to nie moge pani do domu puścić" :|
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może Ulka? A może jeszcze nic..? 
Wyżebrałam tylko żeby pojechać do domu po torbę. Na razie się pakuję, bo kurcze oczywiście jej nie przygotowałam, bo jeszcze miesiąc przede mną miał być!!!!!!!!
A w ogóle to witam!! 
|
oj oby przeszło i szybko cię wypuścili 
Cytat:
Napisane przez AnnaEf
Cześć Wizażowe Ciocie
Witamy się z Milusią po długiej nieobecności. Wreszcie w domku! Mam nadzieję, że malutka pozwoli mi do Was zaglądać. Na razie jest baaaaaardzo grzeczna, ale nie chcę zapeszać.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, kciuki i gratulacje.
Dodam jeszcze jedno.... Nie sądziłam, że widok własnego dziecka może aż tak rozczulać. Gapię się na nią całymi godzinami i ciągle czuję tylko taką błogość w sobie. Uczucie nie do opisania
Wyczytałam w przelocie, że u Landi coś się zaczyna tak? Jesli tak to oczywiście kciuki  A teraz idziemy Milce dać obiad 
|
hej 
Cytat:
Napisane przez ausente
a tu nasz Bębenek w dzień przed terminem porodu
sorki za bałagan ale tż sie rozglamolił z rzeczami na przedpokoju ;D
|

Cytat:
Napisane przez karolamankowa
Jeśli nasza Ausente ma duży brzuch, ta jaki ja mam? 
|
ładniusi 
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------
Cytat:
Napisane przez kia_mia
eee tam ! dla mnie nie jest duży  bardzo ladnie wygladasz, ja to obrosłam tłuszczem cała niestety
moj wyglada tak:
|
chyba specjalnie tak piszesz 
nie wiem gdzie niby jest ten tłuszcz
|
|
|