Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-22, 12:46   #3079
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Jest akcja:
Byłam na KTG i lekarz mi kazał przyjąć się dziś na oddział Wyszły mi skurcze co 3-4 minuty i "z takimi wynikami to nie moge pani do domu puścić" :|
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może Ulka? A może jeszcze nic..?
Wyżebrałam tylko żeby pojechać do domu po torbę. Na razie się pakuję, bo kurcze oczywiście jej nie przygotowałam, bo jeszcze miesiąc przede mną miał być!!!!!!!!

A w ogóle to witam!!
oj oby przeszło i szybko cię wypuścili

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Cześć Wizażowe Ciocie

Witamy się z Milusią po długiej nieobecności. Wreszcie w domku! Mam nadzieję, że malutka pozwoli mi do Was zaglądać. Na razie jest baaaaaardzo grzeczna, ale nie chcę zapeszać.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, kciuki i gratulacje.

Dodam jeszcze jedno.... Nie sądziłam, że widok własnego dziecka może aż tak rozczulać. Gapię się na nią całymi godzinami i ciągle czuję tylko taką błogość w sobie. Uczucie nie do opisania

Wyczytałam w przelocie, że u Landi coś się zaczyna tak? Jesli tak to oczywiście kciuki A teraz idziemy Milce dać obiad
hej

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
a tu nasz Bębenek w dzień przed terminem porodu
sorki za bałagan ale tż sie rozglamolił z rzeczami na przedpokoju ;D

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Jeśli nasza Ausente ma duży brzuch, ta jaki ja mam?
ładniusi

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
eee tam ! dla mnie nie jest duży bardzo ladnie wygladasz, ja to obrosłam tłuszczem cała niestety

moj wyglada tak:
chyba specjalnie tak piszesz
nie wiem gdzie niby jest ten tłuszcz
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora