Zakorzenienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki oddam w dobre ręce!
UWAGA - WIELKA DORZUTKA W POŚCIE #57
Witam serdecznie,
chciałabym pozbyć się kilku ubrań, których nie noszę, albo których w ogóle nie zdążyłam założyć, w celu zrobienia miejsca w szafie nowym
Na mojej liście must-have aktualnie znajdują się:
- kurtka "skórzana", rozmiar 36 lub 38
- buty typu worker/biker boots
- pojemna torba w rockowym stylu
- kurtka bejsbolówka
- rękawiczki wzór skandynawski
Ale oczywiście jestem otwarta na propozycję.
Mogę również wszystko oddać za jedną rzecz, np. perfumy Diesel Loverdose lub Euphoria Forbidden 
Proszę mi nie proponować rzeczy, które w lumpeksie leżą w najciemniejszym kącie, rzeczy zniszczonych i poplamionych. Wszystkie oferowane przeze mnie rzeczy są w stanie bdb lub idealnym, wysyłam wyczyszczone, prasowania nie obiecuję - jestem w tym żenująco kiepska.
Jeśli nie odpisałam na Twoją wiadomość - nic u Ciebie nie znalazłam.
Jeśli Ci na czymś bardzo zależy - napisz PW, masz większą szansę na uzyskanie szybkiej odpowiedzi.
Posiadam całą masę jeansów do oddania, za dużych na mnie, rozmiar z reguły 29-30/32, najczęściej marki H&M. Na życzenie wrzucę zdjęcia.
RZECZY NA WYMIANĘ:
1. Bluza z nadrukiem. Taka sobie, o. Bluza jaka jest, każdy widzi. Rozmiar z metki dziecięcy, na 12-13 lat, ale ja noszę rozmiar S-M i pasuje jak ulał 
2. Bluzka Bershka, taka, że ramię odsłania Rozmiar M, założyłam ją raz (JEDEN RAZ).
3. Sweterek z psiakiem. Dalmatyńczyk konkretnie. Nie gryzie. Sweter, nie wiem jak z dalmatyńczykami. Rozmiar z metki to 40, ale takie jak w Cosmopolitan, a nie ludzkie. Ja noszę 36-38 i oversizem bym go nie nazwała - tak więc na klasycznej 38 będzie leżał dobrze.
4. Śliczny sweterek w kolorze miedzi, ze złotymi guzikami na kieszeni i na "pagonach", w składzie 50% wełny owczej, rozmiar z metki to 42, ale ja noszę jako oversize i ludzie za mną z widłami nie biegają.
5. Śliczny i mięciutki sweterek w kolorze szarym, rozmiar 38, zapinany na drobne guziczki, skład: 100% kaszmir! Marka George, jeśli komuś to "robi". - poleciał do mamy 
6. Sweterek z Bershki, w kolorze kości słoniowej, po polsku: kremowy (bo to to samo, c'nie?). Rozmiar M, założyłam kilka razy, ale stan bdb.
7. Skinny jeans marki H&M, super low&super skin, rozmiar: 29x32, lekko przecierane na kolanach, w klasycznym ciemnym kolorze, w stanie bdb, nie noszą śladów użytkowania.
długość całkowita: 102 cm
długość od kroku: 76 cm
pas: 39 cm
szerokość w kolanie: 16 cm
szerokość na dole: 14 cm
8. Jeansy w klasycznym ciemnoniebieskim kolorze, marki H&M, biodrówki z wąską nogawką (slim).
Wymiary: (mierzone bez naciągania)
Pas 42 cm
Długość całkowita: 106 cm
Dł. nogawki po wew. stronie: 84
Szerokość nogawki w kolanie: 19 cm
ACHTUNG: Jeśli napisałaś do mnie w wątku, a ja długo nie odpowiadam na wiadomość, proszę, wyślij mi PW - to ułatwi życie tak chaotycznej i roztrzepanej osobie jak ja, a Ty nie będziesz się zastanawiała, czy Cię olałam, czy po prostu jestem... chaotyczna i roztrzepana Thank you from the mountain!
Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2013-01-22 o 15:26
|