Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-26, 21:42   #4328
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
a Wy jak rodzicie a dokładniej to z kim???
z mężem

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Ja po wizycie...wsio ok nie było USG bo będzie na następnej wizycie. Ale na szybko dzidzia obejrzana. Miśka pozostała Miśką co mnie bardzo cieszy Posłuchałam serduszka. Wyniki wszystkie dobre - gin. powiedziała, że bardziej do wojska niż na porodówkę powinnam jechać haha. Dostałam próbkę syropu prenalen magnez na skurcze łydek. Zobaczymy czy pomoże. I w sumie 8kg na plusie. Gin powiedziała, że wcale nie dużo więc jej wierzę
super

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
aaa... to tak Nie zrozumiałam Cię chyba wcześniej Myślałam, że masz na myśli to, że waga dziecka w tym samym tyg ciązy na dwóch różnych sprzątach usg może się różnić o 500g
znaczy może być tak że pójdziesz do gina przed samym porodem i powiem Ci że dzidzia waży 3900, a pójdziesz do szpitala i powiedzą Ci że waży 4500, a urodzi się 3700

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

U mnie sredniawka. Niby szyjka tragiczna nie jest, ale szycie konieczno, no i hospitalizacja. od jutra
mocne ściskam za was
trzymaj się w tym szpitalu i dawaj znać co u was

Ja jutro idę na nieplanowaną wizytę do gina :/miałam w środę iść na glukozę, niestety pójdę bez wyniku i potem najwyżej doniosę, wczoraj miałam silny ból podbrzusza, dziś to samo, wzięłam 2 nos-py i średnio pomogły. Leżę i jest w miarę ok, ale chodzenie to ból bardzo silny :/
Na dodatek te słabe ruchy dzisiaj, wolę iść i sprawdzić czy wszystko ok.