Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-27, 13:00   #4647
dedra
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
PMSu nadal brak , jestem spokojna i przyjaźnie nastawiona do życia. Jakby moj tż tu był to by nie uwierzył..szalałam zawsze ok 10-7 dni przed..

Dziś 21 dc..
Może sobie wmawiam ale piersi bolą lekko inaczej niż zawsze. Nie bolą całą dobę tak samo..lekko inaczej , mam wrażenie ze na leżąco jest im lżej kładlam sie wczoraj to zdecydowanie przy dotyku miałam bolesne sutki , potem lekko piekły jakbym sie posmarowała jakimś aloesem , rano ich nie czulam wcale i jak wstalam zaczeły bolec a na dziurach w aucie aż zajęczałam,jak posiniaczone. Zawsze mnie tak bolą , co miesiąc ale nie aż tak bardzo i ból zawsze był jednostajny..nie chce sobie nic wmawiac kopa w du*ę dajcie MI!!! natychmiast!!!
A masz! I proszę mi tu się nie nakręcać.
Kiedy test?

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość

chyba dziś poleze do tej knajpy w fali
Ja nie dotarłam w sobotę, pójdę w następną. Ale w sumie dobrze, bo taki był tłum, że o 16 już się jedzenie skończyło. Nie spodziewali się aż takiego oblężenia.

Ale mi się dzisiaj czas ciągnie. Jeszcze 2 godziny pracy i dopiero do domu. Masakra. A lenia mam niemiłosiernego na wszystko. Dobrze, że obiad sobie już w połowie wczoraj wieczorem przygotowałam to przynajmniej mniej roboty będzie.
Marzę o kawie
dedra jest offline Zgłoś do moderatora