|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Kwitka dobrze ze sie odezwalas. napewno bedziesz jeszcze miala drugiego bobaska. zobaczysz
![]() Witam się z herbatką zieloną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Srednio..ciagle biegam do WC i nie moga tego zatrzymac...
Podczytuje na telefonie Was:-*:-*:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Kwitka, trzymaj się dzielnie, poradzicie sobie ze wszystkimi sprawami, przecież sama dobrze o tym wiesz
![]() Kocurku, o kurczę, czemu Cię tam jeszcze trzymają? Jak się czujesz? Ale jestem śpiaca... i zmęczona, czuję się jakbym pracowała dzień i noc... ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
czesc
jejku dziewczyny, nie moge sie cos wbic w rozmowe... poczytalam Was ale cos sie wbic nie moge... mam dzis 25dc i jakby 2-3 dzien fazy lutealnej... dwa newralgiczne dni nie mierzylam tempoki i nie wiem jak to wygladalo..teraz i wcxzoraj, siedzac czyulam cos lewa pachwine ..ale to pewnie od niewygodnego siedzenia...(i od wmawiania), na pewno czuje lewego cycka ale to fl wiec pewnie normazdjecie dzidziolka piekne lunka swietnie wygladasz w kiecce ![]() mam nadzieje, ze u kocurka juz dobrze kwitka - to co napisalas co Ci lekarz powiedzial brzmi raczej optymistycznie, wiec lecz infekcje i powrot do staranek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocurek trzymaj się i nie daj się chorobie. ![]() Cześć dziewczynki kochane! Nie wiem co pisać, bo u mnie nudy na pudy. 6dc, @ dobiega końcowi, więc chyba dziś podziałamy nieco. W ogóle mam jakąś depresję ostatnio, nic mi się nie chce. Najchętniej bym zasnęła i obudziła się tak około marca jak już będzie wiosnę czuć w powietrzu. Jeszcze święta mnie dobijają, jakoś ich nie lubię. No nie czuję tak do końca ich atmosfery, wkurza mnie to siedzenie przy stole i pałaszowanie ogromnej ilości jedzenia. Co roku powtarzam sobie, że chętnie bym na święta wybyła gdzieś w góry, albo tak gdzie jest ciepło. Ale co roku nie mamy na to funduszy niestety. No i co tu zrobić... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() odwiozłam TŻ i kupiłam dwa pączki które własnie wsunęłam ![]() musze troche przystopować bo nauczyłam się jeść same zachcianki.. a przed ciążą nie jadłam nawet słodkiego bo nie miałam takiej potrzeby ![]() teraz to tylko tłuste i słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z domowych sposobow to podobno szklanka wody z cytryną i łyżką miodu rano zawsze pomaga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj znać co z wózkiem ![]() Kwitka dobrze że dałaś znać, już sie nie bedziemy tak martwić ![]() ![]() ![]() do szału doprowadza mnie brak myszki ![]() jeszcze pisałam wczoraj do sklepu gdzie miał być tutek 100km odemnie i odpisali ze go nie mają ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do chłopców to tylko na forum tak się spotykam, że większość to chłopaczki. W moim otoczeniu same dziewuszki się pojawiają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja też się jakoś ogarnąć nie mogę ...
Cieszę się, że Kwitka się odezwała i że Kocur daje znaki (oby się w końcu skończyła Twoja męka). Idę pracować ![]()
#4632 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kocur, zdrowiej no tam noo.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się przedpołudniowo. Ale paskudna pogoda, aż się nic nie chce człowiekowi.. Siedzę w pracy i praktycznie nic się nie dzieje, ciągle latam z kawą, bo co tu innego robić? ![]() wczoraj nerka mnie bolała znów i dzisiaj od rana też ją czuję.. kurka noo znów będę musiała iść do lekarza i pewnie znów na antybiotyku.. i skończy się tak, że znów starania trzeba będzie odsunąć ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
robilam przed chwila ten test na owulacje i druga kreska wyszla nieco bladsza. mam 12 dc.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To sie porobiło u Ciebie. Ale jetseś pod opieką lekarzy, więc powinni dać radę ![]() Cytat:
Color kciuki za to, żeby z pracą tż było wszystko ok. No i dupa. Miało się udać, a chyba nic z tego ![]()
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
jesli kreska testowa jest duzo jasniejsza od kontrolnej to jeszcze negatywny,,, powinny byc one identyczne badz minimalnie testowa jasniejsza
wowczas owu powinna wystapic do 2-3 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Raczkowanie
|
ta kreska nie jest taka jasna jest ciut jasniejsza od tej drugiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny,
nie wiem czy dobrze trafiłam, ale mam pewne pytanie i może któraś z Was mi na nie odpowie ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A zawsze miałaś okres zgodnie z planem?
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-27 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Rozeznanie
|
Właśnie przed chwilą zrobiłyśmy z dziewczynami w pokoju przysiady, żeby się ożywić, było wesoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |||
Zakorzenienie
|
PMSu nadal brak , jestem spokojna i przyjaźnie nastawiona do życia. Jakby moj tż tu był to by nie uwierzył..szalałam zawsze ok 10-7 dni przed..
Cytat:
![]() ma być taka sama , wtedy licz 24-36h do owu Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziś 21 dc.. Może sobie wmawiam ale piersi bolą lekko inaczej niż zawsze. Nie bolą całą dobę tak samo..lekko inaczej , mam wrażenie ze na leżąco jest im lżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kciuki i tak trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do piersi,,to ja dzis czuje lewa...albo czulam lewa,, takie podpiekanie sutka....i lewa pachwine... tyle, że podejrzewam, ze wszystko sobie i tak wmawiam,,, juz nie ufam swoim odczuciom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy test? ![]() ![]() Ja nie dotarłam w sobotę, pójdę w następną. Ale w sumie dobrze, bo taki był tłum, że o 16 już się jedzenie skończyło. Nie spodziewali się aż takiego oblężenia. ![]() Ale mi się dzisiaj czas ciągnie. Jeszcze 2 godziny pracy i dopiero do domu. Masakra. A lenia mam niemiłosiernego na wszystko. Dobrze, że obiad sobie już w połowie wczoraj wieczorem przygotowałam to przynajmniej mniej roboty będzie. Marzę o kawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przypomnij mi bo ja przez ostatnie dni sie pogubilam, w ktorym jestes dniu cyklu? cos kolo 25? moge zmyslac :P bralas jakies leki w trakcie cyklu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie. Macie takie tempo że ciężko za Wami nadążyć.
Pisałam, że zaczynamy staranka od przyszłego cyklu, ale... Pomóżcie krytycznie ocenić mi sytuację. 7 listopad pierwszy dzień cyklu. Przytulanko tylko w 10 i 14 dc bo w między czasie choroba, antybiotyk, sterydy. Dziś jest 21 dc a ja od wczoraj czuje się jakbym miała jelitówkę, boli mnie brzuch i plamię. Po 14 dniu skok tempki, dwa dni temu spadła o 0,1, dziś znowu 36,7. Panikować czy się cieszyć? Edytowane przez verana Czas edycji: 2012-11-27 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cięzko powiedzieć kiedy test powinien być .. zawsze cykle miałam 30-31 dni , więc według tego powinnam testowac 7 grudnia , ale owu była troszku wcześniej , więc licząc od tego 14 dni to jednak 5 grudnia..więc nie wiem..poczekam do 7. Ale daje sobie łeb sciąć ze dostane plamienia standardowo i 7 przyjdzie @ ![]() A ja przytargałam do pracy kurczaka z groszkiem i marcheweczką..zaraz odpalam parowar i obiadzio podaję ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.