Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez Crystal90
Domyślam się, że skoro beta nic nie wykazała, to w ciąży nie jestem  Jednak wolałam zapytać czy są jakieś odstępstwa od tej reguły. Ten temat jest dla mnie ciałkiem nowy, po prostu doszliśmy z TŻ do wniosku, że to dobry czas na ewentualną ciążę. No i tego 10.11 był pierwszy 'strzał'  Miesiączki miałam regularne, czasem tylko była np dzień wcześniej lub później, ale rzadko. Co do owulacji, przyznam się, że w ogóle tego nie obserwowałam, nie odczuwałam. Dopiero teraz będę uważniej monitorować wszystko co się ze mną dzieje 
|
Jasne. Pisałaś, że w przyszłym tyg masz wizytę u gina? On rozwieje wszelkie ALE w tej sprawie. 
Cytat:
Napisane przez Szejda
Właśnie przed chwilą zrobiłyśmy z dziewczynami w pokoju przysiady, żeby się ożywić, było wesoło 
|
też chyba będę to praktykowała w pracy.
Cytat:
Napisane przez Linka1984
PMSu nadal brak , jestem spokojna i przyjaźnie nastawiona do życia. Jakby moj tż tu był to by nie uwierzył..szalałam zawsze ok 10-7 dni przed..
Ja mam to samo..wyć sie chce a moj tż spokojnie mowi UDA SIĘ , KOCHANIE , UDA SIĘ aż mnie denerwuje tym
Dziś 21 dc..
Może sobie wmawiam ale piersi bolą lekko inaczej niż zawsze. Nie bolą całą dobę tak samo..lekko inaczej , mam wrażenie ze na leżąco jest im lżej  kładlam sie wczoraj to zdecydowanie przy dotyku miałam bolesne sutki , potem lekko piekły jakbym sie posmarowała jakimś aloesem , rano ich nie czulam wcale i jak wstalam zaczeły bolec a na dziurach w aucie aż zajęczałam,jak posiniaczone. Zawsze mnie tak bolą , co miesiąc ale nie aż tak bardzo i ból zawsze był jednostajny..nie chce sobie nic wmawiac     kopa w du*ę dajcie MI!!! natychmiast!!!
|
Mówisz i masz Nie nakręcać się! 
Ale ja trzymam kciuki i tak 
Cytat:
Napisane przez magbes
moj TZ twierdzi, ze ja sie za bardzo tym przejmuje,, ze mysle, czytam, analizuje i to moze mnie 'blokowac'. tylko, ze ja o tym wiem sama...
co do piersi,,to ja dzis czuje lewa...albo czulam lewa,, takie podpiekanie sutka....i lewa pachwine... tyle, że podejrzewam, ze wszystko sobie i tak wmawiam,,, juz nie ufam swoim odczuciom.
|
To witaj w klubie. Ja też już nie wiem co się ze mną dzieje i mam wrażenie, że mój organizm robi co chce.
Cytat:
Napisane przez Linka1984
Ja tez już sobie nie ufam  moj organizm symuluje lepiej niż aktor..w zeszłym miesiącu miałam zawroty głowy , 2 miesiące temu mdłości  w tym bolą mnie piersi..ciekawe co będzie za miesiąc..mlekotok? czy może już skurcze porodowe  ???
|
to będzie film z serii "nie wiedziałam, że jestem w ciąży"
Cytat:
Napisane przez dedra
Marzę o kawie  
|
Zapraszam dodam nawet mleka
Cytat:
Napisane przez verana
Witam ponownie. Macie takie tempo że ciężko za Wami nadążyć.
Pisałam, że zaczynamy staranka od przyszłego cyklu, ale... Pomóżcie krytycznie ocenić mi sytuację. 7 listopad pierwszy dzień cyklu. Przytulanko tylko w 10 i 14 dc bo w między czasie choroba, antybiotyk, sterydy. Dziś jest 21 dc a ja od wczoraj czuje się jakbym miała jelitówkę, boli mnie brzuch i plamię. Po 14 dniu skok tempki, dwa dni temu spadła o 0,1, dziś znowu 36,7. Panikować czy się cieszyć?
|
Czekać.
wiem, wiem...taką radę to każda z Nas sama sobie zaaplikuje., Ale tu nie pozostaje nic więcej jak być cierpliwym.
Cytat:
Napisane przez Linka1984
A ja przytargałam do pracy kurczaka z groszkiem i marcheweczką..zaraz odpalam parowar i obiadzio podaję  Zapraszam na Golisza 
|
OOOOOOOO JAAAAAA!!! 
Dziewczyny udało się mnie wetknąć 
Wprawdzie wizytę mam dopiero za 2 tyg, ale mam. Nie będę musiała wyskakiwać ze 100zł.
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------
W rossmanie jest 40% na kosmetyki do makijażu.