2012-11-27, 17:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez nuna2
Ale sie wpienilam!! Nikt cholerka w tym kraju nie traktuje ludzi powaznie!!
Dzwoni mąż tydz temu, że miały być meble do 5 tyg jest 6 i ich nie ma, powiedzieli mu, że będą za tydz. Dzwoni wczoraj(minęło 7 tyg) oni, że ktoś tam już wyszedł i nie wiedza co i jak zadzwonią jutro. Nie dzwonią. Dzwoni TŻ. AA oni co?? Zadzwonią jutro bo jakaś paczka idzie ale oni nie wiedza, czy to akurat nasze czy nie!! I że póki co mają materac i szafkę nocną. No kurrrrrdeeee felek!!   za 7 tyg zdążyli tyle??!!!!!!! Jak jutro zadzwonią to ja im już nagadam swoje!! 
|
Co za banda 
Cytat:
Napisane przez vil84
Maleństwo się przypomniało, po dwóch dniach, że jest  ja chcę moooocniejjjjj <masochistka> 
|

Cytat:
Napisane przez nuna2
hej dziewczynki... wczoraj się czułam do kitu tak do wieczora... Dziś już nic, nawet mdłości nie mam.... Jutro wizyta... boje się bardzo...
|
Na pewno wszystko będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Jeszcze się pochwalę, że kończymy dziś 15tc
i mi dziecko wychudło  idę po to śniadanie 
|

Cytat:
Napisane przez storyl
Witam się dziewczęta z Wami z rana : )
ja już dziś odebrałam wyniki krwi, moczu i cukru i wszystko jest super! 
|

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
|

Cytat:
Napisane przez vil84
mąż powiedział, że mam na święta do dyspozycji 200 zł i mam coś sobie wybrać, to chyba zainwestuje w rogala, tego z motherhood 
|
Ja na święta mam dostać rogala, a dzidziuś konika => http://allegro.pl/fisher-price-konik...803012115.html , teraz pozostaje mi wymyślić prezent dla tatusia = męża, a z prezentami zawsze mam problem
|
|
|