Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-27, 17:02   #2788
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Ale sie wpienilam!! Nikt cholerka w tym kraju nie traktuje ludzi powaznie!!
Dzwoni mąż tydz temu, że miały być meble do 5 tyg jest 6 i ich nie ma, powiedzieli mu, że będą za tydz. Dzwoni wczoraj(minęło 7 tyg) oni, że ktoś tam już wyszedł i nie wiedza co i jak zadzwonią jutro. Nie dzwonią. Dzwoni TŻ. AA oni co?? Zadzwonią jutro bo jakaś paczka idzie ale oni nie wiedza, czy to akurat nasze czy nie!! I że póki co mają materac i szafkę nocną. No kurrrrrdeeee felek!! za 7 tyg zdążyli tyle??!!!!!!! Jak jutro zadzwonią to ja im już nagadam swoje!!
Co za banda

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Maleństwo się przypomniało, po dwóch dniach, że jest ja chcę moooocniejjjjj <masochistka>

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki... wczoraj się czułam do kitu tak do wieczora... Dziś już nic, nawet mdłości nie mam.... Jutro wizyta... boje się bardzo...
Na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jeszcze się pochwalę, że kończymy dziś 15tc

i mi dziecko wychudło idę po to śniadanie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
Witam się dziewczęta z Wami z rana : )
ja już dziś odebrałam wyniki krwi, moczu i cukru i wszystko jest super!

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Kocham moją firmę dziś obnizyli mi cene pakietu rodzinnego w lux med z 123 na 88 zł Teraz płacąc 88 zł miesięcznie TŻ i bobas będą mieć prywatna opiekę w luxmed

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
mąż powiedział, że mam na święta do dyspozycji 200 zł i mam coś sobie wybrać, to chyba zainwestuje w rogala, tego z motherhood
Ja na święta mam dostać rogala, a dzidziuś konika => http://allegro.pl/fisher-price-konik...803012115.html , teraz pozostaje mi wymyślić prezent dla tatusia = męża, a z prezentami zawsze mam problem

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora