2012-11-28, 16:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Napisane przez elizabarbara
Iza, to rzeczywiscie ciezka sytuacja. Skoro, jak twierdzisz najlepszy gin w miescie nie jest w stanie Tobie pomoc, to moze czas uderzyc z innej strony,
Jakby mnie cos takiego spotkalo, to zrobilabym 2 rzeczy, Przede wszystkim USG narządu rodnego - w jakies bardzo dobrej przychodni (ja bede miala cos takiego w lubelskim lux medzie) no i badania, nie hormony, tylko takie typu morfologia itp
To nie jest normalna sytuacja, a lekarzom z reguly sie nie chce szukac problemu.. Ehh
|
No właśnie usg mam co wizyte,morfologie zrobiłam nie dawno i wyniki super.Ehhh
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Izka, cholerne plamienia...
Z drugiej strony czy Tobie jest potrzebny specjalista niepłodności... Może lepiej szukać speca od hormonów? Nie wiem, co Ci poradzić. Ale idź koniecznie na wizytę do innego lekarza.
|
Byłam u takiego specjalisty,i twierdzi po wynikach że wszystko jest ok
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------
Cytat:
Napisane przez Sendi1993
Wiatam drogie przyszle mamy
chcialam sie dowiedziec jak tam wasze przygotowanie do porodu,ja co prawda mam go dopiero 1kwietnia ale juz umieram ze strachu 
|
Nie to forum Idz na forum poczekalnia.
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|