Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-28, 16:02   #3387
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Iza, to rzeczywiscie ciezka sytuacja. Skoro, jak twierdzisz najlepszy gin w miescie nie jest w stanie Tobie pomoc, to moze czas uderzyc z innej strony,
Jakby mnie cos takiego spotkalo, to zrobilabym 2 rzeczy, Przede wszystkim USG narządu rodnego - w jakies bardzo dobrej przychodni (ja bede miala cos takiego w lubelskim lux medzie) no i badania, nie hormony, tylko takie typu morfologia itp
To nie jest normalna sytuacja, a lekarzom z reguly sie nie chce szukac problemu.. Ehh
No właśnie usg mam co wizyte,morfologie zrobiłam nie dawno i wyniki super.Ehhh
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość

Izka, cholerne plamienia...
Z drugiej strony czy Tobie jest potrzebny specjalista niepłodności... Może lepiej szukać speca od hormonów? Nie wiem, co Ci poradzić. Ale idź koniecznie na wizytę do innego lekarza.
Byłam u takiego specjalisty,i twierdzi po wynikach że wszystko jest ok

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Sendi1993 Pokaż wiadomość
Wiatam drogie przyszle mamy
chcialam sie dowiedziec jak tam wasze przygotowanie do porodu,ja co prawda mam go dopiero 1kwietnia ale juz umieram ze strachu
Nie to forumIdz na forum poczekalnia.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując