Wątek
:
Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-11-30, 15:14
#
90
kubusewa
Zakorzenienie
Dot.: Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V
Cytat:
Napisane przez
madziuuula
Mam dokładnie ten sam dylemat... Jak Olaf sie dorwie do choinki, jak jeszcze lampki zaświecą to o matko
Ale nie chce świąt bez choinki, chyba ją jakoś ogrodzę, tylko czym jeszcze nie wiem, jakiś płotek by sie przydał
Tak się zastanawiałm , czy jest coś czego moje dziecko sie boi, bo jak kiedyś uczyliśmy psa że nie wolno to sie doczepiało do zakazanego sznurek z puszką i on się strasznie bał i nie ruszał
Ale Olaf się niczego nie boi ;p No boi się, blendera i miksera, ale nie zostawię włączonych pod choinką
U mnie ten dylemat odpada.. ja mam w domu fretki
JEśli jestem w domu .. choinka stoi na podlodze (ale pamietamy aby porzadnie sie jej zwierzat i dziecka pilnowac) kiedy nas nie ma lub jest noc - choinka na stole w salonie ...
Tyle ze moje dziecko na razie popelzuje wspak ew. szoruje tylkiem po podlodze .... takze jeszcze nie mam az takiego problemu jak mamy starszych dzieciaczkow
Generalnie moje dziecko raczej na podlodze przebywa w swoim pokoju - gdzie nie ma choinki a w salonie no to ja zwykle siedze przy dziecku takze raczej smiem mniemac ze przewidze wszystko
.. Frecia szkoła
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kubusewa
Znajdź więcej postów kubusewa