Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-04, 11:38   #154
Beatagr3
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Hej!

Ja wczoraj dietowo całkiem dobrze oprócz, 3(!) pasków białej czekolady (ta co mówiła we wcześniejszym poście, że już umie się powstrzymywać ).
A dzisiaj na wadze zaskoczenie, bo wahało się 76,9 i 77 co mnie jako tako cieszy, bo właśnie nie umiem się przebić przez punkt 77. Tym bardziej że teraz nie ćwiczę, bo dalej nie wiem co mi jest. Dzisiaj jechałam na badania krwi, jutro wyniki i kolejna wizyta u lekarza.
Najgorsze jest to, że ja mam energię żeby ćwiczyć i chęci, a oprócz tego pobolewania w klatce to nic mi nie jest, ale nie mogę ryzykować, nie wiedząc co jest nie tak. Może taki tydzień bez ćwiczeń mi wyjdzie na dobre.

Dzisiaj na obiad mam żurek niezbyt dietetycznie, ale ja staram się jeść w miarę normalnie, tylko w mniejszych ilościach i zdrowsze zamienniki.

Co do tabelki - to chodzi o wymiary? Bo jak wymiary to nie ma co za często się mierzyć raz na miesiąc, w porywach do dwóch razy wystarczy, bo wymiary się aż tak szybko nie zmieniają. A waga raz na tydzień. Taka tabelka to w sumie dobry pomysł.

Miłego dnia!