2012-12-04, 21:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Bo jest naprawdę fajna 
Odkąd używam azjatyckiej pielęgnacji, moja paszcza wreszcie nie straszy. I nawet wtedy, kiedy używałam kremu z parafiną, takiego, zdawałoby się bardziej treściwego [firming, antyageing], to wciąż pozostawał lekki, nic mi nie wyskakiwało, a do tego budziłam się z cudownie matową skórą! Szoking do potęgi! Wydawałoby się, że po czymś tłustym [a tak cudownie lekkim] wstanę z patelnią na twarzy... Mistrzostwo świata!
|
Rzuciłabyś jakimś linkiem 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Napisałam się wczoraj i nie "wkleiło się".
|
No tak się właśnie zastanawiałam gdzie Cię wcięło 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Za taką kwotę to można przeboleć. A jak z osypywaniem się i efektem pandy ?
|
Mnie się nie osypuje. Efektu pandy też nie zarejestrowałam.
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Mam dzisiaj dziki dzień. Trzech lekarzy i to każdy w innym mieście.
|
Masakra Cieszę się, że udało Ci się wszędzie zdążyć.
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Podali już u Was nową cenę wywozu śmieci ? U nas 80,oo zł miesięcznie. Horror !
|
Ile?? Dlaczego aż tyle??
Cytat:
Napisane przez Heroldin
U mnie - mróz ! Matko kochana !
|
U mnie też. Nawet czapkę dzisiaj wyjęłam A ile jej się naszukałam! 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Co Wy tak walicie w tę klawiaturę i zamawiacie, zamawiacie ?! Cały dzień i wieczór ?!
|
Nie pytaj 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
A więc, moje miłe - nie kupować żółtego tuszu do rzęs z Maybelline.
|
Hmm, a ja właśnie kupiłam go na bazarku na dogo Ale to bardziej dlatego, że byłam ciekawa koloru - ciemno śliwkowy podobno. Poza tym jak mi nie podpasuje to przynajmniej kasa na psy pójdzie. Tak to sobie zawsze tłumaczę, kiedy kupię coś co niekoniecznie odpowiada moim oczekiwaniom 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Ale wieczór to był zawalony. W ostatniej chwili złożyłam swoje zamówienie. W dodatku komp mi bez przerwy jakieś błędy wywalał, co powodowało ogromne spowolnienie. Robiłam zamówienia na dwa monitory - w lapku i na tablecie  . Na szczęście się udało 
|
U mnie też była masakra. Nie dość, że dopiero o 22 miałam czas, żeby zacząć się w to bawić to jeszcze wszystko chodziło tak strasznie wolno... Szkoda, że nie powiedziałaś wczoraj to wykorzystałabym komputer TŻ, tylko musiałabym biegać z jednego pokoju do drugiego 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Mydła zamówione, tonik niestety nie [bo limit od 20 zł], ale nic straconego bo ta drogeria ma u mnie oddział stacjonarny ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) , to kiedyś tam dokupię, nie będę sztucznie napędzać zamówienia, za dużo już kosmetyków mam.
|
Ja niestety (jak zwykle) uległam i zamówiłam coś czego nie miałam w planach tylko dlatego, że był ten limit No co, chciałam mydło czekoladowe, więc dorzuciłam jeszcze waniliowe Tak samo do mydła z glinką dorzuciłam kawowe Zakupoholiczka pełną gębą 
Nie wiem jak to się stało, ale wydałam więcej niż planowałam, mimo że parę rzeczy było niedostępnych 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Co ja ? U mnie baaaardzo skromniutko.
U Agi to pewnie klawiatura do czerwoności nagrzana. Do 24-tej w nią waliła.
|
A żebyś wiedziała 
Ale i tak nie kupiłam wszystkiego co chciałam, bo mi czasu nie starczyło Np Wiedźmy nie kupiłam i płyt Clostera po 6,50...
Kupiłam glany, już nie mogę się doczekać 
|
|
|