|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
|
|
#4082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No coś Ty
Już się nie zastanawiam ![]() Cytat:
Z tym, że u mnie YR nie ma, jedyna możliwość to zakup w necie.To badziewie nawet dobrze tuszu nie zmywa. Micelem wystarczyły 2 płatki, żeby wszystko ładnie zeszło, a tym nawet 3 to mało Cytat:
![]() Jeszcze nie próbowałam Na razie wykańczam zielony Wibo. W kolejce mam różowy Wibo i Miss Sporty ![]() Cytat:
Dobrze mówi, dać jej wódki ![]() Cytat:
Nakupowałam tyle pomadek, że muszę częściej malować usta, bo zazwyczaj o tym zapominam ![]() Jeszcze tylko 4 dni do darmowej dostawy, sasasa
|
||||
|
|
|
|
#4083 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ja też. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do poziomu glukozy - to wina lekarza { }. Od dwóch tygodni insulinę wstrzykuję. Tabletki nie dają już rady. Źle mi dawki ustawił ![]() Cytat:
Cytat:
Tja ! O dziewiątej rano. Ale że mecenasik wie doskonale, że z bzdetami do niego nie latam i wie, że wszystkie możliwe kataklizmy na łeb mi spadają, kazał natychmiast przyjeżdżać. Na zakończenie rozmowy zapytał czy mi jeden psychiatra wystarczy, bo on, będąc w mojej sytuacji, już co najmniej trzech odwiedzałby I o hospitalizacji pomyślałby. Cytat:
Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz od Kate Moss? Miałam jedną przez chwilę i fajnie długo się trzymała,ale kolor nie nmój i oddałam siostrze ![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi się jak z koleżanką byłyśmy na imprezie i ona ciągle uzupełniała dawki czerwonej szminki na ustach. Im później było tym bardziej miała rozmazane usta. Pod koniec wyglądała tak- http://images5.fanpop.com/image/phot...-1920-1080.jpg
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() gdzieś obiecałam, że dam recenzję o tuszu WOnder Lash z Ori i to było chyba tu zatem wydłużać wydłuża fajnie, szczoteczka wygląda na elegancką, tyle, że skleja rzęsy nieco-podejrzewam, że ma to wpływ fakt, że jest to początek maskary i musi troszkę przeschnąć.Takie moje początkowe uwagi
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie torchę dziwi,że sporo osób boi się pójść do psychiatry czy nawet psychologa,bo boją się być uznani za nienormalnych
|
|
|
#4088 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() To które? Mocne Aleppo i Savon Noir? http://www.kosmetykinaturalne.sklep....ne-mydlo-200-g Ja też zapominam o malowaniu ust. Nawet akcję zrobiłam "nie wychodzę z domu bez pomalowanych ". Staram się pamiętać, ale i tak strasznie wolno mi schodzą.Muszę zasilić drugie konto w banku. Dzieckownik mi zgubił kartę kodów do głównego rachunku i z pomocniczego korzystam. Cytat:
czyli na odwrót do mnie i Agi ![]() Cytat:
? Ja aż tak się nie wgłębiam, to może przegapiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propos szczoteczki, to mój TŻ mi z roboty jakiś tusz z Inglota przyniósł. Myślał, że to zakreślacz czarny i wziął z biurka koleżanki, a tu się okazało, że tusz. Już stary i wyschnięty, to nawet nie oddawał. A tam szczoteczka normalnie mikroskopijna . Przyzwyczaiłam się chyba do tych ogromniastych szczot Essence i nie dałabym rady taką maniunią ![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze zapominam o poprawieniu ust. Zazwyczaj pakuję coś tam do torebki, a potem i tak nie używam tego.
|
|
|
|
#4089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Też nad tym ubolewam. Potwierdziło się - te żele z Biedronki do mycia twarzy baaardzo wysuszają skórę. Chyba będę musiała z olejkami myjącymi przeprosić się. Czym aktualnie buzie myjecie ? Cytat:
![]() Ostatnio widziałam jej "aktualizację". Dość długie, ale na moje oko - marniutkie. Nie to co kiedyś : gęsta, godna pozazdroszczenia tafla. Cytat:
Najłatwiej zwalić winę na kogoś innego. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak jak ja Pomaluję jak wychodzę z domu,a później tylko bezbarwne![]() Cytat:
Miałam jeszcze coś napisać i zapomniałam
|
|
|
#4091 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie kosztuje ok 9 zł, w promocji kupiłam za 5 z groszami. Muszę przyznać, że jest całkiem niezły, chociaż ma znienawidzoną przeze mnie silikonową szczoteczkę. Przy pierwszej warstwie (a ja zazwyczaj tylko raz maluję) nie bardzo pogrubia, ale bardzo ładnie podkreśla i unosi rzęsy - jestem na tak ![]() Cytat:
) są świetne Cytat:
![]() Jeszcze nie wiem jakie Aleppo kupić, muszę przejrzeć te wszystkie strony i zobaczyć gdzie jest najtaniej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to Wam opowiem. Rozdziewiczyłam wczoraj ten tusz. D*upy nie urwał. Ot, taki przeciętniak. Szkoda pieniędzy. Ponad dwie dychy. Ten Lovely, za parę groszy był taki sam, jak nie lepszy. Szczoteczka z tych grubszych, ale poręczna. Nawet ja, makijażowi beztalencie, dałam sobie radę. Jak na mój gust - żadnego pogrubienia, a i wydłużenia też nie zauważyłam. Na plus - owadzich nóżek nie robi, nie maże się, nie osypuje się. Rzęsy - ot, takie normalne, tylko, że czarne .Strasznie sztywne i nienaturalnie wyglądające. To "nienaturalne" trudno opisać. Wiecie są takie tusze, że pomalowane nimi rzęsy jakieś takie patyczkowate . No i jeszcze jeden mankament - tego tuszu jest chyba bardzo mało i do tego ta pękata "butelka". Grzebać i grzebać trzeba, żeby coś na szczoteczkę nabrać. Podsumowując - tusz idzie w odstawkę, poleżakuje sobie. Nie wiem - może rzeczywiscie nie umiem używać. Czasem widuję na ulicy dziewczyny z rzęsami jak firanki. Naturalnymi. Następnym razem gdy taka zoczę, zapytam. Albo jakieś tajemne sposoby mają ? O ile pamiętam, kiedyś radzono, przed malowaniem, sypkim pudrem rzęsy posypać.Teraz zawieszę oko na tym Waszym Wibo. Aga daj raz jeszcze namiary. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html.
I ten jest jeszcze podobno dobry - czeka w kolejce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.htmlMuszę tylko zapytać dziewczyn na wątku Rossmanna czy im też tak szybko ten tusz wysycha, bo mam go od miesiąca a mam wrażenie, że zaczyna się tępo nakładać, jakby był już suchy. Albo trafiłam na macany, tylko nie zauważyłam. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-12-01 o 08:08 |
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To racja,ale mnie się takie matowe podobają ![]() Cytat:
Moja współlokatorka ma świetne rzęsy po pomalowaniu,ale niestety moje nigdy takie nie będą. A co do pudru- mnie to nie pomaga...http://www.youtube.com/watch?v=qYM1AKOpyBo Słyszałyście o nim?
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry był, ale to prawda szybko wysycha, niestety...
|
|
|
#4096 | |||||||
|
|
Cytat:
![]() Do tej Orientany aloesowej Ci dołożę, bo powinnam wysłać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to Savon pasuje? Chyba najtańsze, jakie widziałam. Mam tylko nadzieję, że nie podniosą ceny albo nie schowają asortymentu, jak to kiedyś było. Zamówiłam już pojemniczek na odlewkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to oznacza, że owszem, pomysł miał, pracował nad jego organizacją itp. ale $$ wyłożyć mógł ktoś zupełnie inny = inwestorzy ![]() Cytat:
![]() Wiecie, że nigdy nie miałam tuszu z silikonową szczoteczką? Kurde, późno już... idę trochę do słoiczków lać
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mi mieszacie z tymi tuszami i już sama nie wiem w co inwestować
|
|
|
#4098 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślałam jeszcze o tym http://www.gaj-oliwny.pl/product-pol...owego100g.html i o tym http://bioekodrogeria.pl/pl/p/Ceano-...lada-100-g/515 Cytat:
Pamiętam jak w zeszłym roku chciałam Kallosa kupić, jeszcze dzień wcześniej był, a potem nagle zniknął ![]() Cytat:
Ostatnio używałam tych z Ziai i jak czasami kropla wpadnie do oka szczypie jak cholera ![]() Cytat:
![]() Zobaczcie co znalazłam ![]() http://www.cizemka.sklep.pl/index.ph...&id_ass=110310 Zastanawiam się nad zakupem, zwłaszcza, że mają rozmiar 35, a moje śliczne trapery z Deichmana właśnie się rozwaliły... I biorą udział w DDD
|
|||||||
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Mama rozwiązała mój problem z tuszem-sama mi kupiła jako któryś z 3 prezentów
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Jako rozpieszczone dziecko dostaję prezent na Mikołaja, urodziny i Święta
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę iść gotować obiad na jutro, ale mi się nie chce ![]() Podliczyłam moje plany zakupowe na jutro i wyszło mi coś ok 250 zł I to bez książek i glanów
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-12-02 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to ładne zakupy będą
|
|
#4104 | ||||
|
|
Bo jest naprawdę fajna
Odkąd używam azjatyckiej pielęgnacji, moja paszcza wreszcie nie straszy. I nawet wtedy, kiedy używałam kremu z parafiną, takiego, zdawałoby się bardziej treściwego [firming, antyageing], to wciąż pozostawał lekki, nic mi nie wyskakiwało, a do tego budziłam się z cudownie matową skórą! Szoking do potęgi! Wydawałoby się, że po czymś tłustym [a tak cudownie lekkim] wstanę z patelnią na twarzy... Mistrzostwo świata! Cytat:
![]() Tylko daj znać, które Aleppo ostatecznie A jak nie daj Boże zniknie ten Savon, to chyba wezmę ten: http://mydlarnia-hebe.pl/produkt.php...oducts_id/2602Chyba, że wypatrzysz gdzieś taniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie robiłam podsumowania zakupów... muszę ciąć koszty maskymalnie, chyba porezygnuję z wielu rzeczy, chociaż dużo nie kosztują, ale chciałabym zamknąć się z stówie.
|
|
|
|
#4105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Napisałam się wczoraj i nie "wkleiło się". Cytat:
Często robisz te "azjatyckie" zakupy ? Bo wiesz, jak mi podpasuje ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas, na Kaszubach w niedziele obowiązkowo : na śniadanie - jajecznica na kiełbasie, na obiad - rosół i schabowy. Mam dzisiaj dziki dzień. Trzech lekarzy i to każdy w innym mieście. Tak mi się skumulowało. A że rozbijać się będę autobusami i pociągiem, nie wiem jak się wyrobię. A wszyscy ważni. Na jedną z wizyt czekałam pięć miesięcy. Ostatnia wizyta u lekarza, który przyjmuje od 16.oo do 17.3o i tylko sześciu pacjentów. Muszę być tam przed 15.oo, coby pierwsza, druga być. Przyjmie mnie na pewno, bo mam taką adnotację w kartę wpisaną, ale po 17-tej pociągi (powrót) jeżdżą jak chcą, a "dzieci" od 10-tej będą w domu zamknięte. Podali już u Was nową cenę wywozu śmieci ? U nas 80,oo zł miesięcznie. Horror ! Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Krk śnieg
|
|
|
#4107 | |||
|
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to zależy, jak mi wpłaty przychodzą. Poza tym może lecieć od razu na Twój adres ![]() Witam w klubie w takim razie ![]() Cytat:
![]() Odnośnie jeszcze takich historii, TŻ mi wczoraj czytał tekst z gazety wyborczej, jak to jakas babka załozyła firmę przewozową i odniosła wielki sukces. Tyle, że najpierw firmę o tym profilu miał mąż, więc zdobyła doświadczenie, a po drugie kasę na dwa pierwsze pojazdy wyłożyli rodzice . I tak wygląda historia robienia biznesu od podszewki. Dlatego absolutnie nie wierzę w tego chłopczyka.Cytat:
za wizyty Ze śmieciami nie wiem, w bloku mieszkam . Całe osiedle sortuje, to i trochę taniej jest z tego tytułu.W Lbn też
|
|
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki . Zdążyłam ! Cytat:
Cytat:
Wczoraj, jak wracałam z ostatniej wizyty, to czekając na peronie na pociąg tak zmarzłam, że ho, ho. Po powrocie do domu długo nie mogłam się rozgrzać. Nawet herbata z imbirem nie pomogła. Co Wy tak walicie w tę klawiaturę i zamawiacie, zamawiacie ?! Cały dzień i wieczór ?! Z tym nowym tuszem miałam rację, że rzęsy jak patyki robi. Wczoraj się maznęłam, bo chciałam raz jeszcze dać szansę. Zobaczyła mnie Psiapsiółka i pyta : czym ty się pomalowałaś; jakieś resztki wydłubujesz z tuszy; masakryczne te rzęsy. Siedzę u Niej w firmie, kawę popijam i pracownica pyta : pani Kasiu co pani ma na rzęsach; jakieś takie dziwne. A więc, moje miłe - nie kupować żółtego tuszu do rzęs z Maybelline. Jednym słowem - nadal jestem bez tuszu. Musze zerknąć na Allegro. Może ktoś znowu będzie próbki tego mojego sprzedawał. Zaraz w kominku napalę. Ogień wesoło zacznie strzelać i od razu cieplej się zrobi. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4109 | |||
|
|
Cytat:
![]() Jak pięknie wczoraj drzewa za oknem wyglądały, całe w puchu. Mogłoby tak zostać do końca zimy. Temperatura też. Cytat:
![]() Ale wieczór to był zawalony. W ostatniej chwili złożyłam swoje zamówienie. W dodatku komp mi bez przerwy jakieś błędy wywalał, co powodowało ogromne spowolnienie. Robiłam zamówienia na dwa monitory - w lapku i na tablecie ![]() Mydła zamówione, tonik niestety nie [bo limit od 20 zł], ale nic straconego bo ta drogeria ma u mnie oddział stacjonarny , to kiedyś tam dokupię, nie będę sztucznie napędzać zamówienia, za dużo już kosmetyków mam.Postanowiłam też wreszcie zabrać się za dekupaż i zamówiłam podstawowe rzeczy - podkład, klej i crack dwuskładnikowy, który potem cieniami będę wypełniać ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że tusz się nie sprawdził
|
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Nawet ochrona by ich nie uratowała 

Z tym, że u mnie YR nie ma, jedyna możliwość to zakup w necie.

Myślałam,że wskoczę na scene i im to wypije
)

czyli na odwrót do mnie i Agi
. Przyzwyczaiłam się chyba do tych ogromniastych szczot Essence i nie dałabym rady taką maniunią 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za wizyty