Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-06, 15:16   #1489
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Anesh sto lat kochana, dużo pociechy z męża i Majeczki
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Dla mnie jest różnica - przed każdym posiłkiem 8-10 kropli Infacolu, który zawiera 40 mg symetykonu, a przed każdym posiłkiem 8-15 kropli Boboticu i Sab Simplexu.
Dokładnie, tym bardziej że 1ml to 20 kropli, więc jak się daje 15 to różnica jest.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Zawsze mozesz miec mojego nie no zartuje

Tamlin ja chyba sprzedaje moja hustawke,bo maly niechce sie hustac jak go tam wkładam to placze,wiec chyba sprzedam i kupie taki fotelik wibrujący na tablicy.pl
Nie chcesz męża oddać??? Oddawaj jakiś trefny totalnie egzemplarz masz.
A co do huśtawki to mój dawno w niej nie siedział, muszę sprawdzić jego reakcję.

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37993888]
mój bobas dziś kończy 3 miesiącez tej okazji wrzuce zaraz jakies foty na meila[/QUOTE]
Najlpeszego
Choco a tak z ciekawości jesteś taką mamą jak planowałaś, że nie pozwolisz płakać, że będziesz nosiła itp., czy trochę niuniu zweryfikował plany?

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Duśka wstała oczy przetarła jak zobaczyła że coś nowego jest hyhy o i proszę pierwszy prezent mikołajkowy z samego rana dla mojej Dusieńki
Jaka zapatrzona
Nie sadzaj dziecka matka

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Mam dosc tych cholernych zastrzykowani jednego wiecej,mam w tylku to,ze Gracjan powinien je wybrac. Dziecko mnie przez nie znienawidziwiem,ze jak nie wybierze wszystkich to moze mu sie choroba wrocic ale daje mu syrop i goraczki juz nie ma.
Wczoraj przy zastrzyku tak sie biedny wyrywal i szarpal,ze utrzymac go nie moglamaz sie zanosil placzem
mama powinna nie dawac go krzywdzic a on widzi we mnie samo zlo,bo jeszcze go trzymam,zeby go krzywdzilipo zastrzyku nawet na rece nie dal mi sie wziasc,a jak go wzielam to co chwile bral moje rece i patrzyl czy nie mam iglygadac ze mna nie chcial,mial takie czerwone oczka,byl taki smutny,ze co chwile poplakiwal i chcial isc spac,zeby go na rekach ponosic.
Gdzies mam,ze to dla jego dobranigdy wiecej
Biedactwo.

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Laski, czy ta sucha skóra na łokciach i kolanach u Ali to może być objaw alergii pokarmowej? Bo ostatnio zaczęłam trochę czekolady podjadać.... sama nie wiem, odstawiam narazie, zobaczymy co dermatolog powie...
W zgięciach łokci i pod kolanami to objaw może być skazy. Moja mama ma strasznie suchą skórę na łokciach i kolanach i na dłoniach, to alergia na wszelkie detergenty, proszki, płyny, szampony. Może używać jedynie emolientów. Smarujesz ją jakimś?

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
choina
Piękna

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Choinki co prawda jeszcze niet, ale zrobiłam świąteczne świeczniki
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moja Mikołajka
Sliczna

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
A wczoraj tak sobie myślałam o tym projektorze - żółw nie żółw wszystko jedno - bo skoro moje dziecię śpi na brzuchu to jak ma niby sufit oglądać?

I nie zacytowało mi bodajże Eleny100. Pierwszy raz słyszę aby psiuranie do nosa i odciąganie zwiększało wydzielinę. Przecież to jak u nas, kropelki, smarkamy i co zwiększa się? Woda tylko ma rozluźnić smarki aby było latwiej odciągnąć.