2012-12-06, 15:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Anesh sto lat kochana, dużo pociechy z męża i Majeczki   
Cytat:
Napisane przez gda
Dla mnie jest różnica - przed każdym posiłkiem 8-10 kropli Infacolu, który zawiera 40 mg symetykonu, a przed każdym posiłkiem 8-15 kropli Boboticu i Sab Simplexu. 
|
Dokładnie, tym bardziej że 1ml to 20 kropli, więc jak się daje 15 to różnica jest.
Cytat:
Napisane przez zielona1911
Zawsze mozesz miec mojego  nie no zartuje
Tamlin ja chyba sprzedaje moja hustawke,bo maly niechce sie hustac jak go tam wkładam to placze,wiec chyba sprzedam i kupie taki fotelik wibrujący na tablicy.pl
|
Nie chcesz męża oddać??? Oddawaj jakiś trefny totalnie egzemplarz masz.
A co do huśtawki to mój dawno w niej nie siedział, muszę sprawdzić jego reakcję.
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37993888]
mój bobas dziś kończy 3 miesiące z tej okazji wrzuce zaraz jakies foty na meila[/QUOTE]
Najlpeszego 
Choco a tak z ciekawości jesteś taką mamą jak planowałaś, że nie pozwolisz płakać, że będziesz nosiła itp., czy trochę niuniu zweryfikował plany?
Jaka zapatrzona 
Nie sadzaj dziecka matka 
Cytat:
Napisane przez Anusia479
Mam dosc tych cholernych zastrzykow  ani jednego wiecej,mam w tylku to,ze Gracjan powinien je wybrac. Dziecko mnie przez nie znienawidzi  wiem,ze jak nie wybierze wszystkich to moze mu sie choroba wrocic ale daje mu syrop i goraczki juz nie ma.
Wczoraj przy zastrzyku tak sie biedny wyrywal i szarpal,ze utrzymac go nie moglam  az sie zanosil placzem 
mama powinna nie dawac go krzywdzic a on widzi we mnie samo zlo,bo jeszcze go trzymam,zeby go krzywdzili  po zastrzyku nawet na rece nie dal mi sie wziasc,a jak go wzielam to co chwile bral moje rece i patrzyl czy nie mam igly  gadac ze mna nie chcial,mial takie czerwone oczka,byl taki smutny,ze co chwile poplakiwal i chcial isc spac,zeby go na rekach ponosic.
Gdzies mam,ze to dla jego dobra  nigdy wiecej 
|
Biedactwo.
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Laski, czy ta sucha skóra na łokciach i kolanach u Ali to może być objaw alergii pokarmowej? Bo ostatnio zaczęłam trochę czekolady podjadać.... sama nie wiem, odstawiam narazie, zobaczymy co dermatolog powie...
|
W zgięciach łokci i pod kolanami to objaw może być skazy. Moja mama ma strasznie suchą skórę na łokciach i kolanach i na dłoniach, to alergia na wszelkie detergenty, proszki, płyny, szampony. Może używać jedynie emolientów. Smarujesz ją jakimś?
Cytat:
Napisane przez zielona1911
choina
|
Piękna 
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Choinki co prawda jeszcze niet, ale zrobiłam świąteczne świeczniki 
|
Bardzo ładne 
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Moja Mikołajka 
|
Sliczna 
Cytat:
Napisane przez katiem
A wczoraj tak sobie myślałam o tym projektorze - żółw nie żółw wszystko jedno - bo skoro moje dziecię śpi na brzuchu to jak ma niby sufit oglądać?  
|

I nie zacytowało mi bodajże Eleny100. Pierwszy raz słyszę aby psiuranie do nosa i odciąganie zwiększało wydzielinę. Przecież to jak u nas, kropelki, smarkamy i co zwiększa się? Woda tylko ma rozluźnić smarki aby było latwiej odciągnąć.
|
|
|