|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Ale urósł,przystojniaczek zięciunio mój ![]()
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
![]() ![]() dziewczyny macie upatrzony komplecik do jedzonka dla dzieciaczków? oglądałam ten aventa i TT i nie wiem który
#1354 |
Zadomowienie
|
#1355 |
Zakorzenienie
|
co się stało kochana?
#1356 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przejrzałam Wasze zdjęcia, dzieciaczki przecudne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
A bo poszło o tą nieszczęsną prace..
Chciałam z Nim pogadać, że może jednak warto poczekać.. Ten od razu do mnie z pretensjami, jakimiś wyrzutami.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i masz szczescie ze Dusia da sie tak zabawic, Giulia absolutnie nie..choc bym nie wiem co robiła...brzuszek to najgorsze zło. Cytat:
Iwoncia nie martw sie. u nas jest podobnie. ale co sie pytalam nawet wsrod znajomych to mi mowili ze kazde dziecko rozwija sie inaczej, sasiadki corka podnosila dopiero w 4 miesiacu-zadnej rehabilitacji nie przechodzila. porpostu dziecku trzeba dac czas i tyle. mam tez na osiedlu bliznieta i ostatnio ich niani pytalam jaak bylo u nich i kazde z nich rozwijalo sie inaczej, Basia o miesiac pozniej robila te wszystkie rzeczy ktore Adas robil. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na dzis sie pożegnam bom zmęczona. Dobranoc Paniom ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#1361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Kochany mój tzcik ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Kochana musi być dobrze!Caly czas musisz tak myslec!Bo stresy odbija się na malutkiej! A my zdrowaske zmowimy. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Moje chłopaki już śpią... mały i duży, a ja sobie siedzę z kieliszkiem wina.
![]() Jak ja mam czas, to dzisiaj jak na złość cisza na wątku. ![]() A w ogóle, to tak jak pisałam, my z TŻ-tem teraz 2 tygodnie siedzimy razem w domu i powiem Wam, że to dopiero kilka dni jak jesteśmy wspólnie, a ja już czuję się w końcu wypoczęta. Mój kochany TŻ wstaje sam z siebie na drugie budzenie, to które wypada między 5, a 7, a dzisiaj nawet zajął się też kolejnym, więc pospałam do 11! Nie pamiętam kiedy ostatni raz wstawałam o takiej porze. O 3 też wstał mi pomóc w walce z kupką Antka. Kochany ten nasz tata, aż wstyd, że czasami tak na niego psioczę. ![]() Antoś pozdrawia teściową i swoją ukochaną Zuzię! ![]() ![]() ![]()
ANTOŚ 28.10.2012 ![]() Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-12-05 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Glowa mi peka... Mala w koncu zasnela po kilkugodzinnym placzu i stekaniu naprzemiennie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() padam na pysk ![]() Milcia ma katar znowu. Męczy ją jak diabli. Naczytałam się, że jak się psika wodą morską i odciąga fridą to nos produkuje jeszcze więcej wydzieliny ale co mam maluszkowi dać się udusić ![]() Zaliczyłam dziś też fryzjera ![]() Lilka kochana z całych sił trzymam żeby to był fałszywy alarm ![]() Iwonka moje dziecię śpi bez poduszki. Tylko materacyk. Mam pod nogami łóżeczka podłożone drewniane klocki, żeby się dziecku lepiej oddychało. Konczi ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() No chyba musiałabyś się martwić czy macica wytrzyma ![]() Gda co do SabSimplex - położna z Niemiec mi mówiła czemu nie działają - otóż trzeba je podawać przed każdym jedzeniem. Podawane okazjonalnie mogą nie zadziałać. Tak było np. u naszej małej. Wrecz miałam wrażenie, że przynoszą odwrotny skutek. Nie mam siły na więcej dziś. Biedny Gracjanek ![]()
![]() |
#1365 |
potworkowa
|
ja podaję Sab Simplex na zmianę z Boboticiem i daje radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zresztą u nas problem jest tylko w nocy. Także podaję przy nocnych karmieniach dziś i zobaczymy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Dziekuje ![]() Mala zasnela mi na brzuchu,musze delikatnie ja odlozyc i isc z psem...Nie lubie z nim choddzic jak jestesmy bez tzta... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no i dzisiejsza noc bezproblemowa! ![]() ![]() Wczoraj miałam takie dołujące myśli, że on będzie rósł i rósł i w końcu stanie się dorosły i się wyprowadzi... I smutno mi się zrobiło. Muszę mieć więcej dzieci i córeczkę, bo córeczkę można do końca życia przytulać i całować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
potworkowa
|
Infacol podaje się przed każdym jedzeniem, a dawka jest ta sama, więc nie sądzę, zeby było za duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
potworkowa
|
W ml, nie podajesz przecież za każdym razem 1 ml, tylko mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() super chłopak,a jaką ma ładną bluze ![]() Zawsze mozesz miec mojego ![]() ![]() A skoro Asiulka ma choinke to i ja nie bede gorsza,a co ![]() ubralam wczoraj z Oskarem-bardzo mi pomagal,wieszal 5 bombek na jednej gałązce ![]() Bylam wczoraj z Domisiem na tej terapii,cos tam delikatnie podotykal na pleckach i bruszek po czym maly zrobil kupe i usnął ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Tamlin ja chyba sprzedaje moja hustawke,bo maly niechce sie hustac jak go tam wkładam to placze,wiec chyba sprzedam i kupie taki fotelik wibrujący na tablicy.pl zaraz dodam zdjecie choinki ![]() Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2012-12-06 o 08:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1376 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=gda;37993418
Wczoraj miałam takie dołujące myśli, że on będzie rósł i rósł i w końcu stanie się dorosły i się wyprowadzi... I smutno mi się zrobiło. Muszę mieć więcej dzieci i córeczkę, bo córeczkę można do końca życia przytulać i całować ![]() tez mam takie dni.tak szybko rosnie.ostatnio prawie płakałam mezowi z tego powodu.fajnie by było miec dziewczynke jeszcze ![]() ![]() mój bobas dziś kończy 3 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
![]() wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków z okazji ich pierwszych MIKOŁAJEK - uśmiechu dla nich zdrówka, kupek i pysznych kaszek, owocków i warzywek no i zupek ... dużo radości im życzę a dla nas hmm dla nas pociechy z tych cudów naszych i dużooo cierpliwości i wytrwałości ![]() Duśka wstała oczy przetarła jak zobaczyła że coś nowego jest hyhy o i proszę pierwszy prezent mikołajkowy z samego rana dla mojej Dusieńki ![]() ![]() ![]()
#1378 |
Zakorzenienie
|
no no ale Ci się przystojniak urodził
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- mój tez mi ciągle dogaduje na temat pracy...ostatnio wypalił, że może od stycznia zacznę szukac. No myślałam, że go rozerwę na strzępy ![]()
#1379 |
Zakorzenienie
|
mamuśki ja też mam myśli jak to będzie jak Dusia zacznie chodzić później to przedszkole szkoła liceum studia i wyfrunie z domu jejku .. jak zatrzymać ten czas? a tu do pracy trzeba zaraz wracać .. masakra na samą myśl mam mieszane uczucia czy dobrze robimy z mężem podejmując decyzje szybkiego powrotu do pracy ehhh
#1380 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() nadal nie mam czasu Was czytać, znowu mam żywieniowe dylematy ![]() Postanowiłam dawać Zośce mm tylko wieczorem, przed snem. W ciągu dnia karmię ją piersią ale ona potrafi na niej wisieć cały dzień, zapada w krótkie 10-minutowe drzemki, i nic jej nie jest potem w stanie uspokoić, tylko cyc. Chcę ją przetrzymać conajmniej przez 2h żeby porządnie zgłodniała, najadła się i poszła spać, a nie ciumkała po trochę przez cały dzień... Kiedy daję jej mm na noc potrafi wciągnąć 170 ml na raz i je, jakby cały dzień czekała na ten posiłek ![]() ![]() Na całe szczęście śpi przez całą noc, od 20:00 do 5 rano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.