Wątek
:
Info dla kręconowłosych z Bielska-B. i okolic (lub miast, w których jest TK Maxx)!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-12-07, 11:52
#
5
Eloe77
MatkaPrzełożonaCurlitanek
Dot.: Info dla kręconowłosych z Bielska-B. i okolic (lub miast, w których jest TK Max
Cytat:
Napisane przez
pelna_sprzecznosci
W bielskim TK Maxxie jest dość dużo produktów Tigi - m.in. szampon z tej samej linii, co odżywka, o której piszesz. Cena taka sobie, bo bodajże 45 zł za butelkę o poj. 350 ml. Skład na 1-wszy rzut oka bardzo przyjemny
Szampony Tigi ma jak dla mnie za mocne i napakowane - ponownie jak dla mnie - zbędnymi substancjami.
Nadto jedna seria Tigi drugiej nierówna
Dzięki temu jest w czym wybierać. Niestety trzeba pamiętać, że porządnej pielęgnacji nam Tigi nie zapewni
Cytat:
Btw, Eloe - wiem, że jesteś fanką tej odżywki Tigi =>
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.html
.
Nie chciałabyś czasem darmowej odlewki
? Kupiłam ją w grudniu 2011 r. (też w TKM i to za jedyne 24 zł
!), ale nie zdążyłam zużyć od otwarcia (koniec grudnia - 27.12 lub później). Jeśli chciałabyś dogodzić swoim lokom kilka razy, to daj znać w PW, ewentualnie inne chętne kręconowłose zapraszam, jeśli się takowe znajdą, bo marnować to ja nie lubię, ojjj nie
...
zakupiłam ostatnio dwie, więc mam zapas, a i tak zimą nie mogę używać - gliceryna
Ale naprawdę pięknie dziękuję za propozycję.
Może zróbmy tak: jeśli nie znajdzie się nikt więcej chętny, to z przyjemnością
Mogę jednak odstąpić komuś, kto chciałby doświadczyć czegoś naprawdę przyjemnego z tym produktem
FAQ
,
pigułka wiedzy
i
pielęgnacja
- wszystko o kręconych naturalnie włosach!
MÓJ IDEAŁ
Eloe77
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Eloe77
Znajdź więcej postów Eloe77