Dot.: zimową porą - ciepła bluza roxy, sukienki h&m i wiele innych - grudzień z feket
1. strój na basen - rozmiar z metki 42 s/m - jak dla mnie to po prostu m - wymienie tylko na inny stroj w rozmiarze s/m, bo ten jest troszke za duzy, mało używany
2. Kupiłam go na allegro (juz uzywany) - sprzedawca pisal ze to rozmiar S, ale wg mnie to bardziej xs ( a może i dziecięcy?) i w dodatku na niską osobę. Mój stary strój (r. 38) miał dlugosc ok. 62cm a ten ok 57cm, także myślę że byłby dobry na niziutkie dziewczyny. Pod pachami ma ok. 30,5cm.
dodam gratis do wymiany:
1. pomyliłam się w sklepie i zamiast kupic rajstopy wzielam ponczochy - oddam do wiekszej wymiany - maja przebarwienia od nowosci - cos z nimi nie tak :P
2. kolejna moja wpadka, chcialam ponczoszki ze szwem z tylu, ale nie zauwazylam napisu :P mozna nosic wyzsze buty, ktore zaslonia napis, niestety ja je potrzebowalam do czolenek. Jedna nogawka dluzsza bo sie naciagnela przez wlozona w nia tekturke (?) ( tak bylo juz w sklepie), moge je uprac i zobaczyc czy sie wyrowna. Jak je przymierzylam nie zauwazylam roznicy. Maja zaciągnięcia!
Edytowane przez Fekete
Czas edycji: 2013-03-08 o 12:59
|