Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowo-sierpniowe 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-19, 07:45   #4405
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
wogole to strasznie mi cierpna lydki i stopy wkurza mnie to
Ja o dziwo też zaczynam odczuwam łydki..nie jest to jeszcze bardzo odczuwalne i przeszkadzające, ale przyjaciółka, która jest w 7mc od dawna narzeka na silne skurcze łydek podczas snu..czasami zasnąć nie może albo zdarzało się, ze budziła męża w nocy taki skurcz miała, żeby jej rozmasował..albo siadała o północy na rowerek stacjonarny

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Kocia mama się zgłasza Ale niestety nie pomogę, bo przeszłam toxo rok temu i moja kicia mi nie straszna...
Ale uważam, że pozbyć się kota to lekka przesada. Wystarczy, że będziesz myć ręce po kontakcie z nim i nie będziesz zbliżała się do kuwety oczywiście. A rozmiawiałaś na ten temat ze swoim ginekologiem? Jak on to widzi? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że mam się pozbyć kota mojego.
Ja miałam w życiu 2 koty i tego aktualnego jestem mamuśką, bo mnie sobie podpasował do wszystkiego, spania, karmienia i czyszczenia kuwety i ostatnio po przedstawieniu ginowi badań, powiedział, ze z wyników widać, że nie mam toksoplazmozy, a wręcz nigdy jej nie przechodziłam. Moja siostra urodziła się przy pierwszej kotce i też mamie w ciąży nic się nie stało..gdzie kotka była chora i długi czas lała gdzie popadnie, czyli styczność z siurami była na porządku dziennym i nawet się w tym spało, gdy zlała się na kołdrę..bo co..można było tylko wysuszyć..jakby trzeba było kupić nowe, to byśmy z torbami za każdym siknięciem poszli :/ Także nie ma co panikować i zaraz pozbywać się zwierzęcia..ludzie czasami głupieją niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Przy okazji pokażę moją ozdobę na firankę Hit sezonu
Rzeczywiście hicior

Tak poza tym to dzień dobry
A czy możecie mi powiedzieć czy usg genetyczne robi się przez powłokę brzuszną już czy nadal dopochwowo?
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora