Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-19, 07:48   #1978
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Przecież miał rację.
To był normalny, przyjacielski kontakt, a Ty swoim atakiem go zniszczyłaś, bo wyobrażałaś sobie nie wiadomo co. Teraz będziesz mogła się cieszyć, jak Ci wyśle link raz w miesiącu.

Oj, dziewczyno, ile jeszcze zamierzasz wmawiać sobie tę miłość? Gdyby to była miłość, duża czy mała, nie byłoby rozstania.

Nie dał Ci ku temu powodu. Przeleciał Cię w weekend, naobiecywał i olał? Nie.

Tak samo jak do dziewczyn, które płaczą w wątku, że eksowie do nich nic nie piszą, co ma znaczyć, że nie mają szacunku do czasu z nimi spędzonego. Czyli nie szukałabym związku.

Troszczył się, nie chciał okazać się skończonym chamem i tyle. Nie jesteście obecnie razem, więc czemu się tak zachowujesz?

Gdyby mi ktoś biadolił na fejsie, pewnie też bym się wkurzyła i tak napisała.

Strasznie sobie wkręciłaś ten "związek skończony miłością", nie słyszysz, jak paradoksalnie to brzmi?

Albo zerwij kontakt i zdrowiej w spokoju, albo obmyśl kobiecy plan odzyskania go, który nie polega ani wypłakiwaniu mu się, ani na marudzeniu, ani na sztucznym zadzieraniu głowy i ostentacyjnym udowadnianiu, co stracił.
Hm, no cóż - całkiem niedawno przydarzyła mi się taka sytuacja, ale jak szmata się nie czuję.
Poczułam się oszukana, owszem, ale cóż, czasu nie cofnę i wydzwaniać z pretensjami do niego nie będę, jak ostatnia psychopatka

Co do seksu - ostatnio w niedzielę, z byłym.
Ale coraz rzadziej mam ochotę się z nim widywać.
Poza tym "masturbacja to seks z kimś kogo się kocha" - no i jest też sport 2x w tygodniu

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora