2012-12-19, 09:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Heeej
zaraz wyruszam kupić rybki na święta
Rano, leżąc jeszcze w łóżku myślałam sobie jak będę wyglądać za rok na Boże Narodzenie Wg mojego celu powinno być 25-30 kg mniej, czyli waga 88-83...Trochę mnie dobija, że tak wolno mi to wszystko idzie. Przydałby mi się rower stacjonarny albo orbitrek. Rower kiedyś miałam, ale potem gdzieś zniknął, ktoś pożyczył "na miesiąc", a miesiąc przerodził się w lata. Nawet nie pamiętam komu został pożyczony
Na śniadanko (8.00) dziś wciągnęłam trzy kromki razowca z ogórem i kiełkami, pomidorem i zielona herbata. Idę zjeść drugie śniadanko (jogurt naturalny mały i pomarańczka) i lecę po rybki, a potem do kumpeli.
Miłego dnia 
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Joanna XL
Bardzo ładna spódnica ogolnie Ja przed wyjazdem kupiłam nawet dwie - ale nie znalazłam innych sensownych niż takie klasyczne ... Jedna elegancka a druga na codzień dżinsowa. Miałam opory bo elegancka była czerwona i w sumi obie przed kolano - ale postanowiłam się nie przejmować - jak się komus nie podoba niech nie patrzy  M. się podoba i tego sie trzymam - zreszta nie tylko jemu .. generalnie faceci sa na tak 
Dobrze być w domku 
|
dziękuję kurcze, to tylko ja jestem chyba taki ewenement, że mam tylko dwie spódnice w szafie i sto par spodni dżinsowych ? Na wiosnę mam nadzieję, że będę mogła zmienić garderobę i zaopatrzyć się w większą ilość spódnic i sukienek.
Ech...a ja mam zdjęcie sprzed 6 lat, w miniówce...mialam takie ładne szczupłe nóżki
|
|
|