2012-12-19, 10:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0
Dzień dobry 
7 pobudek, od 6 już zero spania, każde siedzenie z Tymciem to ok. godzina - czuję się więc lekko oszołomiona, bo nie śpię już od 2 tygodni, ale na szczęście na humor mi to źle nie wpływa Już tak święta mocno czuć, że cały czas zęby suszę 
Cytat:
Napisane przez mamad1
Szkoda, że ja nie mam swojej kuchni  Albo żebym wiedziała, że teściowa choć na 3 godziny z domu wyjdzie (ale to chyba dopiero jak na działke jeździć będą  )
|
A kuchnia to wyłączne królestwo teściowej? Ty nic sobie nie może w spokoju popichcić, bez jej asysty, na Wasze potrzeby?
Cytat:
Napisane przez pieleszka
1. Brumku no i najważniejsze, że wiadomo co jest Tymciowi! szkoda, że to akurat choroba i w dodatku antybiotyk musi być, ale teraz szybko Ci synek wyzdrowieje  a za robienie pierniczków wspólnie z mamą to mu się  należą
2. u nas kolejna noc bez jedzenia i bez pobudki 
|
1. Dzięki Słonko 
2. No to się Hania może na stałe przestawiła! Super Wreszcie odeśpisz te wszystkie dłuuuugie miesiące.
Cytat:
Napisane przez Iwa_iw
witajcie dziewczyny
AgaG mogę zaspokoić Twoją ciekawość 
to ja napisałam do Brumka  u nas właśnie 1-sze zap. ucha u Hani tak się objawiało jak u Tymcia więc postanowiłam napisać licząc, że pomogę.
ujawniłam się z "krzaczorów" to pozwolę sobie pozdrowić Was i Wasze dzieciaczki 
czytam Was od jakiegoś czasu, ale się nie ujawniałam bo nie wiem czy:
chciałybyście tu jeszcze nową mamusię
|
Iwa, mój dobry duchu Cieszę się, ze się odezwałaś. Bardzo!
Dziewczyny, polecam koleżankę, bo dobrze diagnozuje dzieci przez internet 
Cytat:
Napisane przez myha82
BRUMKU biedny Tymus. Przynajmniej wiesz co mu dolega. Juz czytam, ze jest poprawa po ntybiotyku bo Tymuś spi (a przynajmniej spał). Swoja droga to nie wpadłabym nigdy na to, ze to może byc od ucha
Mnie nadal pobolewa brzuch a racze okolice krocza 
|
Może to sprawdź 
A Tymuś spał aż do 22.20 Potem już coraz gorzej
|