|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Cytat:
Napisane przez hope01
Bokeh, zostańmy lesbami - najlepiej będzie. Ja właśnie sobie uświadomiłam - zostałam uświadomiona że nie jestem na pierwszym miejscu. Na pierwszym miejscu jest JEGO rodzina (matka, brat, siostra itp).
Widać ja rodzina nie jestem i nie będę.
Nawet mi się płakać nie chce.
|
no co za gadzina !!! 
Cytat:
Napisane przez Ifwka
Dziewczyny kochane składam Wam już dziś życzenia bo jutro jade do mamy a tam neta brak, więc będę parę dni nieobecna.
Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt!
|
Dziękujemy kochana i Tobie też wszystkiego naj naj na Święta !
Cytat:
Napisane przez Debrah
Tfuuu, Lenova, wypluj te słowa! Jeszcze muszę conajmniej 2 tygodnie ponosić Małą (niestety, mam już dosyć troszkę  ).
 na poprawę nastroju!
Dziękuję za kciuki trzymane za Tż, ale niestety, spotkanie się przełożyło i trzeba nadal trzymać, do 28.12.
|
No ja tak samo jeszcze 2 tyg dociskam nogi i potem niech się dzieje co chce , a czytam po Twoich opisach to mamy podobne dolegliwości więc może się rozpakujemy w podobnym czasie 
To kciuki dla Twojego tż do 28 
Cytat:
Napisane przez elllmi
ale popiep.rzony ten dzień dzisiaj, ludzie powariowali w sklepach, na parkingach miejsc nie ma, na ulicach korki, szaleństwo  i na dodatek wszystkie świerszcze wykupili i moja jaszczura wegetarianką zostanie 
a po wizycie tak: szyjka skrócona, ale zamknięta, także przez święta nic się nie powinno dziać; 02.01. mam się stawić w szpitalu na ktg i jakieś badanie przepływów  , młody waży 3200, a ja przez 2 tygodnie przytyłam 2 kg  w szoku byłam, bo ostatnio przez 6 tygodni przytyłam tylko 1 kg, a teraz tak szybko i nawet nie jadłam więcej ani nic  no normalnie dwa razy na wagę wchodziłam, ale ginka mi powiedziałą żebym nie przeżywała, bo woda mi się już może w organizmie zatrzymywać  musi mieć rację
elllmi nogi ogoliła i dlatego końca świata nie było, ha
|
No i widzisz ile zrobiłaś dla Świata? Jedno golenie nóg i cała ludzkość uratowana !
A Zenuś już kawał chłopa 
Cytat:
Napisane przez bokeh
 hello
Ja też się witam i zaraz zmykam na przedświateczne zakupy z mamą (to będą dłuugie zakupy) Tż poszedł już do pracy ale od wigilii ma 3 dni wolnego 
W ogóle od jakiś 3 dni, jak się budze w nocy na siku to on nie spi i sie mnie pyta co jest, jak ja jestem taka zaspana że nawet nie umiem odpowiedzieć to pyta "madziaaaa co sie dzieje" no to sie go zapytałam dziś o co mu chodzi a on że no bo jestem w ciąży i mam niedługo rodzić i on się martwi... to co nie śpi w ogóle?  ale słodkie to takie  wcześniej widać nie odczuwał tak tego a teraz chyba czuje oddech Hani na szyji
https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_zd...ykul,5767.html coś dla nas ;P
Black mi też się dziś śniło jakieś rude dziecko, może Twoje :P
|
O proszę jaki troskliwy tatuś
Mój też zawsze mi mówi "uważaj " jak ja wstaje siku, twierdzi że jestem tak zaspana i on się boje że w ściane uderzę bo toczę się jak kuleczka
Cytat:
Napisane przez ewadylewska
witam i ja z rana... a ja sie obudzilam z bolem gardla... w sam raz na swieta. aoe juz wyslalam meza po syrop prenalen, mam nadzieje ze przejdzie do poniedzialku!
|
To zdrówka życzę !
I wszystkiego naj naj z okazji urodzin !
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Witam się i ja powiedzmy z rana  Widzę, że na razie nie ma żadnych niespodzianek
Ciężko mi strasznie, bo od jakiegoś czasu w ogóle nie możemy się dogadać z mężem. Ciągle są jakieś sprzeczki. Dziś to samo. Już nie mam na to siły  Obawiam się, że prędzej czy później nasz związek się rozleci.
Ifwka również wesołych świąt Ci życzę 
|
Nie martw się kochana w każdym związku czasem są kryzysy ale to nie znaczy że będziecie się rozstawać, musicie mieć dużo cierpliwości to przetrwacie.
Teraz jak się Mała urodzi na pewno się do siebie zbliżycie;*
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
|
Kochana to normalne w tym etapie ciąży , każda z nas ma już dosyć.
Jedne przeżywają to bardziej drugie mniej.
To tylko hormony, nie martw się , było by raczej dziwne gdybyś non stop chodziła zadowolona a takie huśtawki są normalne , i wcale nie jesteś wyrodną matka 
Ja sobie dziś pospałam aczkolwiek w nocy Blanka mi nie dawała długo zasnąć, rozszalała się jak nigdy, zawsze chodzimy razem spac a wczoraj jej coś odbiło i jej się pory dnia pomyliły 
Powiem Wam że dostałam dzisiaj pierwszy raz boksa w wątrobe(chyba) matko kochana nikomu tego nie życzę, wszystkie gwiazdy na niebie zoabczyłam w jednym momencie . . .
A co do mojego posiewu i candida co wczoraj pisałam, to dzisiaj mąż pojechał do szpitala odebrać mój wynik i spotkał lekarza i się pytał czy może mi recepte na to dać i czy to groźne to lekarz powiedział że to nie jest groźne dla dziecka i że ja mam tego bardzo małą ilośc i o ile się ze mnie "nie leje litrami twaróg i nic nie swędzi" to spokojnie moge poczekać do wizyty 4.01 i wtedy pokazac lekarzowi. Także uspokoiłam się , bo ja faktycznie żadnych dolegliwości nie mam
|