|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Znalazłam pare koników FP - po 30zł http://szafka.pl/c575883-konik-morski.html.
http://szafka.pl/c967666-konik-morsk...-stan-bdb.html http://szafka.pl/c985448-fisher-pric...pozytywka.html gdyby ktoras szukala jak coś
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siedzę i wcinam słodycze różne różniste, dostałam dzisiaj od cioci paczkę na święta same słodycze ![]() Za jakieś 26h wraca małż z 2 tygodniowej delegacji.
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
mój tak samo wraca z delegacji , jutro bedzie o 18 achhhhhhhhh aż miło
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, Bokeh, Ty z Twoim TŻem to zawsze masz jakieś przeboje.
Nawijko, no to fakt, skoro szybko zużywasz, to szkoda kasy na przesyłkę. Ja nie wiem, na ile mi to starczy, ale jak będzie fajny ten hydrolat, to zamówię większą butlę po prostu następnym razem. Jeszcze wiele produktów z tego sklepu mnie ciekawi, więc na pewno w przyszłości zrobię tam jakieś większe zakupki. Dobra, pokoje sprzątnięte, TŻ odkurza, jeszcze łazienkę będzie sprzątał, ja się wykąpałam, wstawiłam już drugie pranie na dzisiaj, poukładałam ciuchy, zrobiłam zamówienie u r_p77, czyli chyba wszystko, co na dziś zaplanowałam. A tak w ogóle, to chciałam zrobić na obiad placki ziemniaczane - ale za grubo zmieliłam ziemniaki i koniec konców, zrobiłam babkę ziemniaczaną - bez oleju, z odrobiną kiełbaski i jajkiem. Pycha.
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie,pisałyście ostatnio o książkach.
Ja niedawno czytałam książkę "Dolina umarłych"Tess Gerritsen . Niesamowicie mnie wciągnęła
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
no a potem jak jestem zła to słysze że jestem niemiła... bo powinnam tryskać radością
![]() A co do sutków... to płaskie nawet jak sterczą? bo moje takie normalne są takie no... hm płaskie chyba ale jak sie je dotknie to staja i są takie no wpukłe ![]() bo jak dziecko je to chyba te sutki się robią takie sterczące??? (ale mam pytania )
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż pojechał do pracy,jak ja nie cierpię spac bez niego. W dodatku pojechał i nie napisał mi ze dotarl na miejsce(zawsze jak jestesmy poza domem bez siebie informujemy sie ze jestesmy cali i zdrowi) i myslalam ze zejde z tego świata. Tak sie przestraszyłam ze serce malo mi z klatki nie wyskoczyło. Ale na szczęście jak go zasypałam smsami odpisal ze dotarl i jakos po prostu nie napisał (zabić to malo). Jeszcze kilka takich numerów z jego strony a napewno dziecko bedzie bawił w tym miesiacu.
W ogole to rozklada mnie choroba. Gardlo boli jak cholera i ogolnie czuje ze grypa nadchodzi wielkimi krokami. Wzielam co moglam i mam nadzieje ze sie cos polepszy ale strasznie jestem rozbita i slaba Pewnie dlugo nie bede mogla usnać w dodatku. Ehh
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i Zapomnialam powiedziec ze torba zostala dzis spakowana
jeszcze czekam na koszule które juz powinny do mnie dotrzeć ale kurierowi sie nie spieszy.A co do sutkow to moje nigdy predzej tak nie sterczaly dziwne są ale maly raczej nie powinien miec problemu z ciągnieciem ich
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, zostańmy lesbami - najlepiej będzie. Ja właśnie sobie uświadomiłam - zostałam uświadomiona że nie jestem na pierwszym miejscu. Na pierwszym miejscu jest JEGO rodzina (matka, brat, siostra itp).
Widać ja rodzina nie jestem i nie będę. Nawet mi się płakać nie chce. |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Tż przyszedł wreszcie z pracy. Idę resztę dnia spędzic z nim (chociaż i tak zaraz padnę spać). Dobranoc kobietki. Słodkich snów Wam życzę
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh. Szkoda komentować... Co to się dzieje z tymi facetami? Hormony im buzują, czy jak?
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna, hormony to nam mogą buzować a nie im, niech się ogarną. wrrrrrrrrr
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie tu cicho zrobiło
ja musze jeszcze wstac cos przekąsic bo w brzuchu zaczelo burczec.
|
#1969 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 32 tygodniu
![]() I od razu takie wieści ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie już trupy, moczą sie w mleku ![]() Śliczy i taki zgrabniutki, mi sie wydaje że w 32 mam większy ![]() Cytat:
![]() Mi właśnie teraz strasznie wolno rosną i rzadko musze golić nogi Cytat:
![]() Mi strasznie puchną stopy, palce mam jak serdelki ![]() Co do wizyty najważniejsze z małą wszytsko oki ![]() Cytat:
![]() No odkładnie wkur... mnie juz to ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Do tego ubrałam choinkę, pomyłam podłogi, wysprzątałam jedną łazienkę, druga dwa razy myłam - płytki po fugowaniu, porobiłam stroiki, wyprasowałam, prezenty zapakowałam i padam na pysk, ale może chociaz cała noc prześpie bez jakichś dziwnych pobudek i stanów bezsenności Dziewczyny kochane składam Wam już dziś życzenia bo jutro jade do mamy a tam neta brak, więc będę parę dni nieobecna. Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa, stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości, a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem. Wesołych Świąt!
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chrlizz, mnie tez takie akcje wkurzaja typu zero odzewu, tż nie wraca a jak dzwonisz dowiadujesz sie ze jest na jednym.... Piwie :/ Eh co to im odbija... To nam powinno Lece czytac i spac, w ogole tz jak wrocil skrecil lozeczko i juz stoi i moge podziwiac zwykle takie ale jest
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Nancy udanej podrozy i Wesołych, Zdrowych i spokojnych
j1987 hurra nie bede sama ![]() Mi nic nie leci z piersi, no raz moze z jednej, ale to po tarmoszeniu Tzta było, wiec były nadwyręzone i rano miałam krople na koszulce a tak to nic.Co do szyjki, to tez mi nigdy gin nie mowil jakiej jest długosci. Może bym sie skusiła na te farbe w piance, tylko i tak by mi fryzjerka musiała nałozyc bo ja mam dwie lewe rece do tego ![]() teraz moja nową miłością jedzeniową są brzoskwinie z puszki, mniammm
|
|
|
|
#1972 | |||
|
Zakorzenienie
|
O, to fajnie. Muszę sobie to załatwić w takim razie. Proste w instalacji?
Cytat:
).Cytat:
Cytat:
![]() Piorę ręczniki Małej i tetrowe pieluchy - ostatnia pralka to jest i jest 4rta. No potem jeszcze tylko tą pościel jak kupię. Prasować mi się dzisiaj nie chciało, jutro coś porobię. Dziękuję za kciuki trzymane za Tż, ale niestety, spotkanie się przełożyło i trzeba nadal trzymać, do 28.12. |
|||
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale popiep.rzony ten dzień dzisiaj, ludzie powariowali w sklepach, na parkingach miejsc nie ma, na ulicach korki, szaleństwo
i na dodatek wszystkie świerszcze wykupili i moja jaszczura wegetarianką zostanie![]() a po wizycie tak: szyjka skrócona, ale zamknięta, także przez święta nic się nie powinno dziać; 02.01. mam się stawić w szpitalu na ktg i jakieś badanie przepływów , młody waży 3200, a ja przez 2 tygodnie przytyłam 2 kg w szoku byłam, bo ostatnio przez 6 tygodni przytyłam tylko 1 kg, a teraz tak szybko i nawet nie jadłam więcej ani nic musi mieć rację![]() Cytat:
a wczoraj się zastanawiała, która nie wróci z wizyty kolejna mamuska będzie miała cudowne święta[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38237663] Czyli na razie nasze plany na koniec swiata są takie: Elllmi: nie golić nóg. Ja: jak wyżej. Ty: nie sprzątać.[/QUOTE] elllmi nogi ogoliła i dlatego końca świata nie było, ha ![]() hej, dobrze, że jesteś już Cytat:
![]()
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam od paru wizyt to badanie przepływów. kurde, spac nie moge;/
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie śpie, bo na tż czekam; nie było go 2 tygodnie i się tak stęskniłam już
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innej opcji nie ma! haha..
|
|
|
#1977 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane
Oczywiście ogromne gratulacje dla pstryczka ![]() ![]() klask i: Ta Ci kochany pstryczku zazdroszczę, że- jak sama napisałaś- wczoraj był brzuch, a dziś już masz maleństwo albo trochę bardzo nawet Cytat:
![]() ![]() wrrrrr. Tak, jak pisała Lenova, chciałabym już moje własne święta, z moją rodzinką- mężem i dzidziusiem![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Teraz mam wyrzuty sumienia, że się użalam nad sobą Aaaa i nie mogę doczekać się pstryczkowego opisu porodu
|
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, u mnie tylko w jednej odmówili
![]() Cytat:
![]() Ja oczywiście już się wyspałam, mężulo zalega jeszcze w pieleszach. Pogoda paskudna. Wczoraj mnie okropnie brzuch bolał, ale po wyspaniu się jest ok. Muszę dziś popakowac prezenty, trochę z wielkością torby mąż przesadził Wielkie torbisko a w środku prezent - średniaczek Mąż obiecał, że zrobi sernik, to znaczy ja sobie usiądę i będę mówiła co i jak a on zrobi. Cieszy mnie to bo od stania plecy mi nawalają. Żadna nie urodziła?
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam sie porannie, ciągle w dwupaku ![]() powiem Wam szczerze- ja chce juz urodzic, mały donoszony wiec mógłby sie ogarnąc... już nie wyrabiam nocami.... po dzisiejszej boli mnie prawie wszystko: - głowa bo spałam moze ze 4 godz... - szyja, bo kazde ułożenie poduszki było nie takie- z jaskiem za wysoko, bez jaska za nisko... - biodra, bo spac ciągle na boku przekracza juz moje mozliwosci... - plecy, po wczorajszym sprzataniu, ale jeszcze dzisiaj łazienka przed mną... - sutki wrazliwe jak piernik, musze spac w cyckonoszu.... - palce u rak przypominają parówy.. JA CHCE RODZIC!!!! bo wtedy bolałaby mnie tylko d.u.p.a i przynajmniej wiedziałabym dlaczego... no to sobie ponarzekałam z rana, terzz trzeba isc po chleb, troche sie rozruszac apotem gotowanie... jeszcze przez święta sobie musze pojesc a potem niech sie dzieje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

dobrej nocki kochane!

Ehh.
Szkoda komentować... Co to się dzieje z tymi facetami? Hormony im buzują, czy jak?
Szew mi się częściowo zsunął i mam 1,5 cm rozwarcia wewnętrznego. A Maluda jest tak nisko, że nie mógł główki dokładnie zmierzyć. No i jest duża,ma 2800 g. Stwierdził, że tylko dzięki temu, że tak konsekwentnie leżę i biorę leki, jeszcze w tej ciąży jestem. W ogóle się zdziwił, że na wizytę przyszłam, bo obstawiał, że do tego czasu już urodzę.
ja mam na nogach takie jasne mało

22.05.2008
14.08.2011
).
, młody waży 3200, a ja przez 2 tygodnie przytyłam 2 kg
kolejna mamuska będzie miała cudowne święta

klask i: Ta Ci kochany pstryczku zazdroszczę, że- jak sama napisałaś- wczoraj był brzuch, a dziś już masz maleństwo