2012-12-23, 12:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś
landi0909 - Cieszę się, że się odezwałaś. Zastanawiałam nawet ostatnio co u Was. Współczuję z tą depresją, ale wierzę, że dasz radę. Jak będziesz mieć więcej czasu to wracaj do nas.
kaaamila1 - ja również życzę Wam Wesołych Świąt 
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
Ja z kolei przez tą nadaktywność dziecka w brzuchu (swoją drogą kto to wymyślił wciskać kity, że na koniec ciąży dzieci się mniej ruszają...  ) jak jestem w łazience to za każdym razem oglądam brzuch czy mi jakieś nowe rozstępy nie wyłażą... normalnie jakby mnie rozrywało, aż dziwne, że od takiego kopania ten cały pęcherz mi jeszcze nie pękł i wody nie odeszły 
|
Moja się ruszała mniej tak gdzieś z parę dni przed porodem. Czułam ruchy, ale były zdecydowanie słabsze. 
Cytat:
Napisane przez marti86
mam wiesci
Witam,
z tej strony mąż Magdy Piechowskiej, doczekaliśmy się w końcu Nikodem urodził się o 8.20, 3,52kg i 58cm. W wigilię pewnie ich wypiszą, a do tego czasu Magda nie ma dostępu do internetu.
Pozdrawiam,
Rafał Piechowski
|
   : jupi:  :j upi:   klask i:
Cytat:
Napisane przez marti86
[COLOR="Silver"]
|
My też tęsknimy 
Cytat:
Napisane przez marti86
Sola znajde gdzies zdj Twojej niuni??
|
Właśnie wrzuciłam 2 dzisiejsze fotki do albumu - zapraszam Was do obejrzenia 
Cytat:
Napisane przez kotperski84
Cześć Wizażanki! Czytuję forum już od jakiegoś czasu,ale dopiero dziś postanowiłam się dołączyć do listopadowo-grudniowych mam. Przeterminowana od 18.12, Poznań  Synkowi lekarze dali czas do namysłu do wyjścia do 27.12, po tej dacie mamy zameldować się w szpitalu. To moje pierwsze dziecko i mam nadzieję, że nie urodzę w Wigilię 
|
Witaj
----
asia84 - Super opis i fajnie, że się odezwałaś 
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Cytat:
Napisane przez judkama
trzebaby jakos ten watek rozruszac 
|
Zgadzam się Tylko jak?
|
|
|