Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-26, 13:44   #1663
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
siemka
ja dzis zamulam z jedzeniem i lapem.
maleństwo kopie codzień i rano,i wieczorem.. jest cudnie

tez planuje dzisiaj wielkie lenistwo. tata ma wpasc kolo 15 na chwile, a pozniej juz dresik, seans filmowy, jedzonko i tylko nasza trojeczka (plus grubcia-chomik zasuwajaca w kolowrotku )
ps. o 21:45 fajny film na TVNie "Plan doskonaly" - jesli ktoras nie widziala polecam

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
A ja się wzięłam za odmóżdżacza i czytam tą słynną książkę 50 twarzy Greya. Zobaczymy...

o 19 jadę po TŻ na stację i ot tyle moich planów...
daj znac jak ksiazka, bo skusila mnie kiedys jedna z recenzji w opisie: "Pięćdziesiąt twarzy Greya" to powieść, która odmieniła życie seksualne milionów kobiet!

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej

ha! a kiedy masz zamiar powiedzieć teściom ? ja pękłam w 18 tygodniu i już kręcą nosem (chociaż wiedza jaką mamy historie i niby rozumieją że się boimy zapeszać).
Ale już się zaczęło: ugotuje Ci jutro szpinak musisz jeść dużo żelaza, musisz więcej się wysypiać, kiedy w końcu odpuścisz sobie pracę, nie możesz tyle w ciąży pracować, po co takie drogie prezenty, musicie teraz oszczędzać...
a było tak normalnie i spokojnie

a najbardziej mnie rozwaliła teściowa "przecież po Tobie nic nie widać" no to odsłoniłam taką luźną tunikę i pokazuję brzuch, na to ona " no już się tak na silę nie wypinaj"
fajna tesciowa ja jeszcze niedawno tez sie wypinalam i wkladalam obcisle ciuchy, zeby choc troche ten brzuszke podkreslic...a w wigilie jak przyszla pora wystrojenia sie, to zmienilam zdanie, bo nawet te luzne rzeczy okazaly sie male teraz przydaloby sie zaczac wciagac brzuch, tylko nie bardzo sie da rady innych na pewno meczace, ale pomysl, ze chca dla Ciebie jak najlepiej, wiec niech sobie gderaja...chociaz mnie tez bylo glupio u tesciowej na wigilii jak w kolko wszyscy powtarzali "ty jedz, bo ty musisz za dwoch", wiec dzielnie walczylam, ze ja tylko "dla dwoch i juz mamy dosc, bo przestrzen w brzuchu ograniczona"

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Witam się z Wami w 14 tygodniu .
U mnie Święta jak to Święta. Nie było źle, rewelacji też nie było. W Wigilie tylko strasznie zaczęła mnie głowa boleć ojej. W nocy się obudziłam to lewa skroń mnie bolała, myślałam, że pewnie cały pierwszy dzień Świąt przeleżę bo jak mnie boli to cały wieczór, całą noc i na drugi dzień wieczorem przechodzi ale przyłożyłam zimny okład i wczoraj super
Poszliśmy wieczorem do baru. TŻ mi się napił trochę, ale było super A dziś dzień lenistwa. Potem tylko do Kościoła )
gratulacje 14 tygodnia
a na bol glowy polecam apap. ja uparcie walczylam i nic nie lykalam, ale jak juz zaczelam z bolu wymiotowac i bezsilnosc zaczela krolowac, to zmienilam zdanie. i bylo o niebo lepiej.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora