Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-28, 22:42   #2103
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak jest u Was z tym gluteem? mała nie chce jeść kaszek! Jak jeszcze moge stopniowo wprowadzać ten gluten? Jak to u Was w ogóle jest z tym jedzeniem bo tak myślę, że źle karmię tą moją myszkę. Ja jej daje 3 razy dziennie mleko, raz dziennie słoiczek z miesem, raz sloiczek z owocami lub jogurcik i tyle? Czasami jabłko zjada przez siateczkę bo inne owoce są już niedobre. Kaszy nie chce jesc. Nie daje jej za dużo mleka? powinnam je juz zastąpić czymś innym? więcej mięsa?
Ja też już jestem głupia. W schemacie żywienia pisze, że dawać 1raz mleko z kaszką zbożową glutenową, 2razy mleko z kleikiem bezglutenowym, 1raz kaszka, nie pisze czy glutenowa czy nie. A ja daję mleko zagęszczone Nutritonem cały czas, bo mam za małą dziurkę w smoczku na mleko z kleikiem, a kaszki takiej zwykłej kupić nie umiem,wszędzie są mleczne, no bo chyba manny zwykłej do mleka dać nie mogę no nie? bo musiałabym ją najpierw ugotować, to jak to potem dać do mleka?

EWUNIU zamiast doradzać to ja tu pytaniami sypię nie dajesz za dużo mleka ale chyba musimy dodawać te kaszkę i kleik. POPROSIMY SPECJALISTKI O POMOC
Ten gluten trzeba dawać codziennie tak?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość
o kurcze, to ja sama zrabiam 7,5/h w dosyć nerwowej atmosferze, więc dziwię się że nie przyszła. Coraz częściej słyszy się, że ludzie tak naprawdę nie chcą pracować

Też je lubie, jeszcze przed ciążą długo sobie kupowałam co jakiś czas
u mnie są też w biedronce dwa rodzaje bez cukru i w tesco wszystkie dostępne

o ja to Paula to je na wodzie? smakuje jej to? a jak z wartościami takiego posiłku? nie jest zaraz głodna? w tesco jest napewno jeszcze malinowa bezmleczna
Przygotowuje się je na mleku

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość
o kurcze, to ja sama zrabiam 7,5/h w dosyć nerwowej atmosferze, więc dziwię się że nie przyszła. Coraz częściej słyszy się, że ludzie tak naprawdę nie chcą pracować

Też je lubie, jeszcze przed ciążą długo sobie kupowałam co jakiś czas
u mnie są też w biedronce dwa rodzaje bez cukru i w tesco wszystkie dostępne

o ja to Paula to je na wodzie? smakuje jej to? a jak z wartościami takiego posiłku? nie jest zaraz głodna? w tesco jest napewno jeszcze malinowa bezmleczna
Przygotowuje się je na mleku bezmlecznym Bebilon Pepti

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora